Прагляд Поўнай Версіі : Меркаванне крокам seat leon вонкавай ручкі пярэдняй rh
angelolsp
25-08-2013, 15:36
Прывітанне, хлопцы, я толькі што прачытаў гэтую карту на леон, сябар мой, каса, вы скажыце мне, на гэтыя прырашчэння машына практычна ен хадзіў заўседы з гэтай картай і мае праблемы счаплення доўгі час...
файл ORI знаходзіцца тут https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=1100&d=1347476521
msport (exil77grande)
26-08-2013, 10:11
Файл я не магу бачыць яго да нядзелі, у той жа час мы бачым, што вам кажуць іншыя.
magi1984
26-08-2013, 10:52
мне карта не падабаецца, ? тыповы прыклад карты, дзе, хто змены не s? што кранае і чаму?, проста даць яму крокам, пачынаючы ад 20%, і аўтамабіль ішоў, на маю думку, гэта ? думка mapper, які я зрабіў файл.
хто зрабіў файл патрабуе 108mm3 дызельнага паліва ўводзяць, дзякуй богу, не змяніў абмежавальнікі у залежнасці ад запыту, аўтамабіль не ўпырсквае-й? у 70mm3, што ўжо ? дастаткова, каб атрымаць жаданай магутнасці на рухавік сцек
SVBL не зменены.
ціску turbo павялічана незалежна ад 255 балаў
не c'? мінімум палітыкі ў гэтай карце
angelolsp
26-08-2013, 17:00
Мама мая л я размешчана тут, але я ведаў, што цы будзе перанесена на раздзел адэкватнай...ні egr зачынілі...тыя 255 балаў і тыя запыты, на ўзбагачэнне, паскарэнне ўжо з 1000 абаротаў, страшна...
турба не ідзе падняты больш за 150 кропак, гэтыя машыны маюць натоўп, вельмі пяшчотная.....
мне карта не падабаецца, ? тыповы прыклад карты, дзе, хто змены не s? што кранае і чаму?, проста даць яму крокам, пачынаючы ад 20%, і аўтамабіль ішоў, на маю думку, гэта ? думка mapper, які я зрабіў файл.
хто зрабіў файл патрабуе 108mm3 дызельнага паліва ўводзяць, дзякуй богу, не змяніў абмежавальнікі у залежнасці ад запыту, аўтамабіль не ўпырсквае-й? у 70mm3, што ўжо ? дастаткова, каб атрымаць жаданай магутнасці на рухавік сцек
SVBL не зменены.
ціску turbo павялічана незалежна ад 255 балаў
не c'? мінімум палітыкі ў гэтай карце
Прывітанне
Карту VNT (значэнні %) incrementatta таксама 255 балаў????
Star of inyeccion, загадзя, арыгінал.
marcogti
31-10-2013, 05:43
Але чаму? усе працягваюць казаць, што мы не павінны падняць ціск pi? 150 ачкоў? Калі вы хочаце зрабіць моцны аўтамабіль avr? або няма, трэба паветра? Я бачыў у майстэрні з машынамі, якія паварочваюць супастаўляюцца больш 100000 км і з крокам 0,3 бар без праблем.
leandro89
31-10-2013, 09:35
Але чаму? усе працягваюць казаць, што мы не павінны падняць ціск pi? 150 ачкоў? Калі вы хочаце зрабіць моцны аўтамабіль avr? або няма, трэба паветра? Я бачыў у майстэрні з машынамі, якія паварочваюць супастаўляюцца больш 100000 км і з крокам 0,3 бар без праблем.
Адказ Вешчуноў ? вельмі падрабязнае, калі вы хочаце, каб пайсці машына моцная, вы павінны зрабіць поўную працу
ecutuningpro
31-10-2013, 11:35
турбіна 150 л ? вельмі надзейны, не ? у turnina 2,0 tdi 140 cv. у вас праблемы счаплення для карту педаль цягі.
angelolsp
31-10-2013, 20:55
карту turbo x мяне і ў кіраванні разам з геаметрыяй, калі і карту, націскаць трэба кіраваць з манометры маляня ціску вы хочаце і tot ne вы, і вы ўсталюеце таксама пік...
На гэтай турбіны кажуць не ісці больш за 1,7 бар пастаянна, каб яна доўжыцца ў часе.c'? хто працуе з больш чым 200 коней без праблем.Слабым месцам ? счапленне,з крокам не ў стане падтрымліваць рост пары.