Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту альфа 159 1.9 q-tronic
прывітанне..
цікава, погляд на карту, якую я зрабіў для майго 159... і досыць легкі... і авансавыя плацяжы не былі змененыя маей волі..
прымаю любую крытыку.. файл врі і' у базе дадзеных форуму.., і дакладнасць у edc16c39 576_754
аўтамабіль мантуе акп...
ло даказана... і коціць вельмі добра... адзіны недахоп.. вечарам з аўто ззаду і фарамі.. я бачу, трохі дыму..
прыкладаю карту...
я забыўся... аўтамабіль мае egr фланцевый зачыненыя .. няма dpf... і swirl зрэзаць...
davidehfnos
19-08-2013, 12:35
Прывітанне карту і легкі, але можа быць добра,дым,і нармальна, таму што цяпер вы без fap
дзякуй, давід.. (хахаха омонимы...)
таму я магу трымаць яе.. вы не рызыкуеце пашкодзіць... дзякуй..!!
я ўбачыў, што гэта была загружана больш чалавек...
мы прымаем таксама і іншыя меркаванні...!! і, магчыма, некаторыя парады, каб выціснуць яшчэ нейкія коні... без перабольшання... з-за аўтаматычнай каробкай перадач..
вас у курсе, толькі мод?? чысціць, у крычы. у вас есць больш posibilita, што вы даць руку.
мне здаецца, што ад правіл.. крычы ідзе размешчана ў базе дадзеных... і есць..
для палягчэння рэч.. я пастаўлю спасылку...
павінна быць, гэта... https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=159&d=1339922984
msport (exil77grande)
19-08-2013, 21:20
мы кажам, што rail можаце ісці,абмежавальнік, але маглі б зрабіць гэта, нават трохі ніжэй,ціск турбо ок і абмежавальнік, але нават гэтага апошняга, высокага, без прычыны,карту педалі, і час можа ісці, але лабавое палітыку не ідзе,бо не будзеш страляць прагрэсіўны,але проста лішак магутнасці,для астатніх abasserei абмежавальнік крутоўнага моманту і зраблю гэта, пачынаючы трохі пасля.
так.. дапусцім, што я перабольшыў з абмежавальнікамі... для астатніх і ок... (дзякуй)
для абмежаванні крутоўнага моманту.. мы кажам, што гэта была праверка.. звычайна ўстаю каля 2000 абаротаў.. ці крыху менш..
скажам, для таго, каб скарэктаваць карту педаль у абмежавальнік крутоўнага моманту.. я хацеў зрабіць гэты тэст.. што ўжо арыгінале значна больш, педаль значэнне абмежавальніка (да 2000 абаротаў) і розніца, што я заўважыў.. гэта што, дакрануўшыся да праводцы акселератара на мінімум абаротаў.. найбольш развялі.. то есць.. соль лепш..
цяпер я хацеў бы мець трохі больш brio.. вакол 2250/2500 пра... маючы зняў swirl фізічна.. адчуваю невялікае зніжэнне (у стральбе)... як я магу абыйсці гэтую праблему??
прывітанне..
я problemone... як карта раней загружанага на аўто (не на форуме), а гэта выклікае ў мяне recovery без індыкатараў.. (поспех 10 мін назад)
тое, што можа быць...?? арыгінал не праблема.. у той час як гэты і папярэдні... мне ствараюць recovery...
датчык prex дыферэнцыяльнай.. і адключаны ад dpf.. і гэтак жа выдаліў карту, такім чынам, выключаюць...
што можа быць??
msport (exil77grande)
21-08-2013, 09:46
прывітанне..
я problemone... як карта раней загружанага на аўто (не на форуме), а гэта выклікае ў мяне recovery без індыкатараў.. (поспех 10 мін назад)
тое, што можа быць...?? арыгінал не праблема.. у той час як гэты і папярэдні... мне ствараюць recovery...
датчык prex дыферэнцыяльнай.. і адключаны ад dpf.. і гэтак жа выдаліў карту, такім чынам, выключаюць...
што можа быць??
выбачайце, таму што датчык і' адключаны?
і чаму яго выключыць як праблему?
па мне, праблема можа быць менавіта ен, што і разеткі,акрамя таго, што ты зрабіў defap?
таму што вы ідзяце ў recoveri без справаздачнасці ў дыягностыцы менавіта таму што defap гэта робіцца з звычайнымі sw, якія ліквідуюць ўсей табліцы dtc таму любой праблемы ў вас, не дае вам ніякіх указанняў.
