Прагляд Поўнай Версіі : Карэкцыя міляў Dodge Viper
dreamman
16-08-2013, 16:00
Добры дзень, я ўладальнік Dodge Viper SRT-10 2005 года, выпрабаваў некалькі разоў (беспаспяхова), каб змяніць прабег праз obd я зняў карціну і сфатаграфавалі яго інтэр'ер у дэталях, магчыма, eprom, на якім захоўваюцца дадзеныя, і трымае яго захоўваецца ўнутры. Праз obd яму ўставіць прабег хацеў, тады, калі вы зноў уключыце вярнуцца яшчэ тое, старое. Дайце тлумачэнні!! Калі вы хочаце, каб я ўсе фатаграфіі справа!
4946494749484949
Але з serial праграміст, што ў вас есць вы, знаходзіцеся менавіта пратакол гэтага аўто...? Чаму? у школе ен толькі з праграмістам, размешчаны насупраць і, падлучыўшы на плаце няма на мікра. Інакш я не знаходжу нічога, нават не адрэдагаваўшы файл micro.
dreamman
19-08-2013, 11:59
Не, кажу, я не праграміст, я прыхінуўся да эксперта, зоны, якія напалі інструмент, з дапамогай бд, з якой выбіраліся тып аўтамабіля, а затым змяніўся ў поле прабегу. Пасля змены значэння націснутая enter, і карціна resettava, але пачынаецца заўседы з прабег арыгінальны і не было дададзена.
dreamman
26-08-2013, 14:24
ніхто не можа мне дапамагчы?? :(