Прагляд Поўнай Версіі : меркаванне opel antara
voglioimparare
23-08-2013, 08:37
добры дзень хлопцы,учора ў oficina я прыехаў яшчэ opel antara з акпп..скаргамі на выдатак паліва празмерна і нізкая прадукцыйнасць...
учора ўвечары, разважаючы секунду я зразумеў, карту, як гэта.. па-вашаму, і занадта раздражнены? вялікі дзякуй!!! прыкладаю файл!
дзякуй
voglioimparare
23-08-2013, 11:09
не, хлопцы??
Наколькі я ведаю, для спажывання адзінае эфектыўнае зброю, з'яўляюцца авансавыя плацяжы, але з павелічэннем на 3-5%,
у гэтым выпадку трэба resterei на 2-3? прыкладна, не больш?...тады залежыць ад таго, што просіць кліент...
Прадукцыйнасць разлічваецца павелічэнне 30-40 нм ад 2000 ці крыху менш, вядома, крокам, паступова...
прывітанне . карту , калі вы хочаце, што расход паліва менш , nn і зроблена добра. спажываць менш nn азначае змяніць на нізкіх абарачэннях, у вас так шмат карт, што, здаецца, да лім пара, але калі я гэта, тыпу закрыцця egr , і яшчэ іншае. усе overboost з'яўляюцца небяспечнымі , трымаць пад нагрузкай завод!!! вялікая рэч і г.д і да т.п.
я я бы . яго я пастараюся, cn часу ўпырску оры , усе іншыя іх бы створкі мод ад 1500 g , а50% load. за выключэннем карту турба , то не працуе інтэрнэт на ўсей карце, dandoli 120 мб на ўсе і на раене пара, я б яшчэ 50 мб.
кожны з іх мае свае спосабы, каб змяніць , я паспрабаваў бы я так , калі так і на месцы дадам, тэрміны і іншыя рэчы. потым бачыш.
добрая праца
Змена часу ўпырску, карту "падстава" не мае сэнсу, па-мойму, калі проста надтачыць, калі выхад ад восі... :)
voglioimparare
26-08-2013, 11:45
дзякуй, хлопцы! зараз адчуваю сябе кліентам, каб спытаць яго, як яму здаецца, машына для пачатку,пасля таго, як я рухаюся, такім чынам,гэтая машына серыі а ўсяго адзін цвік.....