я маю на ўвазе цюбік ціск, якое прыходзіць ад dpf.. і адключаны... датчык мае яшчэ раз'ем прыкладаецца.. (у любым выпадку, таму ў recovery і без і з... першы я быў падключаны) і ціск будзе-1mbar (напрыклад, калі я гняздо)
у defap.. і было зроблена з ecusafe 2... я паспрабаваў адзін swich, але мяне не задавальняе ў дыягназе... (я не ведаю, калі вы памятаеце).. я defap з раз (але recovery аднолькава)
pultroppo... recovery робіць гэта толькі з гэтымі... ці іншай мод.... а калі я стаўлю арыгінал.. і толькі без fap і egr.. гэтага не адбываецца.. і гэта добра..
davidehfnos
21-08-2013, 13:33
пакладзеце табліцу памылак арыгінальныя і паглядзець памылкі
davidehfnos
21-08-2013, 13:41
доказы непасрэдна дайце нам ведаць,
дзякуй.. паспрабую'... але па мне.. рэальная праблема-на карту... таму што ў арыгінале + no egr + no dpf... не аднаўленне...
магчыма,.. і карту педаль... я не адэкватны іншыя..
msport (exil77grande)
21-08-2013, 15:21
паспрабуйце файл davidehfnos і бачым памылку,то ідзем далей.
менавіта цяпер.. я вярнуўся, усе арыгінал.. + няма dfp няма egr не swirl... паглядзім, калі яшчэ праблемы.....
я забыўся... у любым выпадку.. падумаць... выключаючы карту і defap.. я думаю.. помпа высокага ціску...
хлопцы.... цяпер арыгінальны аўтамабіль.. і гэта добра.. (не recovery)
я ўсе роўна з часопіса... калі вы ідзяце глядзець на іх.. і каментаваць іх.. е. я быў бы ўдзячны..
наколькі я разумею (трохі), помпа высокага і помпы нізкага яны добра... а аб тым, што на датчык выдатку паветра і ціску турбо.. я не квадратную форму...
прыкладаю лог..
былі перайменаваныя хутка.. такім чынам, вы не выпадкова імены.... аднак... сссс.. гэта першае... dddd другі... і zzzz апошні часопіс..
першы і зрабіў гэта машына проста гарыць.. у той час як апошні і зрабіў цеплая машына і прабег каля 4-5 км...
загадзя дзякуй...
я забыўся.... часопісы.. былі зробленыя з multiecuscan... і каб вы маглі глядзець.. гэта імпартаваны файл у графік праграмы...
davidehfnos
26-08-2013, 12:55
Добры дзень, зрабіце скрыншот памылкі, я не магу адкрыць файлы
не памылкі... з'яўляюцца паказанні ў рэальным часе розных параметраў..
з ***********/multiecuscan... адкрыць праграму.. вышэй вы знойдзеце пункт графіка..
зрабіце import... (файл cvs), і таму вы можаце праверыць, ці параметры, мэты і рэальныя...
frantik3
26-08-2013, 23:10
паспрабуйце, паклаўшы turbo арыгінал або diminuiscilo трохі ці паніжае ціск, імпульс, нават калі не вам дастанецца abbassala трохі тыпу 5-6 %
часопісы *********** яны былі зроблены з арыгінальнай карце няма dpf няма egr, няма swirl..
так як ? аўтаматычна я abbasseri у pelino пара або ritarderei абаротаў у хвіліну, павелічэнне...
у мяне праблема аднаўлення аўтамабіля, роўна і ў гэта электрамагнітны клапан, які кіруе overboost.
Змянілася, і ўсе вырашыць
з вашай справаздачнасці turbo... я пайшоў капацца... і я бачыў, што ў мяне вялікі trasudo ад трубы ic....
можа быць, што я запэцканы.. прывад.. і не працуе як трэба??
я не магу бачыць яго.. я павінен глядзець з-пад.. прыкладаю між тым, 2 фота..
rispolvero гэтую тэму..
адлегласць 8000 км... і 4 месяцы ... і мне больш не было recovery... (..toccatina хихи) аўтамабіль цяпер няма egr не dpf і няма swirl... усе як карту, што фізічна...
гэта значыць.. ліст на egr... dpf.. у гараж.. і swirl зрэзаць..
па мне... праблема была менавіта ў карце на дадзены момант.... відаць, што не самае зрабіў жарты...
я спрабаваў загрузіць іншы... але я баюся.. пайдзіце яшчэ ў recovery...
калі б карту... што гэта можа быць???
motorsport
25-01-2014, 23:29
Добры пытанне, арыентацыі і мод!!:)
у врі і ў базе даных .. мод і на першай старонцы..
