Перегляд Повної Версії : Привіт всім
привіт всім, від трьох років у галузі я працюю електроніки автомобіля...
я апулії!..
вітаю з першим..
привіт
Привіт і ласкаво просимо ми б ви сказали, ваше ім'я
Дякую
Привіт і ласкаво просимо ми б ви сказали, ваше ім'я
Дякую
Звичайно, прости мене, будь ласка!
Мене звуть Фабіо.
спасибі..
але чому я не можу побачити файли zip , rar , pdf і т. д.?
мансардний
08-08-2012, 17:55
здрастуйте, фабіо, ласкаво просимо на форум, ви повинні досягти 50 пост корисні для перегляду файлів
спасибі! тепер все ясно ;D
мансардний
08-08-2012, 18:43
будь ласка, ви побачите, що активно беручи участь у форумі, ви скоро 50 корисних повідомлень :cool:
мансардний
08-08-2012, 18:47
у вас є досвід зіставлення ecu?
у вас є досвід зіставлення ecu?
:) ну мені подобається.. вона-то знати основи.. а потім кожен налаштовувати!
мансардний
08-08-2012, 19:03
програма використовує зазвичай? я ecmtitanium
мансардний
08-08-2012, 19:11
дуже добре :cool: знайдіть багато відмінностей між ecm і map 3d?
дуже добре :cool: знайдіть багато відмінностей між ecm і map 3d?
Ну, скажімо, що обидва роблять одне і те ж! але обидві загорнуті неправильно визначити криві ! і т. д. занадто багато нижче чоловіки?! Я віддаю перевагу map3d ; а також карта, обгорнені розчарує!
мансардний
08-08-2012, 19:47
я вважаю, це дуже добре, і т. д., я всього лише новачок і тому у мене дуже мало досвіду, і карта мені ще потрібно ретельно перевірити, перед використанням ecm 2001 році, але titanium 1.61 ? набагато краще
Ви драйвери, які шукає в авто! :D
мансардний
08-08-2012, 20:09
добре, прибув, і приємного вам перебування
спасибі , радий знайомству :D
спасибі , радий знайомству :D
з задоволенням, вибачте, Fabio чи можу я запитати вас, в якому районі ви Апулії? я-ти-репортер,не пам'ятаю, щоб коли-небудь зустрічав цей нік в інших частинах я сподіваюся, ви зможете знайти добре на цьому форумі
msport (exil77grande)
09-08-2012, 08:35
привіт всім, від трьох років у галузі я працюю електроніки автомобіля...
я апулії!..
вітаю з першим..
привіт
привіт і ласкаво просимо,від трьох років в області ви маєте на увазі механіка або rimappature?
цій професії робите?
вік?
Здрастуйте, припустимо, що я роблю, механіка легка , автомобільна електроніка, як правило, у тому числі зіставлення з іммо, etc.
років 25...
ти в якому регіоні ви знаходитесь?ви-механік, вірно?
msport (exil77grande)
09-08-2012, 09:02
Здрастуйте, припустимо, що я роблю, механіка легка , автомобільна електроніка, як правило, у тому числі зіставлення з іммо, etc.
років 25...
ти в якому регіоні ви знаходитесь?ви-механік, вірно?
привіт,якщо читати в розділі презентації знаходитесь презентація professionalchiptuning, що включає мене, а інший адмін.
привіт,якщо читати в розділі презентації знаходитесь презентація professionalchiptuning, що включає мене, а інший адмін.
ок, спасибі.