Перегляд Повної Версії : погляд карту альфа 159 1.9 q-tronic
привіт..
цікаво, погляд на карту, яку я зробив для мого 159... і досить легкий... і авансові платежі не були змінені моєї волі..
приймаю будь-яку критику.. файл орі і' в базі даних форуму.., і точність у edc16c39 576_754
автомобіль монтує акп...
ло доведено... і котить дуже добре... єдиний недолік.. ввечері з авто ззаду і фарами.. я бачу, трохи диму..
додаю карту...
я забув... автомобіль має egr фланцевий закриті .. немає dpf... і swirl зрізати...
Привіт карту і легкий, але може бути добре,дим,і нормально, тому що тепер ви без fap
спасибі, давид.. (хахаха омоніми...)
тому я можу тримати її.. ви не ризикуєте пошкодити... дякую..!!
я побачив, що це була завантажена більше осіб...
ми приймаємо також і інші думки...!! і, можливо, деякі поради, щоб вичавити ще якісь коні... без перебільшення... з-за автоматичною коробкою передач..
вас в курсі, тільки мод?? очищає, в орі. у вас є більш posibilita, що ви дати руку.
мені здається, що від правил.. орі йде розміщена в базі даних... і є..
для полегшення річ.. я поставлю посилання...
ми говоримо, що rail можете йти,обмежувач, але могли б зробити це, навіть трохи нижче,тиск турбо ок і обмежувач, але навіть цього останнього, високого, без причини,карту педалі, і час може йти, але лобове політику не йде,так не будеш стріляти прогресивний,але просто надлишок потужності,для інших abasserei обмежувач крутного моменту і зроблю це, починаючи трохи після.
так.. припустимо, що я перебільшив з обмежувачами... для інших і ок... (спасибі)
для обмеження крутного моменту.. ми говоримо, що це була перевірка.. зазвичай встаю близько 2000 оборотів.. або трохи менше..
скажімо, для того, щоб скорегувати карту педаль в обмежувач крутного моменту.. я хотів зробити цей тест.. що вже оригіналі набагато більше, педаль значення обмежувача (до 2000 оборотів) різниця, що я помітив.. це що, доторкнувшись до проведення акселератора на мінімум обертів.. найбільш розвели.. тобто.. сіль краще..
тепер я хотів би мати трохи більше brio.. навколо 2250/2500 про... маючи зняв swirl фізично.. відчуваю невелике зниження (стрільби)... як я можу вирішити цю проблему??
привіт..
я problemone... як карта раніше завантаженого на авто (не на форумі), а це викликає у мене recovery без індикаторів.. (успіх 10 хв тому)
те, що може бути...?? оригінал не проблема.. в той час як цей і попередній... мені створюють recovery...
датчик prex диференціальної.. і відключений від dpf.. і так само вилучив картку, отже, виключають...
що може бути??
привіт..
я problemone... як карта раніше завантаженого на авто (не на форумі), а це викликає у мене recovery без індикаторів.. (успіх 10 хв тому)
те, що може бути...?? оригінал не проблема.. в той час як цей і попередній... мені створюють recovery...
датчик prex диференціальної.. і відключений від dpf.. і так само вилучив картку, отже, виключають...
що може бути??
вибачте, тому що датчик і' вимкнено?
і чому його виключити як проблему?
по мені, проблема може бути саме він, що і розетки,крім того, що ти зробив defap?
тому що ви йдете в recoveri без звітності в діагностиці саме тому що defap це робиться з звичайними sw, які усувають всієї таблиці dtc тому будь-проблеми у вас, не дає вам ніяких вказівок.
я маю на увазі тюбик тиск, яке приходить від dpf.. і відключений... датчик має ще роз'єм додається.. (в будь-якому випадку, тому в recovery і без і з... перший я був підключений) і тиск буде-1mbar (наприклад, коли я гніздо)
у defap.. і було зроблено з ecusafe 2... я спробував один swich, але мене не влаштовує в діагнозі... (я не знаю, якщо ви пам'ятаєте).. я defap разів (але recovery однаково)
pultroppo... recovery робить це тільки з цими... або інший мод.... а якщо я ставлю оригінал.. і тільки без fap і egr.. цього не відбувається.. і це добре..
покладіть таблицю помилок оригінальні і подивитися помилки
докази безпосередньо дайте нам знати,
спасибі.. постараюся'... але мені.. реальна проблема-на карту... тому що в оригіналі + no egr + no dpf... не відновлення...
можливо,.. і карту педаль... я не адекватний інші..
спробуйте файл davidehfnos і бачимо помилку,то йдемо далі.
саме зараз.. я повернувся, все оригінал.. + немає dfp немає egr немає swirl... подивимося, якщо ще проблеми.....
я забув... у будь-якому випадку.. подумати... виключаючи карту і defap.. я думаю.. насос високого тиску...
