Перегляд Повної Версії : Корекція миль Dodge Viper
dreamman
16-08-2013, 16:00
Добрий день, я власник Dodge Viper SRT-10 2005 року, випробувавши кілька разів (безуспішно), щоб змінити пробіг через obd я зняв картину і сфотографували його інтер'єр в деталях, можливо, eprom, на якому зберігаються дані, і тримає його зберігається всередині. Через obd йому вставити пробіг хотів, тоді, коли ви його знову увімкніть повернутися ще те, старе. Дайте роз'яснення!! Якщо ви хочете, щоб я всі фотографії справу!
4946494749484949
Але з serial програміст, що у вас є ви знаходитеся саме протокол цього авто...? Чому? у школі він тільки з програмістом, розташований навпроти і, підключивши на платі немає на мікро. Інакше я не знаходжу нічого, навіть не відредагувавши файл micro.
dreamman
19-08-2013, 11:59
Ні, кажу, я не програміст, я притулився до експерта, зони, які напали інструмент, з допомогою бд, з якої обиралися тип автомобіля, а потім змінився в поле пробігу. Після зміни значення натискання enter, і картина resettava, але починається завжди з пробіг оригінальний і не було додано.
dreamman
26-08-2013, 14:24
ніхто не може мені допомогти?? :(