аднак на першай старонцы.. знаходзіцеся спасылка на банк дадзеных...
гэты мод.... даў recovery 100 км пасля загрузкі...
і заўседы ў рэліз ... гэта значыць, пасля таго, як кінула ў праводцы акселератара... (у тормаз рухавіка.. і ў аўтаматычным рэжыме), у ripredere ў праводцы акселератара я быў у recovery без індыкатараў...
eobdexpression
27-01-2014, 01:28
Добры дзень, я inizieri зрабіць карту цалкам з нуля менавіта для таго, каб паспрабаваць палепшыць прыбытковасць і пазбегнуць recovery, калі праблема ? выклікана карту. Ва ўсякім выпадку, вы спрабавалі падлучыць самодіагностікі, каб убачыць, калі а, калі ен ідзе ў recovery, якія памылкі дае?
карта размешчана ў recovery мне ўдалося дабрацца да дома... і падлучэння з elm ***********... няма памылкі... выпраўленне фарсунак ў норме..
nasone147
27-01-2014, 20:26
прывітанне Давід..мы ведаем, і глядзець фота ў профілі.*****unque у дыягностыцы не знайшлі памылкі, чаму? я мяркую, вы выдалілі занадта шмат dtc, каб выключыць fap!вы выкарыстоўвалі праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць гэта, ці вы зрабілі гэта ўручную?
eobdexpression
27-01-2014, 21:17
карта размешчана ў recovery мне ўдалося дабрацца да дома... і падлучэння з elm ***********... няма памылкі... выпраўленне фарсунак ў норме..
Выкарыстоўвае autocom або delphy, як дыягназ, і я скажу вам, як савет, то замест таго, што тычыцца карту rifanne з самага пачатку і, магчыма, хто-то на форуме вам дапаможа? я пакуль што не прыбыцце ў 80 паведамленняў, не магу вам нічога, але і іншыя карыстальнікі, а вы
прывітанне Давід..мы ведаем, і глядзець фота ў профілі.*****unque у дыягностыцы не знайшлі памылкі, чаму? я мяркую, вы выдалілі занадта шмат dtc, каб выключыць fap!вы выкарыстоўвалі праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць гэта, ці вы зрабілі гэта ўручную?
Прывітанне nasone147 я хацеў бы паведаміць, аднак, што давід выкарыстаў ecusafe 2 калі чытаць у першы пост, каб адключыць фап
nasone147
27-01-2014, 22:14
[
Прывітанне nasone147 я хацеў бы паведаміць, аднак, што давід выкарыстаў ecusafe 2 калі чытаць у першы пост, каб адключыць fap[/QUOTE]
і тады мне s? што калі хочаш знайсці праблему, неабходна зрабіць mod+сістэмы рэцыркуляцыі ог-off+original off, але з dpf актыўны!cos? вы зноў усе dtc ecu, і вы даведаецеся, дзе ўмяшацца!
eobdexpression
28-01-2014, 02:19
Дэвід зрабіце наступнае пакладзеце карту на врі і пасля гэтага зрабіць дыягностыку і паглядзець якія памылкі дае і пасля паступова збіраецца вырабіць змены, вы ўбачыце, што scoprirari ў чым? праблема, я цалкам згодны з тым, што кажа nasone147 на самай справе, калі есць dtc, скінутыя, вы ніколі не зможаце і ніколі не адсачыць памылку, а затым на прычыну праблемы, з якой вы сутыкнуліся ў recovey
добры дзень нос..... мы цябе ведаю...
і я адказваю на ўсе 2...
таму, што карту крычы.. няма dpf няма egr не swirl... не ўзнікае гэтая праблема??
калі праблема была ў defap будзе рабіць, што добра на врі.... так як калі б гэта быў помпа высокага ціску або іншыя...
dev' быць менавіта праблема ў карту мод.... то есць змены, якія я зрабіў...
можа быць,... і некаторы неадпаведнасць паміж карту педаль... і карту на абмен (у маім выпадку гэта аўтаматычныя.. і блок кіравання, які апрацоўвае яго на курс, незалежны ад рухавіка)
msport (exil77grande)
11-03-2014, 09:48
добры дзень нос..... мы цябе ведаю...
і я адказваю на ўсе 2...
таму, што карту крычы.. няма dpf няма egr не swirl... не ўзнікае гэтая праблема??
калі праблема была ў defap будзе рабіць, што добра на врі.... так як калі б гэта быў помпа высокага ціску або іншыя...
dev' быць менавіта праблема ў карту мод.... то есць змены, якія я зрабіў...
