КПК

Перегляд Повної Версії : Golf V 1.9 105 Л. с.

cele
20-08-2013, 06:53
Привіт, таке питання, клієнт хоче отримати карту мод його старий гольф для написання на його завжди новий golf v 2006 року старий ? у 2003 році я прочитав дві карти, але я не знаю, якщо я можу написати мод від 03 06, єдина система, яка мені, щоб читати і писати ? півень, клон не я, інше обладнання, чому? я не роблю ці роботи, якщо я роблю ? заголовок будь ласка

Alfa159 q4
20-08-2013, 08:24
Ви не можете, ви повинні змінити файл, що закони новій машині.
Якщо записати в інший файл, він блокує ecu, то, будь ласка, перетворюється в витрату...

jolidj
20-08-2013, 09:51
насправді , ти не можеш зробити , і тому, що розміри файлів різні, і, відповідно, в ecu. потім гольф 5 в 2003 році, мені здається, дивно.
а я думаю, що ВІН МОЖЕ ЗРОБИТИ Х, ЩО ЗА ПОШКОДЖЕННЯ . nn сказати, що ми вас попередили :) .

sno74
20-08-2013, 10:26
залиш ці типи, будь ласка, в іншому випадку ви ризикуєте, як створити красивий праця дві карти не сумісні, як ви говорили, спочатку іноді, навіть якщо hw ? одно sw змінюється ? важко зняти карту і кинути його в інший..... карту необхідно створити на вашій грі та просто....... а запитайте дзвінок форуму факти, зробити mappetta і написати то, очевидно, ви зробите платити довелося і так, ви не ризикуєте нічого привіт і хорошу роботу......

cele
20-08-2013, 11:24
Ок, припускав, що ви не могли зробити що-то! насправді я запитав вас, що таких робіт, ne розумієте, то я б запитати, скільки потрібно, щоб зробити мод для цього автомобіля, цюй? на форумі і якщо я можу писати з клон півень

msport (exil77grande)
21-08-2013, 09:03
Ок, припускав, що ви не могли зробити що-то! насправді я запитав вас, що таких робіт, ne розумієте, то я б запитати, скільки потрібно, щоб зробити мод для цього автомобіля, цюй? на форумі і якщо я можу писати з клон півень

будь-який запит буде відправлений у нашу *****:
info*professionalchiptuning.net
у будь-якому випадку, ми вже відповіли на всі через *****.

msport (exil77grande)
21-08-2013, 09:20
я подивилися і файли для вас розміщені, і вони не сумісні, тому що:

файл ori-ліжко, новий двигун має розмір 2048km одне edc16u34
те ж саме для файлів mod ліжко від старого двигуна, отже, мова в тому, що hw і sw, вони абсолютно різні, отже, і занадто ризиковано писати мод в ебу новий двигун, тому що ризик блокування ecu в питання, і, проте, визнав, що машина parta може піти не так, або відображення не може бути адекватним.

cele
21-08-2013, 12:03
Завдяки gi? ясно все з Данила на телефон

cele
22-08-2013, 19:31
Разі вирішена завдяки співробітникам professionalchiptuning, звичайно, позитивні відгуки, зокрема, msport!

msport (exil77grande)
22-08-2013, 20:05
спасибі, головне, що і ви, і ваш клієнт, ви залишилися задоволені бачив проблеми автомобіля, а потім закриваю обговорення.