Прагляд Поўнай Версіі : Neo пісьмовай форме
Прывітанне,
я толькі што зарэгістраваўся і карыстаюся гэтай магчымасцю, каб павітаць усіх.
У мяне есць' Альфа 156 1.8 TS я хацеў бы набыць інтэрфейс, каб зрабіць дыягностыку, што вы мне параіце??.
Гадоў назад у мяне Audi A4, і я VAGCOM з дапамогай кабеля.
Прывітанне...Зрабіць поўную прэзентацыю, даючы pi? info аб сабе (et?, месца, прафесія і інш.). Сардэчна запрашаем....
nasone147
24-08-2013, 13:09
прывітанне, сардэчна запрашаем!*********** е? у выпадку вашага!
прывітанне, сардэчна запрашаем!*********** е? у выпадку вашага!
Прывітанне і дабро запрашаем, як вам ? параілі multiecuscan таму ў вашым выпадку, ў спалучэнні з elm? дыягназ на аўтамабіль, і бэн-пі? складанага тое, што за пу? здацца, не ? сказаў, што калі ў вас есць памылка ў памяці, тое, што кажа вам дыягназ ? каб прымусіць кампанент няспраўнасці
сардэчна запрашаем паміж намі
Дзякуй усім..для вас...
Я не разумею, калі *********** або multiecuscan..ці, можа быць, тое ж самае, што ў адпаведнасці з інтэрфейсам elm. Сябар толькі што чуў гэтыя праграмы я параіў autocom cdp pro...вы што скажыце??
Multiecuscan і *********** два праграмнага забеспячэння, прадуктаў з таго ж дома, але я злегку па-рознаму
msport (exil77grande)
25-08-2013, 11:38
Benarrivato,як вам і было прапанавана зрабіць прэзентацыю-й? адэкватны,астатнія шэсць пытанняў, адкрыйце тэму ў раздзеле касцюмы.
Benarrivato,як вам і было прапанавана зрабіць прэзентацыю-й? адэкватны,астатнія шэсць пытанняў, адкрыйце тэму ў раздзеле касцюмы.
Прывітанне адмін ;)
маглі б вы даць мне магчымасць? рэдагаваць мае паведамленні, а? дадам-й? info прадстаўлення на мой рахунак.
Дзякуй ;)
msport (exil77grande)
26-08-2013, 10:03
Прывітанне адмін ;)
маглі б вы даць мне магчымасць? рэдагаваць мае паведамленні, а? дадам-й? info прадстаўлення на мой рахунак.
Дзякуй ;)
Гэтая опцыя адключаная для ўсіх, так што пішыце яшчэ адно паведамленне, то, што вы хочаце дадаць.
Гэтая опцыя адключаная для ўсіх, так што пішыце яшчэ адно паведамленне, то, што вы хочаце дадаць.
Ок!!
я хацеў бы дадаць..некаторыя дадзеныя ў pi?, у гэтым выпадку я ўсе роўна кампілюецца некалькі запісаў у pi? у мой профіль.Я магу сказаць, што я ў Неапалі..але я эмігрант і жыву ў Романье,,,хахаха я скончыў факультэт эканомікі і гандлю і выконваю свабоднай прафесіі...Я люблю кадовак/scodifiche каналамі.., іт у цэлым, апрацоўкі аўтамабіля,...у мінулым крэсле апрацоўкі маей старой Audi A4 1.8 T quattro..цяпер або Альфа-1.8 TS, што я не закрануў яшчэ..і з вашай дапамогай я хацеў бы купіць добры камплект дыягностыку і Пеўнік для ўзлому на ўсе аўтамабілі, у мяне і тых сяброў і сваякоў..вядома, пасля вывучэння і з веданнем справы.
Цеплае прывітанне ;)
Прывітанне і дабро запрашаем
carlo abarth
28-09-2013, 10:49
сардэчна запрашаем!!
Прывітанне і дабро запрашаем
pasqualejtd
12-10-2013, 13:50
Прывітанне Aldinik