Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : mitsubishi pajero рэзання пры паскарэнне

legendaryslave
21-08-2013, 23:06
прывітанне ўсім форуме я адзін problamatica на mitsubishi pajero 2.5 турбо дызель з 2003 года выпуску тып рухавіка 4D56t з механічны помпа з каманды праводцы акселератара электронная км у taghigrafo 220.000,

практычна падчас паскарэння прыехалі каля 4000 абаротаў таму парваць паліва і mototore не трэскаецца, пакуль не riscende да 1500 абаротаў, а затым аднаўляецца, напрыклад, паскорыць і бяжыць зноў дэфект, я заўважыў, што адбываецца таксама хуткае і на месцы, выпрабаванні, якія былі праведзены: дыягностыка compiuterizzata ecu рухавіка, які высветліў эксперт дэфект на абсалютная ціск не памятаю код памылкі, але замяніў трубкі, зламаўся, збой у памяці, не ? больш паўторна.

я здзіўлены provisionally egr і не меў перавагі, з дыягназам у актыўных значэнняў не губляю сігнал ад педалі accelletore, я не губляю сігнал ад датчыка абаротаў, тэмпературы як паветра ўсмоктваецца, што холадагенту ў норме, загадзя мэта і рэальныя ляжаць на адной прамой і не рэгіструе, не правал вядома, калі адбываецца няспраўнасць,

Я выключыў падачы з бака ўклалася з каністры, я замяніў усе 4 фарсункі ўзятыя pajero marciante але нічога, я іду ў riaccellerare і кт riavviene рэзкі,

адна рэч, я заўважыў, што праблемы не адбываецца на халодным рухавіку, а калі награваецца пачынае губляць хіты стыль пульверызатара заблакаваны, але-вэрдэ фарсунак, для выпрабаванні гаварылася вышэй, у гэты момант я думаю, што праблема з помпай дызель, але чаму то ен робіць гэта толькі тады, калі ен сагравае,

любы савет або разуменне было б добра прымае дзякую за ўвагу

cele
22-08-2013, 06:48
Праблема можа быць у аўтамабілі электронны кантролер помпы

giuseppe1374
22-08-2013, 12:04
ты зрабіў зірнуць на pompista? здавалася б, праблема ціску дызельнага помпы

cele
22-08-2013, 13:13
ты зрабіў зірнуць на pompista? здавалася б, праблема ціску дызельнага помпы
Іншая справа, калі вы зрабілі тэст, выключаючы завод з вышэйшая адзнака за класную працу вы выключылі таксама дызельнага фільтра? чаму? на гэтыя аўто не хапае менавіта падтрымкі фільтра і таму ўсмоктваць паветра

legendaryslave
22-08-2013, 13:29
Вы escuso дызельнага фільтра той факт, што гэтыя помпы не праглядаюць, толькі паварот сення я кажу з pompista мы бачым, што ен кажа, не хацеў бы я замяніць помпа і ўзяць на промах і няма ? яна

cele
22-08-2013, 14:44
Гэта ? праца pompista і яму, што вы павінны гарантаваць, што няспраўнасць залежыць ад помпы, і на дадзены момант задаволены або вяртаецца, і астатнія вашы працы, усе элементы кіравання, якія вы зрабілі, вы гулялі добра!

giuseppe1374
22-08-2013, 17:05
у pompista вам пу? вымераць ціск у залежнасці ад рэжыму і гэтак адзначыць, калі варта замяніць

legendaryslave
22-08-2013, 17:48
Хлопцы, дзякуй за парады я дам вам ведаць

frantik3
22-08-2013, 21:06
вы робіце чэк з pompista, а затым агляд бяспечна для інжэктараў

cele
22-08-2013, 21:42
Для інжэктараў есць ужо? праверана!

blackwolf76
22-08-2013, 22:22
І што ? праблема, што пу? быць звязана з каталізатарам заткнуты... калі ne ? абсталяваны гэты аўтамабіль, таму што я не ведаю. Помпа, калі я не памыляюся ? нармальны bosch класічная ротарная толькі электронны прывад, тыпу VW golf 110cv, так бы мовіць, і прывад, што ставіць новы помпа ? revisionabile нармальна.

Я выпадкова некаторыя з гэтых аўто, што гэта псуе помпавая нагрузкі ўнутры самога помпы, а таксама riparandole праз некаторы час паўтараецца аднолькавым, і ў некаторых я вырашыў, падлучыўшы электрычны помпа ад 0,10 бар (тыпу префильтр), што бакі пры ўключэнні запальвання і ў мяне не было больш? па-дурному, знаходзяцца прыкладна ў 40 еўра.

Замест гэтага іншыя мадэлі есць нейкі электрамагнітны клапан, падлучаны да моста паміж труб, впускных і выпускных клапанаў помпы. Часам завісае і не дазваляе нармальны расход дызельнага паліва... калі я, здараецца, то я выдаляю і раблю добрую спасылку класіка.

Вядома, я illlustrato мой матэрыял, хоць...? нармальна, што не ўсе роўныя, але, па крайняй меры, у вас есць ідэі далейшай працы.

legendaryslave
11-09-2013, 13:33
хлопцы, пасля месяца tribulamento аднаўлю пост пасля таго, як пастаўлены помпа ў рыме на электронны лічыльнік для выпрабаванні (помпа zetel) pompista запэўнівае мяне, што помпа ? выдатна працуе, не магу ў гэта паверыць, і я настойліва рэкамендую глядзець на датчык абаротаў у разабраць усе, як мне здаецца, дзіўны знос датчыка абаротаў я буду разбіраць кола вось сюрпрыз, цяпер riassembliamo ўсе з датчыка абаротаў зноў, і скрыжаваўшы пальцы, я выкажу вынік будзе ўвечары

legendaryslave
12-09-2013, 14:30
Хлопцы, праблема вырашана па фону разбурана, што патрабавала пастаяннага меандр прычыны выбару і перарэзаў l аказання tacci яго������

faberecu
12-09-2013, 20:03
ж праблема на jeep 2.7 змяняецца рухавік, механік, ен склаў два рэбры колы датчыка становішча размеркавальнага вала і на махавік 2500 абаротаў, потым рэзаць
вырашана гледзячы на форму dell' хвалі, атрыманай ад датчыкаў абаротаў
няма паведаміла dtc