КПК

Перегляд Повної Версії : Альфа 156 1.8 TS і індикатор подушки безпеки.

aldinik
24-08-2013, 22:32
Де-небудь я ? comparla індикатор подушки безпеки.. і боячись, що може виникнути головний роботи подушки безпеки в якості випадкового вибуху..я відразу пішла від електрика..який робить діагностику

Я запропонував замінити..весь ремінь..але не мки, переконав.
Я прошу вас, так? ремінь раніше працює добре.. c'? так, для того, щоб скинути індикатор?? autocom робить?? або інше програмне забезпечення??
З повагою

mikyrace82
24-08-2013, 23:57
ну скинути...не знаю, поки, ви краще...кажуть, що якщо з'являється індикатор подушки безпеки, не працюють в разі аварії...я sistemerei добре.

rebirthafterrevenge
25-08-2013, 07:52
може бути якийсь обрив проводу або робить помилковий контакт! перевірте джгут проводів

cele
25-08-2013, 08:24
може бути якийсь обрив проводу або робить помилковий контакт! перевірте джгут проводів
Точне зробіть ці тести, запропоновані

sno74
25-08-2013, 10:51
індикатор йде обнулення і потім він, зрозумів ? був провал у результаті проведення або натягування ременів безпеки, які мають проблеми autocom ці авто назад з ночі? видно, що вам вирішувати я б почав експериментувати.....

aldinik
25-08-2013, 13:00
індикатор йде обнулення і потім він, зрозумів ? був провал у результаті проведення або натягування ременів безпеки, які мають проблеми autocom ці авто назад з ночі? видно, що вам вирішувати я б почав експериментувати.....
По-твоєму, з чого мені почати??

legendaryslave
25-08-2013, 15:39
По-твоєму, з чого мені почати??
я став би довіряти думку одного profesionista якщо ви не впевнені, зверніться до іншого, бачив також вартість і поклали ременя, якщо прийнято підривник, не відчувайте себе грати з air bag, якщо не вистачає знань, adeguade, є пристроями безпеки, пасивні, і ми пам'ятаємо, що ми працюємо на вибухові пристрої

sno74
25-08-2013, 17:01
я легенда довіряти u думку експертів, є роботи дуже слабкі, наприклад, мають підстави ризику, то ви повинні зрозуміти, якщо ви в змозі змінити всі пояси.........

aldinik
25-08-2013, 23:33
Хвилинку, хлопці..? очевидно, що я не вирішувати безпосередньо, якщо не впевнені. Перше, що потрібно визначити ? від чого залежить загориться індикатор..пу? також бути помилковий контакт і вирішує все, як мильна бульбашка...
Якщо c'? міняти ремінь..просити? на підривника. У будь-якому випадку в тиждень я йду на механіка, надійний, і ми бачимо, що він мені говорить.

cicciocar
26-08-2013, 14:55
А aldinik іноді і навіть підроблені контакт якийсь роз'єм, як ті, які знаходяться під сидінням.

rosspigna
26-08-2013, 22:31
Всім привіт. Увагу!!!! не до жартів із зарядів вибухових речовин!!! не спробувати, ніколи не кажу ніколи, опір за допомогою мультиметра, може викликати заряд. Ви можете безпечно видалити помилки і подивитися, якщо повторюються. Ви можете спробувати відключити ебу подушок безпеки і роз'єми зарядів і спробувати continuit? системи. якщо ви знайшли серйозних avr? опір зразка поставити на місце зарядів, це ? метод pi? безпечно. Але не намагайтеся опір зарядів НЕБЕЗПЕКА ВИБУХУ.

sebastiano345
01-09-2013, 16:32
привіт, я на 99 %шипи під сидіння,потягнувши вперед-назад сидіння, на мить втрачають контакт,коли реєструється не прибрати, тільки потрібно скинути ви з діагностики,я, як правило, я видаляю проводки, паяння проводів

sebastiano345
01-09-2013, 16:38
забув,є процедури, які будуть прийняті, щоб перевірити, air bag pretens і т.д.... вийміть батарею і почекайте 15 хв,і читайте те, що написав (ла) roospigna(а)не inventarti виміру ом щось,якщо ви відчуваєте, або ви не знайомі нехай і роблять від електрика, який має небагато досвіду,ви витрачаєте 50 євро, але вам не доведеться переробляти зуби або гірше для випадкового вибуху,привіт

aldinik
02-09-2013, 15:42
Вчора ми пробували чистити контакти роз'єму натяжителя ременя безпеки з ременів, але нічого ? змінилося. Механік думав замінити всі групи пояса.. але зараз в руїнах, не було доступно.
*sebastiano345
люб'язно могли б ви сказати мені з pi? точність, де шипи під сидіння?? а мені помилка від сидіння водія.

rosspigna
02-09-2013, 21:26
Привіт. Помилка, що читати ? на sx-натягувач ременя безпеки. Добре, якщо я не помиляюся заряду пояс знаходиться в arrotolatore ж, так що вам доведеться зняти облицювання рульової колонки і перевірте підключення.

rosspigna
02-09-2013, 21:31
Вибач що стосується з'єднання під сидінням є тими " подушка безпеки і бічні індикатор ременя безпеки.

aldinik
03-09-2013, 00:39
Привіт. Помилка, що читати ? на sx-натягувач ременя безпеки. Добре, якщо я не помиляюся заряду пояс знаходиться в arrotolatore ж, так що вам доведеться зняти облицювання рульової колонки і перевірте підключення.