хлопці.... тепер оригінальний автомобіль.. і це добре.. (не recovery)
я все одно з журналу... якщо ви йдете дивитися на них.. і коментувати їх.. тобто я був би вдячний..
наскільки я розумію (трохи), насос високого і насоса низького вони добре... а про те, що на датчик витрати повітря і тиску турбо.. я не квадратну форму...
додаю лог..
були перейменовані швидко.. отже, ви не випадково імена.... однак... велесова книга.. це перше... dddd другий... і zzzz останній журнал..
перший і зробив це машина просто горить.. в той час як останній і зробив тепла машина і пробіг близько 4-5 км...
заздалегідь спасибі...
я забув.... журнали.. були зроблені з multiecuscan... і щоб ви могли дивитися.. це імпортований файл в графік програми...
Здрастуйте, зробіть скріншот помилки, я не можу відкрити ваші файли
не помилки... є свідчення в реальному часі різних параметрів..
з ***********/multiecuscan... відкрийте програму.. вгорі ви знайдете пункт графіка..
зробіть import... (файл cvs), і тому ви можете переглянути параметри, цілі та реальні...
спробуйте, поклавши turbo оригінал або diminuiscilo або трохи знижує тиск, імпульс, навіть якщо вам не дістанеться abbassala трохи типу 5-6 %
журнали *********** вони були зроблені з оригінальною карті немає dpf немає egr, немає swirl..
так як ? автоматично я abbasseri в pelino пара або ritarderei оборотів в хвилину, збільшення...
у мене проблема відновлення автомобіля, так само і в це електромагнітний клапан, який управляє overboost.
Змінилася, і все вирішити
з вашої звітності turbo... я пішов копатися... і я бачив, що у мене великий trasudo від труби ic....
може бути, що я забруднив.. привід.. і не працює як треба??
я не можу бачити його.. я повинен дивитися з-під.. додаю між тим, 2 фото..
rispolvero цю тему..
відстань 8000 км... і 4 місяці ... і мені більше не було recovery... (toccatina.. хіхі) автомобіль зараз немає egr немає dpf і немає swirl... все як мапу, що фізично...
тобто.. лист на egr... dpf.. в гараж.. і swirl зрізати..
по мені... проблема була саме в картці на даний момент.... видно, що не зробив жарти...
я намагався завантажити інший... але я боюся.. підіть ще в recovery...
якби карту... що це може бути???
у грі та в базі даних .. мод і на першій сторінці..
однак на першій сторінці.. знаходитесь посилання на банк даних...
цей мод.... дав recovery 100 км після завантаження...
і завжди в реліз ... тобто після того, як кинула в проводці акселератора... (в гальмо двигуна.. і в автоматичному режимі), в ripredere в проводці акселератора я був у recovery без індикаторів...
Здравствуйте, я inizieri зробити карту повністю з нуля саме для того, щоб спробувати поліпшити прибутковість і уникнути recovery, якщо проблема ? викликано карту. У всякому разі, ви намагалися підключити самодіагностику, щоб побачити, якщо а, якщо він йде в recovery, які помилки дає?
карта розміщена в recovery зміг прийти додому... і, підключивши elm з ***********... немає помилки... виправлення форсунок в нормі..
привіт Давид..ми знаємо, що дивитися на фотографії вашого профілю.*****unque, на діагностиці не знайшли помилки, чому? я думаю, ви видалили занадто багато dtc, щоб виключити fap!ви використовували програмне забезпечення, щоб зробити це, або ви зробили вручну?
карта розміщена в recovery зміг прийти додому... і, підключивши elm з ***********... немає помилки... виправлення форсунок в нормі..
Використовує autocom або delphy, як діагноз, і я скажу вам, як рада, то замість того, що стосується карту rifanne з самого початку і, можливо, хтось на форумі вам допоможе? я поки що не прибуття в 80 повідомлень, не можу вам нічого, але і інші користувачі, а ви
привіт Давид..ми знаємо, що дивитися на фотографії вашого профілю.*****unque, на діагностиці не знайшли помилки, чому? я думаю, ви видалили занадто багато dtc, щоб виключити fap!ви використовували програмне забезпечення, щоб зробити це, або ви зробили вручну?
Привіт nasone147 я хотів би повідомити, однак, що давид використовував ecusafe 2 якщо читати в перший пост, щоб відключити фап
[
Привіт nasone147 я хотів би повідомити, однак, що давид використовував ecusafe 2 якщо читати в перший пост, щоб відключити fap[/QUOTE]
і тоді мені s? якщо хочеш знайти проблему, необхідно зробити mod+egr-off+original off, але з dpf активний!cos? ви знову все dtc ecu і ви дізнаєтеся, де втрутитися!
