КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Базы дадзеных, файлы, змененыя

m999
16-08-2013, 21:49
У мой маленькі "нягоды" з эбу матацыкл, я лічу, што вы можаце скапіяваць супастаўлення змененых, так і з камплект арыгінальных вытворцаў, так і - часам - с-то-й? асабліва робяць некаторыя падрыхтоўчыя мерапрыемствы. Я мяркую, правяраны ж, што ў свеце chiptuning аўтамабіляў, з усім, што ў апошнім выпадку зменныя сапраўды шмат пі? пачынаючы з некалькіх сем'яў аслабла, нават на адной і той жа мадэлі аўтамабіля.

Не, можна было б стварыць базу дадзеных, файлы, змененыя ў правераныя? Не скажу, каб падрыхтоўка спецыфікацыі, але, па крайняй меры, для асноўных варыянтах, з якіх вы можаце ўзяць прыклад, так як studio, што для паляпшэння выніку?

Відавочна, што доступ да гэтай базы дадзеных павінен быць вельмі кантралюецца, па крайняй меры, вы павінны быць у стане забяспечыць да некаторых карт, падыходных для таго, каб актыўна ўдзельнічаць у усе і, калі б гэта было магчыма, абмежаваць загрузку для доступу ложкамі, двума тып загрузкі ў працягу 24 гадзін, або, ва ўсякім выпадку, абмежаванні, якія могуць быць выкананы непасрэдна з Адмін нават з дазволу, зробленыя ad hoc.

M999

ps. не пытайцеся мяне файлы праз асабістае паведамленне, што я паведамляю непасрэдна да Admin, дзякуй.

magi1984
16-08-2013, 23:38
для мяне падзел, як вы можаце? таксама зрабіць, але на колькі яны былі б гатовыя падзяліцца свае працы? гэта ? пытанне...

legendaryslave
17-08-2013, 00:35
Для мяне будзе таксама добра, чаму? вы пу? ўзяць прыклад з іншых падрыхтоўчых і падзяліцца вопытам,але гэта я думаю, адбываецца ў розных пост і абмеркаванне, дзе вывучаюць розныя карты

запал рухавікоў
17-08-2013, 01:03
Прывітанне, але вы сапраўды верыце, што тыя, хто мае прафесійныя веды ў галіне пакладзеце яго працы даступныя для ўсіх???? Не думаю, Хто хоча навучыцца не забудзеш слова Беспарадак, вы павінны вучыцца, рабіць некалькі курсаў, і вы пачынаеце разумець, sta гісторыя з думкі і выпраўлення, ne ? поўны з усіх частак, мне цікава, што вы хочаце параўнаць, калі вы не ведаеце, чытаць карту????' Можа быць, скапіяваць яе, вы хутка навучыцеся....... Гэта ? толькі мае думкі, але адчуваў, што esprimerlo..........

m999
17-08-2013, 07:31
Капіяваць-ўставіць ? кропка, адкуль мы пачалі, усе, няшмат, але бяспечна. Дакладна таксама, што калі вы не s? чытаць карту і не s? дзе ўмяшацца і, як вы f? сапраўды мала.
Не выпадкова, казаў пра відазмененых карт у агульным "стандарт" не паглыбляючыся занадта у прыватнасці падрыхтоўкі, прысвечаны мастацтву ў падрыхтоўцы спецыялістаў. Прывяду прыклад, што я магу ведаць так проста: карта для разрадкі ****** і фільтр racing на Ducati 1098. Стандартныя канфігурацыі, якія пу? задаволіць многія асноўныя але дзе вы пу? аднак працаваць, каб налада ad hoc gi? толькі маючы паказанні A/F зробленыя з wideband для таго, каб яе потым наладзіцца на лепшае, на новыя характарыстыкі fluididinamiche рухавік. Калі я параўнання гэтая карта змененая (змяненне карты параметраў лічыцца "максімальная") з маей стандартнай, я магу пачаць разумець, як і дзе вучыцца, каб умяшацца і ўбачыць адрозненні.
Ясна, што тады карта распрацавана на выпрабавальным стэндзе з пяцідзесяці кідкоў, я думаю, ніхто не накласці? on-line, нават, чаму? мы гаворым аб карце, што развіваць яго боку тысяча Еўра...
І ці праўда, што першым ? поўны выпрабаванняў/думкі/выпраўлення, але - на мой погляд - mancauna-спарадкаваны набор файлаў, якія пасля іх змены былі апрабаваныя і пратэставаны.

M999

запал рухавікоў
17-08-2013, 12:01
Вы вельмі добра разумею, што вы хочаце сказаць, але як вы ведаеце на картах кожны раз ? трагедыя. Першы, чаму? аўтамабілі не адзначаеце аналагічным чынам, лічыць статусу выкарыстання і розных, па-другое, калі параўнання файлаў і калі вы бачыце розніцу, вы не ведаеце, cos?... што вы атрымліваеце?????? Кожны з іх часта ад яго думкі аб файлах і часта пачынаецца спрэчка тых, хто кажа больш за ўсіх?. Форум для чаго патрэбен??? падзяліцца тое, што ? можаце і даць пачаткоўцам таксама файлы падтрымкі, навучальных курсаў і.....

m999
17-08-2013, 12:22
Аб тым, што калі не вы ? можа чытаць і інтэрпрэтаваць карту не служанка, і нічога, мы цалкам у думка... я Павінен сказаць, што на машыне там гульні вельмі мала, а на самай справе яны-пакаленне і палова, па меншай меры, далей, чым свет двух колаў і ўзнікаюць розныя наступствы тэхнічных/электронны выгляд у кіраванне дадатковыя сістэмы рухавіка (fap, egr, etc), а таксама ўласнай эвалюцыі блокаў кіравання ? вельмі хутка. Каб даць вам прыклад: на сенняшні дзень не ўзнікае праблема ўзгаднення і кадавання эбу/інжэктараў/прыборнай панэлі няма матацыкла... і гэта кажа пра многае!!

