КПК

Перегляд Повної Версії : Несправність подушки безпеки Fiat stilo

Racer Boy
23-08-2013, 22:18
Привіт, хлопці, на моїй stilo 1.6 16v 2001 рік я fastidiosissimo проблема що стосується несправності подушки безпеки. Отримуючи необхідні відомості в мережі, я виявив і після різних випробувань було встановлено, що це датчик називається OCS, якщо я не помиляюся, місце під чохол на сидіння переднього пасажира. Варіанти, які я знаю, щоб виправити цей недолік, два, або замінити датчик (рішення дорого) або у продажу є емулятори, які поставлені на місце датчика посилають сигнал на блок керування, який "бачить", вага пасажира усунення несправності. Моє питання: ? можливо ебу виключити цей датчик і відновлення системи airbag?

legendaryslave
23-08-2013, 22:21
це можна зробити або завантаженні дампа ecu без датчика passeggiero air bag або роботи вашого файлу-вибір за вами

Racer Boy
23-08-2013, 22:35
Я заявляю, що я дійсно новачок в о, але я тут, щоб навчатися. Що мені потрібно для того, щоб виконати цю операцію?

legendaryslave
23-08-2013, 22:43
потрібно читати e2p ебу подушками безпеки, які повинні бути 95080 марка st, якщо я правильно пам'ятаю, ця операція може бути виконана зі станції гаряче повітря, паяльник, олово і програміст тип willem gq4x упа xprog і так далі, але при цьому тобі допоможе

Racer Boy
23-08-2013, 22:54
Спасибі, що ви були дуже чіткі. У програміста ? можна втрутитися через obd?

legendaryslave
23-08-2013, 22:59
Спасибі, що ви були дуже чіткі. У програміста ? можна втрутитися через obd?

ні, немає запису, принаймні, що я знаю, ви не можете це зробити

blackwolf76
23-08-2013, 23:56
або постав опір 2.2 ом на провід датчика і він повинен бачити вас сидіння, завжди зайняті, блок управління, перший нео, вам відкрити? подушка безпеки пасажира у випадку аварії, навіть якщо немає нікого, сидить далі.

scinti
24-08-2013, 08:25
Впевнений, що ви можете вставити опір 2.2 ом на датчик присутності привіт.

blackwolf76
24-08-2013, 11:00
Впевнений, що ви можете вставити опір 2.2 ом на датчик присутності привіт.

Повинно бути добре на 99%, в іншому випадку, якщо ви хочете йти безпечно можна виміряти опір на сидіння працює з тестером, можливо, те, з іншого боку, і від їх подивитися, що нас точно.

scinti
24-08-2013, 11:39
З випробувань, проведених датчик присутності переднього пасажира не може бути виключена з опору, ебу нпб з програмою викупу ? можна, також як і установка емулятора можна знайти в мережі, від мене вже? перевіряв з невдалими.

egs
24-08-2013, 13:16
З опором не перейти до ліквідації датчик ваги, але емулює присутність пасажира, як би емулятор. Видалення повинно бути зроблено не від ебу, де це можливо, чому? не завжди, змінивши файл ecu подушка безпеки, відбувається видалення. Через послідовний порт, я не знаю, може бути, з carprog...але ? бачити.

egs
24-08-2013, 13:21
Ні, з carprog не йде через послідовний порт....

nasone147
24-08-2013, 14:24
З випробувань, проведених датчик присутності переднього пасажира не може бути виключена з опору, ебу нпб з програмою викупу ? можна, також як і установка емулятора можна знайти в мережі, від мене вже? перевіряв з невдалими.

scinti
24-08-2013, 19:02
Не знаю, чи можу я розмістити посилання, де купити емулятори різних видів, ? продавець дуже відомий просто написати, емулятори на ****** і, безумовно, надходження до місця призначення, ви знайдете великий асортимент емуляторів і інше привіт, гарна робота.

angelolsp
24-08-2013, 19:47
теж у мене є проблема, це на 1.9 jtd хоча скидання помилки з'являється знову...

scinti
24-08-2013, 20:07
Ти завжди говориш датчика присутності переднього пасажира? якщо немає, у багатьох випадках, якщо проблему ? властивого, наприклад, бічна подушка безпеки,передні преднатяжители etc ,якщо ви хочете остаточно видалити помилки, потрібно очистити роз'єми спрей, присвячений привіт.

