Перегляд Повної Версії : Бази даних, файли, змінені
В мій маленький "негаразди" з ебу мотоцикл, я вважаю, що ви можете скопіювати зіставлення змінених, так і комплект оригінальних виробників, так і - іноді - с-то-й? особливо роблять деякі підготовчі заходи. Я вважаю, що перевіряється ж, що в світі chiptuning автомобілів, з усім, що в останньому випадку змінні дійсно багато пі? починаючи з декількох сімей ослаб, навіть на одній і тій же моделі автомобіля.
Не, можна було б створити базу даних, файли, змінені перевірені? Не скажу, щоб підготовка специфікації, але, принаймні, для основних варіантах, з яких ви можете взяти приклад, так як studio, що для поліпшення результату?
Очевидно, що доступ до цієї бази даних повинен бути дуже контролюється, принаймні, ви повинні бути в змозі забезпечити до деяких карт, підходящих для того, щоб активно брати участь у все і, якщо б це було можливо, обмежити завантаження для доступу ліжками, двома тип завантаження протягом 24 годин, або, принаймні, обмеження, які можуть бути виконані безпосередньо з Адмін навіть з дозволу, зроблені ad hoc.
M999
p.s. не питайте мене файли через особисте повідомлення, що я повідомляю безпосередньо до Admin, дякую.
magi1984
16-08-2013, 23:38
для мене розділ, як ви можете? також зробити, але на скільки вони були б готові поділитися свої роботи? це ? питання...
legendaryslave
17-08-2013, 00:35
Для мене буде також добре, чому? ви пу? взяти приклад з інших підготовчих і поділитися досвідом,але це я думаю, відбувається в різних посаду та обговорення, де вивчають різні карти
пристрасть двигунів
17-08-2013, 01:03
Привіт, але ви дійсно вірите, що ті, хто має професійні знання в області покладіть його роботи доступні для всіх???? Не думаю, Хто хоче навчитися не забудеш слово Безлад, ви повинні вчитися, робити кілька курсів, і ви починаєте розуміти, sta історія з думки і виправлення, ne ? повний з усіх частин, мені цікаво, що ви хочете порівняти, якщо ви не знаєте, читати карту????' Може бути, скопіювати її, ви навчитеся швидко....... Це ? тільки мої думки, але відчував, що esprimerlo..........
Копіювати-вставити ? точка, звідки ми почали, все, небагато, але безпечно. Вірно також, що якщо ви не s? читати карту і не s? де втрутитися і, як ви f? дійсно мало.
Не випадково, говорив про видозмінених карток у загальному "стандарт" не заглиблюючись надто зокрема підготовки, присвячений мистецтву у підготовці фахівців. Наведу приклад, що я можу знати так просто: карта для розрядки ****** і фільтр racing на Ducati 1098. Стандартні конфігурації, які пу? задовольнити багато основні але де ви пу? однак працювати, щоб налаштування ad hoc gi? тільки маючи свідчення A/F зроблені з wideband для того, щоб її потім налаштуватися на краще, на нові характеристики fluididinamiche двигун. Якщо я порівняння ця карта змінена (зміна карти параметрів вважається "максимальна") з моєї стандартної, я можу почати розуміти, як і де вчитися, щоб втрутитися і побачити відмінності.
Ясно, що тоді карта розроблена на випробувальному стенді з п'ятдесяти кидків, я думаю, ніхто не накласти? on-line, навіть, чому? ми говоримо про карту, що розвивати його боку тисяча Євро...
І чи правда, що першим ? повний випробувань/думки/виправлення, але на мій погляд - mancauna-впорядкований набір файлів, які після їх зміни були випробувані і перевірені.
M999
пристрасть двигунів
17-08-2013, 12:01
Ви дуже добре розумію, що ви хочете сказати, але як ви знаєте на картах кожен раз ? трагедія. Перший, чому? автомобілі не відзначаєте аналогічним чином, вважає статусу використання і різних, по-друге якщо порівняння файлів і якщо ви бачите різницю, ви не знаєте, cos?... що ви отримуєте?????? Кожен з них часто від його думки про файли і часто починається суперечка тих, хто говорить більше всіх?. Форум для чого потрібен??? поділитися те, що ? можете і надати початківцям також файли підтримки, навчальних курсів і.....