можа быць,... і некаторы неадпаведнасць паміж карту педаль... і карту на абмен (у маім выпадку гэта аўтаматычныя.. і блок кіравання, які апрацоўвае яго на курс, незалежны ад рухавіка)
тое, што спрабуюць сказаць вам, фамільныя іншых карыстальнікаў у тым, што з дапамогай аднаго з двух звычайных sw, якія працуюць у сеткі, каб выдаліць dpf вы таксама выдалены ўвесь раен кодаў dtc, адпаведна, зараз, калі ў вас есць праблемы, якія, безумоўна, звязана адлюстраванне не можаце праверыць, ці код памылкі і, такім чынам, сутнасць праблемы,на дадзены момант у вас есць 2 магчымасці або пакладзеце файл врі і паспрабуйце сваю карту і паглядзець, акрамя fap памылкі вам ці вы зробіце зрабіць выдаленне dpf і ў той кропкі, а таксама супастаўленне тых, хто робіць гэта для працы.
msport...
вы маеце рацыю.. і шлях лягчэй...
шчыра кажучы, я без карту доўга, і машына ў парадку... і ў 141.000 км..
не абавязаны мець карту.. будзе камфортна толькі, каб мець крыху больш пускавы ток з коламі ад 19...
я хацеў бы зразумець, дзе я памыляюся... вось і ўсе..
легка ў некалькіх маяк' з доказаў, з dtc актыўных проста каб праверыць, ці, калі праблема ў тым, дызельнае паліва...
у мяне есць пытанне... помпа высокага ціску 159 150cv.. падлучыць ўнутраны фільтр на выхадзе?? я выказаў здагадку, што праблема можа зыходзіць ад іх.. але я не ведаю яе выдзялення.. (я маю на ўвазе дызельнага фільтра ўнутры помпы)
rispolvero гаворка recovery...
у апошні час я заўважыў, многія адставанне dell аўто... і нават лепшы дозирования, выпускаючы ледзь педаль падчас максімальнае паскарэнне..
памятаючы аб тым, што аднаўленне адбылося ў выпуску рухавік.. і, заўважыўшы, гатэлі на стрэлка турбо.. (часам падае тыпу рэгенерацыі)
я прыйшоў да высновы, што я геаметрыю, якая працуе дрэнна... і іх аднаўлення з карты..
прыкладаю з screen ціску наддува (яшчэ старыя) прашу, калі ласка, калі каго-то часу і цярпення, каб postarmi яго.. правільна, для параўнання..
тое, што вы заўважылі, паміж мэтай і рэальнай.. у мяне нізкія запыты не "задаволены" і ў выпуску пікі над мэтай..
colpevolizzo ў pieburg..
хто-небудзь ведае, калі вы можаце адкрыць і ачысціць...
чытаючы ў сеткі.. не памятаю, ці добра яно, ці пяро... есць, хто lha разабралі і ўнутры знайшоў фільтр bkgd e..
хто-небудзь ведае, як адключыць, а калі і выканальна??
мяне ўражанне, што гэта праблема з pierburg.
вы можаце мець драбнюткіх каналаў, пагрузкі паветра заблакаваныя.
не варта разбіраць, ? кавалак не rimontabile. чысты гэта добра звонку і soffiala акуратна ў трубах.
або шукаць запасныя часткі.
не мае сэнсу рабіць карты, калі pierburg не ? 100% эфектыўнай
таму ў дыяграмах, есць што-то, што не ідзе паміж мэтай і рэальнай?
шчыра я яшчэ ў графіцы аўтамабілі для параўнання..
зараз і так шмат часу, што мне больш не аднаўлення, ператвараючы арыгінальны.. але я лічу, як апісана вышэй, адставанне ў машыне, і часам здаецца, адлюстроўваецца на... будуць пікі...
аўто з dpf апаражняецца пры гэтым захаваць cat, і precat...
дзіўна.. і што ніколі не даў мне ніякай няспраўнасці турба... то есць толькі recovery шпіен... (sara' таму што, калі я карту былі паднятыя абмежавальнікі?)
provvedero' у бліжэйшы час замяніць кавалак.. я быў бы ўдзячны, калі хто-то паставіў нейкі графік яго overboost...
у пачатку быў вінаваты помпа, hp... але для мяне-адмова адбываецца тармажэнне рухавіком...
Памылкі не вас, іх, чаму? дабраславеная ты, табліца dtc = 0, неабходна вярнуць ori табліца dtc і бачу, што памылка ў вас, або скапіяваць яе з аўтамабіля без dpf, па-мойму ў вас няспраўнасць ціску турба, тым часам, паведамляе ori табліца dtc і дайце нам ведаць,