КПК

Перегляд Повної Версії : діагностика peugeot 206 1.4 i 2005

мансардний
16-08-2013, 16:45
хлопці, сьогодні я виконав точний діагноз у 206 1.4 i моя подруга, ось повідомлення про помилки

p0121
- Ланцюг потенціометр дросельної заслінки, проблема узгодженості між трек 1 і трек 2
- Узгодженість
- постійний

p1336
Осічка виявлено ? один або більше? циліндри
- переривчастий

p0420
- Низька ефективність системи каталізатора
- постійний

Температури охолоджуючої рідини, інформацію, отриману несправний
- переривчастий

P1153 - Метелик з приводом,; значення запрограмовані
- Нижня межа
- постійний

автомобіль після скидання налаштувань все працює нормально, але через 5 хвилин спалахує контрольна лампа двигуна ? як якщо б він втратив владу, в тому сенсі, що прискорення на максимум ? дуже повільно і прибув в 110kmh максимум, єдина помилка, яка з'являється завжди ?

p0121
- Ланцюг потенціометр дросельної заслінки, проблема узгодженості між трек 1 і трек 2
- Узгодженість
- постійний

я повинен замінити всю метелик або пу? бути проблема з-за бруду і вологи?? автомобіль має активи 261000km

legendaryslave
16-08-2013, 17:05
приємний чистий метелик ворота і зробіть пробну поїздку я так agirei

мансардний
16-08-2013, 17:07
ок, спасибі, те, що я хотів зробити, для зручності? зняття батареї і вимкніть cos? роботу краще ;-) подивимося, якщо я дозволяю, в машині встановлена система газ brc одним з перших

cele
16-08-2013, 17:57
Здрастуйте, спробуйте, як ви сказали, то зробіть скидання параметрів autoadattativi якщо з'являється помилка групи дросельної заслінки з приводом, замінити, знайти в руїнах протягом декількох євро

legendaryslave
16-08-2013, 18:08
Здрастуйте, спробуйте, як ви сказали, то зробіть скидання параметрів autoadattativi якщо з'являється помилка групи дросельної заслінки з приводом, замінити, знайти в руїнах протягом декількох євро
ви також деньок для скидання параметрів autoadattativi