Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Альфа 156 1.8 TS і індыкатар падушкі бяспекі.

aldinik
24-08-2013, 22:32
Дзе-небудзь я ? comparla індыкатар падушкі бяспекі.. і баючыся, што можа паўстаць галаўны працы падушкі бяспекі ў якасці выпадковага выбуху..я пайшла адразу ад электрыка..які робіць дыягностыку

Я прапанаваў замяніць..ўвесь рэмень..але не мки, пераканаў.
Я прашу вас, так? рэмень па-ранейшаму працуе добра.. c'? так, для таго, каб скінуць індыкатар?? autocom робіць?? або іншае праграмнае забеспячэнне??
З павагай

mikyrace82
24-08-2013, 23:57
ну скінуць...не ведаю, пакуль, вы лепш...кажуць, што калі з'яўляецца індыкатар падушкі бяспекі, не працуюць у выпадку аварыі...я sistemerei добра.

rebirthafterrevenge
25-08-2013, 07:52
можа быць, які-небудзь абрыў правады або робіць ілжывы кантакт! калі ласка, праверце паляць правадоў

cele
25-08-2013, 08:24
можа быць, які-небудзь абрыў правады або робіць ілжывы кантакт! калі ласка, праверце паляць правадоў
Дакладнае зрабіце гэтыя тэсты, прапанаваныя

sno74
25-08-2013, 10:51
індыкатар ідзе абнуленне і потым ен, зразумеў ? быў правал у выніку праводкі або нацягвальнік рамянеў бяспекі, якія маюць праблемы autocom гэтыя аўто назад з ночы? відаць, што вам вырашаць я пачаў бы эксперыментаваць.....

aldinik
25-08-2013, 13:00
індыкатар ідзе абнуленне і потым ен, зразумеў ? быў правал у выніку праводкі або нацягвальнік рамянеў бяспекі, якія маюць праблемы autocom гэтыя аўто назад з ночы? відаць, што вам вырашаць я пачаў бы эксперыментаваць.....
Па-твойму, з чаго мне пачаць??

legendaryslave
25-08-2013, 15:39
Па-твойму, з чаго мне пачаць??
я стаў бы давяраць думку аднаго profesionista калі вы не ўпэўненыя, звярніцеся да іншага, бачыў таксама кошт і паклалі рамяня, калі прынята падрыўнік, не адчувайце сябе гуляць з air bag, калі не хапае ведаў, adeguade, з'яўляюцца прыладамі бяспекі, пасіўныя, і мы памятаем, што мы працуем на выбуховыя прылады

sno74
25-08-2013, 17:01
я легенда давяраць u думку экспертаў, з'яўляюцца працы вельмі слабыя, напрыклад, маюць падставы рызыкі, то вы павінны зразумець, калі вы ў стане змяніць усе паясы.........

aldinik
25-08-2013, 23:33
Хвілінку, хлопцы..? відавочна, што я не вырашаць наўпрост, калі не ўпэўнены. Першае, што трэба вызначыць ? ад чаго залежыць загарыцца індыкатар..пу? таксама быць ілжывы кантакт і вырашае ўсе, як мыльная бурбалка...
Калі c'? мяняць рэмень..прасіць? на падрыўніка. У любым выпадку ў тыдзень я іду на механіка, надзейны, і мы бачым, што ен кажа мне.

cicciocar
26-08-2013, 14:55
А aldinik часам і нават падробленыя кантакт нейкі раз'ем, як тыя, якія знаходзяцца пад сядзеннем.

rosspigna
26-08-2013, 22:31
Усім прывітанне. Увагу!!!! не да жартаў з зарадаў выбуховых рэчываў!!! не паспрабаваць, ніколі не кажу ніколі, супраціў з дапамогай мультиметра, можа выклікаць зарад. Вы можаце бяспечна выдаліць памылкі і паглядзець, калі паўтараюцца. Вы можаце паспрабаваць адключыць эбу падушак бяспекі і раздымы зарадаў і паспрабаваць continuit? сістэмы. калі вы знайшлі сур'езных avr? супраціў ўзору паставіць на месца зарадаў, гэта ? метад pi? бяспечна. Але не спрабуйце супраціў зарадаў НЕБЯСПЕКА ВЫБУХУ.

sebastiano345
01-09-2013, 16:32
добры дзень, я на 99 %стойкі пад сядзенні,пацягнуўшы наперад-назад сядзенне, на імгненне губляюць кантакт,калі рэгіструецца не прыбраць, толькі трэба скінуць вы з дыягностыкі,я, як правіла, я выдаляю праводкі, пайкі правадоў

sebastiano345
01-09-2013, 16:38
забыўся,есць працэдуры, якія будуць прынятыя, каб праверыць, air bag pretens і г.д.... выміце батарэю і чакаць 15 мін,і чытайце тое, што напісаў (ла) roospigna(а)не inventarti вымярэння ў ім што-то,калі вы адчуваеце ці вы не знаемыя няхай і робяць ад электрыка, які мае крыху вопыту,вы марнуеце 50 еўра, але вам не давядзецца перарабляць зубы ці горш для выпадковага выбуху,прывітанне

aldinik
02-09-2013, 15:42
Учора мы спрабавалі чысціць кантакты раздыма натяжителя рамяня бяспекі з рамянеў, але нічога ? змянілася. Механік думаў замяніць усе групы паясы.. але цяпер у руінах, не было даступна.
*sebastiano345
ласкава маглі б вы сказаць мне з pi? дакладнасць, дзе шыпы пад сядзення?? а мне памылка ад сядзення кіроўцы.