Це те, що ми зробили, ми перевірили всі з'єднання. чистий роз'єм і контакти, але помилка залишається, і, звичайно, індикатор горить. H aprovato видалити, але нічого не робити.

cristianbomberos
03-09-2013, 20:12
Точно, звичайно, можна вирішити, дивлячись, як cicciocar з'єднання під сидіннями ;)

aldinik
03-09-2013, 21:50
Як тільки повернеться з відпустки мій друг ..ми також з'єднання під сидіння..але мені здається, що не повинні вплинути на sx-натягувач ременя безпеки. BoH??

sebastiano345
03-09-2013, 22:50
під sedile.guarda з лампою симпатичний чорний корпус з пластику ,спробуйте зробити діагноз і розмістити код помилки, якщо ні, ви не розумієте, куди йти

aldinik
04-09-2013, 00:43
під sedile.guarda з лампою симпатичний чорний корпус з пластику ,спробуйте зробити діагноз і розмістити код помилки, якщо ні, ви не розумієте, куди йти

Діагноз, зроблений з Texa, хоч і натяжителю ременя безпеки зліва занадто високо с колір червоний, не прані.

sno74
04-09-2013, 08:23
ви повинні взяти пояс в руїнах, якщо роз'єми кріпляться у вас є хороша можливість? як вона відмова....

cristianbomberos
04-09-2013, 10:06
Це я в повній мірі sno74

aldinik
04-09-2013, 10:29
* sno74
*cristianbomberos

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3878-Alfa-156-1-8-TS-e-spia-airbag&p=56516&viewfull=1#post56516
І те, що ми думали.. на Жаль, в sfasciodalle 156 в наявності ремені вже? запозичених. Як можна швидше, і ми перевіримо, ті 147 тільки що прибутки повинні бути однаковими.

Backgroop
04-09-2013, 10:36
Якщо ремінь безпеки працює, ви можете обійти, ввівши опір 2ohm saldandola добре на проводах джгута проводів, який йде на натягувач, щоб зробити все там? потрібно видалити роз'єм (жовтий або оранжевий), після чого стерти помилки діагностики і йти спокійно, на випадок аварії, air-bag, працюють однаково, за винятком блокування ременя, який був виключений..

gcmotor
04-09-2013, 12:32
Пробач якщо у вас виникли проблеми стартера і, відповідно, дефект, і вийшли після того, приводиться в рух з кабелю або зі стартера ??

aldinik
04-09-2013, 12:44
Якщо ремінь безпеки працює, ви можете обійти, ввівши опір 2ohm saldandola добре на проводах джгута проводів, який йде на натягувач, щоб зробити все там? потрібно видалити роз'єм (жовтий або оранжевий), після чого стерти помилки діагностики і йти спокійно, на випадок аварії, air-bag, працюють однаково, за винятком блокування ременя, який був виключений..
І не є небезпечним і не виключити замок ременя безпеки??

p.s-роз'єм в моєму випадку і жовтий/білий.

Пробач якщо у вас виникли проблеми стартера і, відповідно, дефект, і вийшли після того, приводиться в рух з кабелю або зі стартера ??

Немає абсолютно ніколи ніяких проблем від тебе процитував.

Привіт

rosspigna
05-09-2013, 15:55
Добре. Безперечно, що відмова ? про зарядку натяжителя ременя sx, s? опір на його місце і зроби вимикання лампи, але в разі аварії?......
Air bag призначені для роботи в тандемі з преднатяжителями, щоб мати вплив рятувальником, якщо n? можуть діяти навпаки.
Я пропоную замінити заряду

aldinik
05-09-2013, 19:24
Добре. Безперечно, що відмова ? про зарядку натяжителя ременя sx, s? опір на його місце і зроби вимикання лампи, але в разі аварії?......
Air bag призначені для роботи в тандемі з преднатяжителями, щоб мати вплив рятувальником, якщо n? можуть діяти навпаки.
Я пропоную замінити заряду

Я згоден,
зовнішній вигляд, який буде доступний в руїнах весь блок, ремінь, в іншому випадку, якщо я йду в Альфа-я впевнена.
Привіт