angelolsp
24-08-2013, 20:13
та й senssore присутність...nonn знаю, що були емулятори тепер я повідомляю вам, але

sno74
25-08-2013, 10:44
існують емулятори, присвячених stylus c'? універсальної версії, що тоді-сім, в залежності від ваших потреб і робить різні речі......

nasone147
25-08-2013, 14:11
Не знаю, чи можу я розмістити посилання, де купити емулятори різних видів, ? продавець дуже відомий просто написати, емулятори на ****** і, безумовно, надходження до місця призначення, ви знайдете великий асортимент емуляторів і інше привіт, гарна робота.
дякую дуже!:)
хороша робота і для вас! ;)

angelolsp
25-08-2013, 14:48
і, як ви повинні налаштувати вибачте, питання дурне, але якщо я коли-небудь мав справу з емуляторами...

egs
25-08-2013, 15:09
Не знаю....у нас є інструменти, які можуть зробити краху в послідовний, як те, що я говорив, але для датчика вагу не знаю... в будь-якому випадку емулятор встановлюється під безкоштовний сидіння...

сиско
25-08-2013, 15:29
також я був ache справу з питанням про air bag bmw 5.23, притаманного датчик зайнятості сидіння переднього пасажира і я вирішив з опором, куплений в мережі, в комплекті роз'єм вставити замість джгута проводів, що йде до подушці сидіння, навіть тип продавав як міцність, що робило виявитися сидіння зайняті, що те, що він робив це довести ******- шукаю, я знайшов емулятор, який в залежності від того, як ви поклали перемички f? опинитися сидіння включена чи ні, в той час як я шукав, я, здається, бачив навіть для фіат, дивіться на ebay, додаю pdf, емулятор для bmw, але я думаю, що не буде? багато іншого для fiat

nasone147
25-08-2013, 23:56
я настійно рекомендую рішення згаданої вже? деякі колеги вище,емулятор, який знаходиться в мережі,на жаль, я не можу піти, зокрема,я отримав, щоб перевірити його, і це працює прекрасно.
гарної вам роботи!

cristianbomberos
03-09-2013, 21:39
Точно, як каже scinti емулятор ? засіб-й? вдалий для такого роду проблем

giary74
06-02-2014, 21:47
Ти завжди говориш датчика присутності переднього пасажира? якщо немає, у багатьох випадках, якщо проблему ? властивого, наприклад, бічна подушка безпеки,передні преднатяжители etc ,якщо ви хочете остаточно видалити помилки, потрібно очистити роз'єми спрей, присвячений привіт.

curiosit?: але ? рекомендується від'єднати акумулятор перед проведенням робіт з внутрішніми роз'ємами, або пу? робити все тільки в рамках вимкнений?
Я не хотів би робити краш-тестів і на місці!!!!

legendaryslave
06-02-2014, 22:28
curiosit?: але ? рекомендується від'єднати акумулятор перед проведенням робіт з внутрішніми роз'ємами, або пу? робити все тільки в рамках вимкнений?
Я не хотів би робити краш-тестів і на місці!!!!
вважаєте, мені треба висмикнути акумулятор будь-якої операції woi зробити

nasone147
07-02-2014, 13:51
А Legendaryslave!!! ;-)

геро
23-02-2014, 11:24
перейти з емулятором я зібраний і йде до великим, а потім витрачаєте не лише гроші та заспокойся,я змінив кілька датчиків сидіння, і я зрозумів, що стилус завжди проблеми на стилус і було змінено 3 раз (а)

ugoboss
23-02-2014, 15:50
хлопці емулятор, який ви купуєте в мережі не робить те, що робить опір на проводі, каже ебу, що се місце зайняте, то емулятор коштує в середньому 25-30 € опір набагато менше.

misterjoe
Добрий вечір хлопці, посилаючись на несправності подушки безпеки, ви знаєте, скажіть мені, що може бути зробити, виключити подушки безпеки з блоком управління, з якоюсь інтерфейс і програмного забезпечення, призначена для того, хто знає? Автомобіль як з презентації fiat stilo 1.6 16V 2001 рік. дякую