Девід зробіть наступне покладіть карту орі і після цього зробити діагностику і подивитися, які помилки дає і після поступово збирається провести зміни, ви побачите, що scoprirari в чому? проблема, я цілком згоден з тим, що говорить nasone147 насправді, якщо є dtc, скинуті, ви ніколи не зможете і ніколи не відстежити помилку, а потім на причину проблеми, з якою ви зіткнулися в recovey
привіт ніс..... ми тебе знаю...
і я відповідаю на всі 2...
тому, що карту орі.. немає dpf немає egr немає swirl... не виникає ця проблема??
якщо проблема була в defap буде робити, що добре на орі.... так як якщо б це був насос високого тиску або інші...
dev' бути саме проблема в карту мод.... тобто зміни, які я зробив...
може бути,... і деяка невідповідність між карту педаль... і карту на обмін (в моєму випадку це автоматичні.. та і блок управління, який обробляє його на курс, незалежний від двигуна)
привіт ніс..... ми тебе знаю...
і я відповідаю на всі 2...
тому, що карту орі.. немає dpf немає egr немає swirl... не виникає ця проблема??
якщо проблема була в defap буде робити, що добре на орі.... так як якщо б це був насос високого тиску або інші...
dev' бути саме проблема в карту мод.... тобто зміни, які я зробив...
може бути,... і деяка невідповідність між карту педаль... і карту на обмін (в моєму випадку це автоматичні.. та і блок управління, який обробляє його на курс, незалежний від двигуна)
те, що намагаються вам сказати, фамільні інших користувачів у тому, що за допомогою одного з двох звичайних sw, які працюють у мережі, щоб видалити dpf ви також видалений весь район кодів dtc, відповідно, зараз, якщо у вас є проблеми, які, безумовно, пов'язано відображення не можете побачити код помилки і, отже, суть проблеми,на даний момент у вас є 2 можливості або покладіть файл орі і спробуйте свою карту і подивитися, крім fap помилки вам або ви зробите зробити видалення dpf і точки, а також зіставлення тих, хто робить це для роботи.
msport...
ви праві.. і шлях легше...
чесно кажучи, я без карту довго, і машина в порядку... і в 141.000 км..
не зобов'язані мати карту.. буде комфортно тільки, щоб мати трохи більше пусковий струм з колами від 19...
я хотів би зрозуміти, де я помиляюся... от і все..
легко в кількох маяк' з доказів, з dtc активних просто щоб побачити, якщо проблема в тому, дизельне паливо...
у мене є питання... насос високого тиску 159 150cv.. підключити внутрішній фільтр на виході?? я припустив, що проблема може виходити від них.. але я не знаю її виділення.. (я маю на увазі дизельного фільтра всередині насоса)
rispolvero мова recovery...
останнім часом я помітив, багато відставання dell авто... і навіть кращий дозування, випускаючи трохи педаль під час максимальне прискорення..
пам'ятаючи про те, що відновлення відбулося у випуску двигун.. і, помітивши, готелі на стрілка турбо.. (іноді падає типу регенерації)
я прийшов до висновку, що я геометрію, яка працює погано... і їх відновлення з карти..
докладаю з screen тиску наддуву (ще старі) прошу, будь ласка, якщо кого-то часу і терпіння, щоб postarmi його.. правильно, для порівняння..
те, що ви помітили, між метою і реальної.. у мене низькі запити не "задоволені" і у випуску піки над метою..
colpevolizzo в pieburg..
хто-небудь знає, якщо ви можете відкрити і очистити...
читаючи в мережі.. не пам'ятаю, чи добре воно, чи перо... тобто, хто lha розібрали і всередині знайшов фільтр губчастий..
хто-небудь знає, як відключити, а якщо і здійснимо??
мене враження, що це проблема з сенсорами.
ви можете мати дрібних каналів, навантаження повітря заблоковані.
не слід розбирати, ? шматок не rimontabile. чистий це добре зовні і soffiala акуратно в трубах.
або шукати запасні частини.
не має сенсу робити карти, якщо pierburg не ? 100% ефективною
тому в діаграмах, є щось, що не йде між метою і реальною?
щиро я ще в графіку автомобілі для порівняння..
зараз і так багато часу, що мені більше не відновлення, перетворюючи оригінальний.. але я вважаю, як описано вище, відставання в машині, і іноді здається, зіставляється... будуть піки...
авто з dpf спорожняється при цьому зберегти cat, і precat...
дивно.. і що ніколи не дав мені ніякої несправності турбо... тобто тільки recovery шпигун... (sara' тому що, коли я мапу були підняті обмежувачі?)
provvedero' найближчим часом замінити шматок.. я був би вдячний, якщо хтось поставив якийсь графік його overboost...
на початку був винен насос, hp... але для мене-відмова відбувається гальмування двигуном...
Помилки не вас, чому? ти благословенна, таблиця dtc = 0, необхідно повернути ori таблиця dtc і бачу, що помилка у вас, або скопіювати її з автомобіля без dpf, по-моєму у вас несправність тиску турбо, тим часом, повідомляє ori таблиця dtc і дайте нам знати,