Перегляд Повної Версії : Перевірка карту Gilera GP800
Минулого тижня молодший брат взяв його GP800... не те, що я дуже наполягав, але в той же час, ми почали з читав те, що було написано на ебу. Я заявляю, що скутер ? був, узяв, використовував, і, ймовірно ? було вже? переливається, tant'? хто читає ебу, як мені здається, не знайшов саме карту .орі.
Зафіксувавши швидкоплинний погляд, мені здається, що карта для розрядки ****** (в даний час на розвантаження в оригіналі). На жаль, не ? що навколо, я знайшов багато інформації про те, що хтось має спосіб перевірити - принаймні, основних - як виступили на кривих випередження і уприскування, ніж карта .- орі?
Заздалегідь дякую!!
M999
magi1984
17-08-2013, 00:18
sw твого ебу ? це: 225AGA40
в мережі я знайшов цю інформацію:
Згідно нова Карта GP800
З метою уніфікації версій sw калібрування ебу GP 800 розуміємо
оновлена версія калібрування 2253GA37 що ? еквівалент
версія 225AGA40 але також вирішує будь-які проблеми взаємодії
з клієнтами, Інструменти діагностики виявлені деякі дилери.
Таке програмне забезпечення, gi? підготовлено також для правильної адаптації нового
кпк діагноз Навігатор, він повинен бути використаний для будь-якого
перепрограмування блоків управління в мережі інтернет за допомогою програмного забезпечення 2249GA33.
Примітка: не будучи потрібно перепрограмування блоків управління з програмним забезпеченням
2253GA37 і 225AGA40 в мережі, це, виявляється, стримується
пристрій діагностики. І замість того, включена перепрограмування блоків управління з
програмне забезпечення 2249GA33
тому, мені, як основи ви можете використовувати карту ori sw 2253GA37, що я поклав я тут: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?613-Gp800&p=50187&viewfull=1#post50187
Я ще нуб для завантаження файлів з zezione банк даних ori,? завдяки вашим вказівкам я думаю, я знайшов щось корисне. Сьогодні я роблю кілька перевірок, і прекрасне жіноче ім'я? дати вам знати.
Іще раз дякую за корисну інформацію!!!
M999
Перевірено: це 225AGA40, одну з останніх relase, злегка журнал, щоб використовувати один випускний-й? ****** зберігаючи? з включеною лямбдой. Я б сказав, тому карта підходить для ковзання-високоповажний,
M999
Привіт все, і можливо, що мій файл карту мого gp оригінал має все те, що стосується досягнень в нуль?
якщо я відправлю файл, ви можете дати йому подивитися?
і було прийнято, з читання ducati diag
Ось мій файл gp
я думаю, спочатку ,з ecm ні я, розуміючи, куди йти, що діяти
ви можете дати мені руку?
вони точно є, якщо..
scuste чому я не можу скачати нічого?
Це тільки тому, що ви новачок і у вас немає прав для цього.....прочитайте правила форуму.
мауро you are right
i read the rules too
але..... i work only with motorcycles as many others and is impossible to get 80 post get for free downloads
this will take years
хлопці, хтось руку?????????????
додаю файл ori самих screen shot я хотів би зрозуміти, що вони так чи інакше зачіпають самі різні чутки,і якщо існують правила для їх значень.
на жаль я новачок і не маючи порівняння файлів немає, я raccapezzando ще.
прошу вибачення, може бути, буду трохи ораторського але у мене інфо з цього питання .
я додаю файл ori мого gp оригінал не дасте мені руку?
ви ringraz. заздалегідь
а відповідь дуже правильний
Привіт. Вибачте за втручання не могли б ви сказати мені, якщо gp800 і збігається aprilia srv 850.
Буде виглядати, але я також думаю, відрізняється, враховуючи, що ти на srv, ви повинні мати можливість вибирати карти, спорт, etc
Але якщо ви хочете, я можу iviarti мій орі
Або ми можемо, якщо хочете порівняти їх ,і тоді, можливо, попросити кого-то, завжди, якщо ми хочемо допомогти відмінностей.
Мені потрібно, але **** куди відправити тебе.
Привіт і smanetta ще не можу.
Привіт tekila.де я повинен відправити ****. Дякую
Сьогодні, коли повернення вас enter sara'320 kb
Тому, якщо ви хочете відкрити co ecm потрібно розрізати .
якщо у вас є, що dell, srv, почуй мене і якщо ви можете передати його, що порівняння
І тоді, сподіваюся, хороший.
Ангел.cucuzza65***********
Ок, 50 євро для файлів mod gp 800
якщо ж у вас ліжко з diag впевнений, це не bin-файл, але, можливо, колишніх, і тоді доведеться констатувати довжина файлу я ще не міг би дати в око, але я думаю, що формат не той, як правило, якщо ви хочете працювати далі, використовуйте інструмент, який дозволяє читати і писати більш безпечно
ок, півник v2 і' ок має специфікації прочитати файл gp 800.
що ви думаєте?
Ок, 50 євро для файлів mod gp 800
ви хочете,€ 50-mod файл?
Немає ду-50 євро на тих, хто робить це з cognizzione, звичайно.
вибачте, але як ви ріжете файл 320кб