Про те, що якщо не ви ? може читати та інтерпретувати карту не служниця, та нічого, ми цілком думка... я Повинен сказати, що на машині там ігри дуже мало, а насправді вони-покоління і половина, принаймні, далі, ніж світ двох коліс і виникають різні наслідки технічних/електронний вигляд в додаткові системи управління двигуна (fap, egr, etc), а також власної еволюції блоків управління ? дуже швидко. Щоб дати вам приклад: на сьогоднішній день не виникає проблема узгодження та кодування ебу/інжекторів/приладовій панелі немає мотоцикла... і це говорить багато про що!!
Другий варіант оцінки ? що, насправді, мото-це більше? поряд з аналогами гоночних моделей, ніж автомобілі. Не випадково ж виробники в каталог блоки управління та набір різних, які дозволяють проблеми з безпекою руху в різних ****lli, загалом без stravolgerne основі, як це відбувається на автомобілі. Сказати: на GSXR1000 ви пу? змонтувати каналізацію ****** і блок управління Yoshimura (або ви працюєте в оригіналі так само), і мотоцикл різко міняється його характер, не? зробити chiss? які інтервенції. Те ж саме з Yamaha, Ducati, etc..
Заглиблюватися в аналіз, я не можу не враховувати mondiauto і велосипед ще надто далеко для того, щоб зробити порівняння щодо chiptuning і, швидше за все, банк даних, файлів, змінених видів в світі автомобіль буде майже неможливо створити гріх...; -)
M999
blackwolf76
17-08-2013, 14:26
Банк даних, як, на мій погляд, буде робити тільки зручно тим, хто, недосвідчений, шукає щось готовий перепродати і не поставити собі питання, як ви коли-небудь ? проведено зміну, і чому. Просто, що функції і амінь...
Тоді, якщо хто-то ? прийшов в якесь рішення, особливо після багатьох випробувань вірю, що так легко, що обороти все в останній приїзд... і нічого??
angelolsp
17-08-2013, 16:04
але я думаю, ke, однак, вже в районі закриті cci вже багато інформації про те, як можна comiciare...банк даних файлів mod, мені здається, що неможливо вже, коли ви просите думку, ви багато компаній малого і середнього бізнесу?але, без перебільшення, тому не вважаю, що можливо...можливо, було б краще зробити в районі, де поговорити, обмінятися думками з тими, хто для роботи і має певний досвід...
cinqueturbo
17-08-2013, 17:55
Банк даних, як, на мій погляд, буде робити тільки зручно тим, хто, недосвідчений, шукає щось готовий перепродати і не поставити собі питання, як ви коли-небудь ? проведено зміну, і чому. Просто, що функції і амінь...
Тоді, якщо хто-то ? прийшов в якесь рішення, особливо після багатьох випробувань вірю, що так легко, що обороти все в останній приїзд... і нічого??
Я так з blackwolf..
Було б фантастичним, розділ з картами через драйвер ;)
Я згоден крок, на мій погляд, важливо: "Чітко доступ до цієї бази даних повинен бути дуже контролюється, принаймні, ви повинні бути в змозі забезпечити до деяких карт, підходящих для того, щоб активно брати участь у все і, якщо б це було можливо, обмежити завантаження для доступу ліжками, двома тип завантаження протягом 24 годин, або, принаймні, обмеження, які можуть бути виконані безпосередньо з Адмін навіть з дозволу, зроблені ad hoc."
І моя ідея обміну, фарсі з урахуванням манери і обмеження, зрозуміло. Між тим я не можу не подякувати вас за прочитано обговорення, і нам участь, виставляючи свої ідеї. Спасибі.
M999
msport (exil77grande)
17-08-2013, 22:54
хлопці, вибачте, але ми не дуже згоден, створити подібний розділ для багатьох і багатьох причин, які я тут не пояснити.
max boost
16-09-2013, 23:10
також я згоден на обмін ? чомусь, але архів карти зроблені і закінчені, можливо, також боєголовок...? р? занадто...gi? читаючи допомогу, якщо вони знаходяться часто макс зрозуміє виду картки-довідка з головних екю в якості керівництва для початківців
я думаю, що ви могли б зробити, заплативши невелику суму, призначене в сторони, щоб автор файлу, а решта на форумі. Звичайно, як говорить m999 що б зробив з політики і управління ;)
leandro89
22-09-2013, 15:37
політики та управління??? при всій доброї волі? що там ставлять адмін і модератори, хто робить лукаві c'? завжди!!!!
carlo abarth
22-09-2013, 16:24
можливо!!! є карти, які при відкриванні не знаєте, з чого почати, якщо б не який-небудь один, який дає вам в руки!!!потім, в кінці ніхто не народився дізнався!!
msport (exil77grande)
22-09-2013, 17:08
закриваю обговорення, як ми вже писали, що ми абсолютно не згодні створити такий розділ.