rosspigna
02-09-2013, 21:26
Прывітанне. Памылка, што чытаць ? на sx-нацягвальнік рамяня бяспекі. Добра, калі я не памыляюся зарада пояс знаходзіцца ў arrotolatore ж, так што вам прыйдзецца зняць абліцоўванне рулявы калонкі і калі ласка, праверце падлучэнне.

rosspigna
02-09-2013, 21:31
Прабач што тычыцца злучэння пад сядзеннем з'яўляюцца тымі " падушка бяспекі і бакавыя індыкатар рамяня бяспекі.

aldinik
03-09-2013, 00:39
Прывітанне. Памылка, што чытаць ? на sx-нацягвальнік рамяня бяспекі. Добра, калі я не памыляюся зарада пояс знаходзіцца ў arrotolatore ж, так што вам прыйдзецца зняць абліцоўванне рулявы калонкі і калі ласка, праверце падлучэнне.

Гэта тое, што мы зрабілі, мы праверылі ўсе злучэнні..чысты раз'ем і кантакты, але памылка застаецца, і, вядома, індыкатар гарыць. H aprovato выдаліць, але нічога не рабіць.

cristianbomberos
03-09-2013, 20:12
Дакладна, вядома, можна вырашыць, гледзячы, як cicciocar злучэння пад сядзеннямі ;)

aldinik
03-09-2013, 21:50
Як толькі вернецца з адпачынку, мой сябар ..мы таксама злучэнні пад сядзення..але мне здаецца, што не павінны паўплываць на sx-нацягвальнік рамяня бяспекі. BoH??

sebastiano345
03-09-2013, 22:50
пад sedile.guarda з лямпай сімпатычны, чорны корпус з пластыка ,паспрабуйце зрабіць дыягназ і размясціць код памылкі, калі не, вы не разумееце, куды ісці

aldinik
04-09-2013, 00:43
пад sedile.guarda з лямпай сімпатычны, чорны корпус з пластыка ,паспрабуйце зрабіць дыягназ і размясціць код памылкі, калі не, вы не разумееце, куды ісці

Дыягназ, зроблены з Texa, хоць і натяжителю рамяня бяспекі злева занадта высока з колер чырвоны, не сціраны.

sno74
04-09-2013, 08:23
вы павінны ўзяць пояс у руінах, калі раздымы мацуюцца ў вас есць добрая верагоднасць? як яна адмову....

cristianbomberos
04-09-2013, 10:06
Гэта я ў поўнай меры sno74

aldinik
04-09-2013, 10:29
* sno74
*cristianbomberos

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3878-Alfa-156-1-8-TS-e-spia-airbag&p=56516&viewfull=1#post56516
І тое, што мы думалі.. на Жаль, у sfasciodalle 156 у наяўнасці рамяні ўжо? запазычаных. Як мага хутчэй, і мы праверым, тыя 147 толькі што прыбытку павінны быць аднолькавымі.

Backgroop
04-09-2013, 10:36
Калі рэмень бяспекі працуе, вы можаце абыйсці, увеўшы супраціў 2ohm saldandola добра на правадах жгута правадоў, які ідзе на нацягвальнік, каб зрабіць усе, што там? трэба выдаліць раз'ем (жоўты або аранжавы), пасля чаго сцерці памылкі з дыягностыкі і ісці спакойна, на выпадак аварыі, air-bag, працуюць аднолькава, за выключэннем блакавання рамяня, які быў выключаны..

gcmotor
04-09-2013, 12:32
Прабач калі ў вас узніклі праблемы стартара і, адпаведна, дэфект, і выйшлі пасля таго, прыводзіцца ў рух з кабеля або са стартара ??

aldinik
04-09-2013, 12:44
Калі рэмень бяспекі працуе, вы можаце абыйсці, увеўшы супраціў 2ohm saldandola добра на правадах жгута правадоў, які ідзе на нацягвальнік, каб зрабіць усе, што там? трэба выдаліць раз'ем (жоўты або аранжавы), пасля чаго сцерці памылкі з дыягностыкі і ісці спакойна, на выпадак аварыі, air-bag, працуюць аднолькава, за выключэннем блакавання рамяня, які быў выключаны..
І не з'яўляецца небяспечным і не выключыць замак рамяня бяспекі??

p.s-раздым у маім выпадку, і жоўты/белы.

Прабач калі ў вас узніклі праблемы стартара і, адпаведна, дэфект, і выйшлі пасля таго, прыводзіцца ў рух з кабеля або са стартара ??

Няма абсалютна ніколі ніякіх праблем ад цябе працытаваў.

Прывітанне

rosspigna
05-09-2013, 15:55
Добра. Бясспрэчна, што адмова ? аб зарадцы натяжителя рамяня sx, s? супраціў на яго месца і зрабі выключэнне лямпы, але ў выпадку аварыі?......
Air bag прызначаныя для працы ў тандэме з праднацягвальнікамі, каб мець уплыў выратавальнікам, калі n? могуць дзейнічаць наадварот.
Я прапаную замяніць зарада

aldinik
05-09-2013, 19:24
Добра. Бясспрэчна, што адмова ? аб зарадцы натяжителя рамяня sx, s? супраціў на яго месца і зрабі выключэнне лямпы, але ў выпадку аварыі?......
Air bag прызначаныя для працы ў тандэме з праднацягвальнікамі, каб мець уплыў выратавальнікам, калі n? могуць дзейнічаць наадварот.
Я прапаную замяніць зарада

Я згодны,
знешні выгляд, які будзе даступны ў руінах увесь блок, рэмень, у адваротным выпадку, калі я іду ў Альфа-я ўпэўненая.
Прывітанне