КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Golf V 1.9 105 Л.з.

cele
20-08-2013, 06:53
Добры дзень, такі пытанне, кліент хоча атрымаць карту мод яго стары гольф для напісання на яго новы заўседы golf v 2006 года стары ? у 2003 годзе я прачытаў дзве карты, але я не ведаю, калі я магу напісаць мод ад 03 на 06, адзіная сістэма, якая мне, каб чытаць і пісаць ? певень, клон не я, іншае абсталяванне, чаму? я не раблю гэтыя працы, калі я раблю ? ў загаловак калі ласка

Alfa159 q4
20-08-2013, 08:24
Вы не можаце, вы павінны змяніць файл, што законы новай машыне.
Калі запісаць у іншы файл, ен блакуе ecu, то, калі ласка, ператвараецца ў марнаванне...

jolidj
20-08-2013, 09:51
на самай справе , ты не можаш зрабіць , і таму, што памеры файлаў розныя, і, адпаведна, у ecu. затым гольф 5 у 2003 годзе, мне здаецца, дзіўна.
а я думаю, што ЕН МОЖА ЗРАБІЦЬ Х, ШТО ЗА ПАШКОДЖАННІ . nn сказаць, што мы вас папярэдзілі :) .

sno74
20-08-2013, 10:26
пакінь гэтыя тыпы, калі ласка, у адваротным выпадку вы рызыкуеце, як стварыць прыгожы праца дзве карты не сумяшчальныя, як вы казалі, спачатку часам, нават калі hw ? роўна sw мяняецца ? цяжка зняць карту і кінуць яго ў іншы..... карту неабходна стварыць на вашым врі і проста....... а спытайце званок форуму факты, зрабіць mappetta і напісаць што-то, відавочна, вы зробіце прыйшлося плаціць і так, вы не рызыкуеце нічога прывітанне і добрую працу......

cele
20-08-2013, 11:24
Ок, меркаваў, што вы не маглі зрабіць што-то! на самай справе я спытаў вас, што такіх работ, ne разумееце, то я б спытаць, колькі трэба, каб зрабіць мод для гэтага аўтамабіля, цюй? на форуме і калі я магу пісаць з певень клон

msport (exil77grande)
21-08-2013, 09:03
Ок, меркаваў, што вы не маглі зрабіць што-то! на самай справе я спытаў вас, што такіх работ, ne разумееце, то я б спытаць, колькі трэба, каб зрабіць мод для гэтага аўтамабіля, цюй? на форуме і калі я магу пісаць з певень клон

любы запыт будзе адпраўлены ў нашу *****:
info*professionalchiptuning.net
у любым выпадку, мы ўжо адказалі на ўсе праз *****.

msport (exil77grande)
21-08-2013, 09:20
я паглядзелі і файлы для вас размешчаныя, і яны не сумяшчальныя, таму што:

файл ori-ложак, новы рухавік мае памер 2048km адно edc16u34
тое ж самае для файлаў mod ложак ад старога рухавіка, такім чынам, размова ў тым, што hw і sw, яны зусім розныя, такім чынам, і занадта рызыкоўна пісаць мод у эбу новы рухавік, таму што рызыка блакавання ecu ў пытанне, і, аднак, прызнаў, што машына parta можа пайсці не так, або адлюстраванне не можа быць адэкватным.

cele
21-08-2013, 12:03
Дзякуючы gi? ясна ўсе з Данііла на тэлефон

cele
22-08-2013, 19:31
Выпадку вырашана дзякуючы супрацоўнікам professionalchiptuning, вядома, станоўчыя водгукі, у прыватнасці, msport!

msport (exil77grande)
22-08-2013, 20:05
дзякуй, галоўнае, што і вы, і ваш кліент, вы засталіся задаволеныя бачыў на праблемы аўтамабіля, а затым заплюшчваю абмеркаванне.