Перегляд Повної Версії : Neo письмовій формі
Привіт,
я тільки що зареєструвався і користуюся цією нагодою, щоб привітати всіх.
У мене є' Альфа 156 1.8 TS я хотів би придбати інтерфейс, щоб зробити діагноз, що ви мені порадите??.
Років тому у мене Audi A4, і я використав VAGCOM за допомогою кабелю.
Привіт...Зробити повну презентацію, даючи pi? інформація про себе (et?, місце, професія та ін.). Ласкаво просимо....
nasone147
24-08-2013, 13:09
привіт ласкаво просимо!*********** е? у разі вашого!
привіт ласкаво просимо!*********** е? у разі вашого!
Привіт і ласкаво просимо, як вам ? порадили multiecuscan тому у вашому випадку, в поєднанні з elm? діагноз на автомобіль, і бен-пі? складного те, що за пу? здатися, не ? сказав, що якщо у вас є помилка в пам'яті, те, що говорить вам діагноз ? щоб змусити компонент несправності
Спасибі всім..для вас...
Я не розумію, якщо *********** або multiecuscan..або, може бути, те ж саме, що у відповідності з інтерфейсом elm. Один тільки що чув ці програми я порадив autocom cdp pro...ви що скажете??
Multiecuscan і *********** два програмного забезпечення, продуктів з того ж будинку, але я злегка по-різному
msport (exil77grande)
25-08-2013, 11:38
Benarrivato,як вам було запропоновано зробити презентацію-й? адекватний,решта шість питань, відкрийте тему в розділі костюми.
Benarrivato,як вам було запропоновано зробити презентацію-й? адекватний,решта шість питань, відкрийте тему в розділі костюми.
Привіт адмін ;)
могли б ви дати мені можливість? редагувати мої повідомлення, а? додам-й? info подання на мій рахунок.
Спасибі ;)
msport (exil77grande)
26-08-2013, 10:03
Привіт адмін ;)
могли б ви дати мені можливість? редагувати мої повідомлення, а? додам-й? info подання на мій рахунок.
Спасибі ;)
Ця опція відключена для всіх, так що пишіть ще одне повідомлення, то, що ви хочете додати.
Ця опція відключена для всіх, так що пишіть ще одне повідомлення, то, що ви хочете додати.
Ок!!
я хотів би додати..деякі дані в pi?, в цьому випадку я все одно кілька записів компілюється в pi? в мій профіль.Я можу сказати, що я в Неаполі..але я емігрант і живу в Романье,,,хахаха я закінчив факультет економіки і торгівлі і виконую вільної професії...Я люблю кодувань/scodifiche каналами.., іт в цілому, обробки автомобіля,...в минулому стільці обробки моїй старій Audi A4 1.8 T quattro..тепер або Альфа-1.8 TS, що я не торкнувся ще..і з вашою допомогою я хотів би купити хороший комплект діагностику і Півник для злому на всі автомобілі, у мене і тих друзів і родичів..звичайно, після вивчення і зі знанням справи.
Тепле вітання ;)
carlo abarth
28-09-2013, 10:49
ласкаво просимо!
pasqualejtd
12-10-2013, 13:50
Привіт Aldinik