Прагляд Поўнай Версіі : я.....і я распавяду.
maurof650
24-08-2013, 00:43
Прывітанне, мае імя ? Маўрыцыа, ужо некалькі дзен зарэгістраваны на гэтым форуме. Некалькі гадоў аматар механікі і рухавікоў.......у прыватнасці, матацыклаў, лепш, калі двайняты.*Мне падабаецца зразумець, як працуе ўсе гэта? што я circonda.........мяне не цікавіць (толькі), што-то функцый, я таксама зацікаўлены, як і чаму? працуе.Што тычыцца астатніх avr? спосаб, дайце мне ведаць шляху facendo...............дарэчы, я жыву ў Сіцыліі (прам. Катанні).
Вітаю ўсіх,
Маўрыкій
nasone147
24-08-2013, 13:08
сардэчна запрашаем Маўрыкій :)
сардэчна запрашаем Маўрыкій :)
Сардэчна запрашаем Maurizio мне падабаецца, што вы захопленыя механіка і так, як вы appassioni,думае сабе, што я ў вашай жа, як я энтузіястаў ад et? 13 гадоў, зараз мне амаль 43 і ў цяперашні час я раблю гэта выдатны карабель, які я заўседы з запалам
maurof650
24-08-2013, 15:08
Дзякуй усе для вас.......дарэчы, запал да аўтамабіляў ? прыкладна год, што я падышоў да міру cip-цюнінг, так як я быў сапраўды белы.
У маім выпадку я не раблю для працы, але, каб завяршыць тое, што тычыцца funzionamanto рухавікоў.
Маўрыкій
добра прыехаў, паміж намі,
msport (exil77grande)
25-08-2013, 10:34
Прывітанне і дабро запрашаем,раскажыце нам, а таксама ваш узрост і ваша прафесія.
maurof650
25-08-2013, 10:49
Et? ? той, якая адлюстроўваецца ў подпісы, для працы з'яўляюцца ****** прафесіянал.
карыстаюся гэтай магчымасцю, каб сказаць, што некалькі дзен я на гэтым форуме, і вядома, што ? добра арганізаваная; post "чыстых" і раздзеле разглядаюцца належным чынам.
Віншую мадэратараў і адміністратараў.
Маўрыкій