Перегляд Повної Версії : обмежувач оборотів beverly 500
Привіт, а можна дізнатися, якщо у кого-то, що у вас вже є? працював на обмежувач оборотів beverly500 просто щоб знати, якщо є поліпшення, чи ні, з ecm насправді ви відкриваєте карти старе. та benz. обмежувач нічого, але навіть знати адреси
msport (exil77grande)
22-08-2013, 18:52
спробуйте відправити файл ліжко з мотоцикла.
я намагався навіть я для моря і гори, але я ніколи не знайшов... навіть для nexus 500 одне і те ж...
але ви перепризначено?? відмінності ??
Коли smeno на ці скутери, я не так багато, пік максимальної потужності, збільшуючи оберти, я намагаюся насамперед посилити пара і заповнення порожнин, які є на середніх обертах у порівнянні зі стандартною конфігурацією. Звичайно, швидкість? не avr? chiss? що зміна диво, навіть трохи більше? оригіналу, але стають значно більше? задоволення від водіння з варіатором, що вдасться витягнути добре відразу, навіть не змінити, занадто інвазивних передачі.
M999
файл золотих у мене немає, чому? не читав ще, так що в кінці кінців гра, і завжди, коли він заповнив всі порожнечі, впевнений, піде набагато краще? тоді справедливо, якщо простягніть, навіть лімітер робить щось пі? ? тоді, якщо ви не змінюєте, навіть варіатор не думаю, що будуть супер-вигоди " чи зробив я це питання, коли багато мене питають, чи можна підняти обмежувач до цих беверлі
Але, дивіться, вже? якщо ви можете взяти все, що обороти двигуна з варіатором в оригінальної конфігурації, ті 5 км/год і більше? вискочити. А якщо ви хочете, щоб дати всередині пі? щоб отримати максимальну швидкість? і стрілянина в прискорення і стрілянина, перш ніж торкнутися обмежувача, ми б обов'язково оптимізувати передачу правила досить радикальний. Я ? gi? довелося виправити груп передачі з пружиною відміну snervata (оригінальними є лише посередні, як якість?...) тільки після того, як вони змінили розвантаження. Не кажучи вже, якщо їх incattivisci далі irrobustendo кривої крутного моменту...
Увага то, хочуть змусити їх повернути занадто високі ті двигуни, в принципі краще, що там ті 500 обертів-й? низькі обмежувач. Не зовсім створені для певної роботи, ви можете поглянути на корінних підшипників...
M999
я згоден з m999, і я хотів зрозуміти, чому так? всі механіки наполягають на тому, що просити підняти обмежувач на цих двигунах навіть хтось питає ? можете підняти 1000giri, отже, і, як я думаю, якщо ви добре працювати на групи, передача та p? вихлопних газів і, потім право, яке максимізує p? і зроблено при пу? принести !!
Вони просять, щоб підняти обмежувач, чому? на їхню думку, варто еквівалентності-й? про=pi? швидкість?... те, що варіатор не закриває повністю, і двигун залишається упакований в 10000 обертів, чому? не має пари і стрілянина достатньо, щоб зрушити варіатор, як повинно, неважливо. У підсумку ви отримаєте двигун, який, ймовірно, вийти, чому? ? завжди занадто багато на оберти, а то тебе випереджає повне відновлення двигуна, який обертається 2000 об іп? нижче тебе, але що пара в змозі тягнути rapportone фінал варіатора!!
M999