Другі варыянт ацэнкі ? што, на самай справе, мота-гэта больш? побач з аналагамі гоначных мадэляў, чым аўтамабілі. Не выпадкова ж вытворцы ў каталог блокі кіравання і набор розных, якія дазваляюць праблемы з бяспекай руху ў розных ****lli, увогуле без stravolgerne аснове, як гэта адбываецца на аўтамабілі. Сказаць: на GSXR1000 вы пу? змантаваць каналізацыю ****** і блок кіравання Yoshimura (ці вы працуеце ў арыгінале так жа), і матацыкл рэзка змяняецца яго характар, не? зрабіць чисс? якія інтэрвенцыі. Тое ж самае з Yamaha, Ducati, etc..

Паглыбляцца ў аналіз, я не магу не ўлічваць mondiauto і ровар яшчэ занадта далека для таго, каб зрабіць параўнанне ў дачыненні да chiptuning і, хутчэй за ўсе, банк дадзеных, файлаў, змененых відаў у свеце аўтамабіль будзе амаль немагчыма стварыць грэх...; -)

M999

blackwolf76
17-08-2013, 14:26
Банк дадзеных, як, на мой погляд, будзе рабіць толькі зручна тым, хто, неспрактыкаваны, шукае што-то гатовы перапрадаць і не задаць сабе пытанне, як калі-небудзь вы ? выраблена змяненне, і чаму. Проста, што функцыі і амін...

Тады, калі хто-то ? прыйшоў у якое-то рашэнне, асабліва пасля многіх і многіх выпрабаванняў веру, што так легка, што абароты ўсе ў апошні прыезд... і нічога??

angelolsp
17-08-2013, 16:04
але я думаю, ke, аднак, ужо ў раене зачыненыя cci ўжо шмат інфармацыі аб тым, як можна comiciare...банк дадзеных файлаў mod, мне здаецца, што ўжо немагчыма, калі вы просіце меркаванне, вы шмат кампаній малога і сярэдняга бізнесу?але, без перабольшання, таму не лічу, што магчыма...магчыма, было б лепш зрабіць у раене, дзе пагаварыць і абмяняцца думкамі з тымі, хто для працы, і мае пэўны вопыт...

cinqueturbo
17-08-2013, 17:55
Банк дадзеных, як, на мой погляд, будзе рабіць толькі зручна тым, хто, неспрактыкаваны, шукае што-то гатовы перапрадаць і не задаць сабе пытанне, як калі-небудзь вы ? выраблена змяненне, і чаму. Проста, што функцыі і амін...

Тады, калі хто-то ? прыйшоў у якое-то рашэнне, асабліва пасля многіх і многіх выпрабаванняў веру, што так легка, што абароты ўсе ў апошні прыезд... і нічога??

Я так з blackwolf..
Было б фантастычным, раздзел з картамі за драйвер ;)

m999
17-08-2013, 20:42
Я згодны крок, на мой погляд, важна: "Выразна доступ да гэтай базы дадзеных павінен быць вельмі кантралюецца, па крайняй меры, вы павінны быць у стане забяспечыць да некаторых карт, падыходных для таго, каб актыўна ўдзельнічаць у усе і, калі б гэта было магчыма, абмежаваць загрузку для доступу ложкамі, двума тып загрузкі ў працягу 24 гадзін, або, ва ўсякім выпадку, абмежаванні, якія могуць быць выкананы непасрэдна з Адмін нават з дазволу, зробленыя ad hoc."

І мая ідэя абмену, фарсі з улікам манеры і абмежаванні, зразумела. Між тым я не магу не падзякаваць вас за прачытана абмеркаванне, і нам ўдзел, выстаўляючы свае ідэі. Дзякуй.

M999

msport (exil77grande)
17-08-2013, 22:54
хлопцы, выбачайце, але мы не вельмі згодны, стварыць падобны падзел для многіх і многіх прычын, якія я тут не растлумачыць.

max boost
16-09-2013, 23:10
таксама я згодны на абмен ? чым-тое, але архіў карты зробленыя і скончаны, магчыма, таксама боегаловак...? р? занадта...gi? чытаючы дапамогу, калі яны знаходзяцца часта на макс зразумее выгляду карты-даведка з галоўных экю ў якасці кіраўніцтва для пачаткоўцаў

elmiky
22-09-2013, 12:09
я думаю, што вы маглі б зрабіць, заплаціўшы невялікую суму, прызначанае ў бакі, каб аўтар файла, а астатнія на форуме. Вядома, як кажа m999 што б зрабіў з палітыкі і кіравання ;)

leandro89
22-09-2013, 15:37
палітыкі і кіравання??? пры ўсей добрай волі? што там ставяць адмін і мадэратар, хто робіць хітрыя c'? заўседы!!!!

carlo abarth
22-09-2013, 16:24
магчыма!!! есць карты, якія пры адчыненні не ведаеце, дзе пачаць, калі б не які-небудзь адзін, які дае вам у рукі!!!затым, у канцы ніхто не нарадзіўся пазнаў!!

msport (exil77grande)
22-09-2013, 17:08
заплюшчваю абмеркаванне, як мы ўжо пісалі, што не мы абсалютна згодныя стварыць такі падзел.