Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : праблема iaw 5af.sk для panda bpower

sebastiano345
15-08-2013, 11:49
прывітанне ўсім,у мяне такая праблема на гэтай машыне,я хацеў бы ведаць, калі ў вас ужо адбылося:аўтамабіль ішоў 2 і пасля таго, як выявілі, што ен быў эбу
я scodificata гняздо ў знос, што ен жа абрэвіятура, за выключэннем .sk, што змяняе,я быў упэўнены, што' дрэнна, што не пайшла, у мяне есць праграмнае забеспячэнне, якое робіць мяне ператварыць гэты тып эбу і ў любы іншы тып(напрыклад, ад 59f 5-am, ducati і г.д...)ва ўсякім выпадку, я не зрабіў нічога з гэтага
я толькі зрабіў поўнае і тады я паклаў на матацыкле,у выніку аўтамабіль не паварочвае agas.in дыягностыцы памылка датчыка ціску кантрольная лямпа mil гарыць, такім чынам, завод спг ідзе ў recoveri і не працуе agas.la мае пытанне быў такі:я павінен прайсці праграмнага забеспячэння старую іншага, я павінен змірыцца і ўзяць яго з lastessa абрэвіятура?загадзя дзякуй

mikyrace82
15-08-2013, 12:03
калі ў ****llo абсталявання, толькі ідэнтычным я думаю, што вам дастаткова прайсці праграмнае забеспячэнне ад старога да новага..

msport (exil77grande)
15-08-2013, 15:48
прывітанне ўсім,у мяне такая праблема на гэтай машыне,я хацеў бы ведаць, калі ў вас ужо адбылося:аўтамабіль ішоў 2 і пасля таго, як выявілі, што ен быў эбу
я scodificata гняздо ў знос, што ен жа абрэвіятура, за выключэннем .sk, што змяняе,я быў упэўнены, што' дрэнна, што не пайшла, у мяне есць праграмнае забеспячэнне, якое робіць мяне ператварыць гэты тып эбу і ў любы іншы тып(напрыклад, ад 59f 5-am, ducati і г.д...)ва ўсякім выпадку, я не зрабіў нічога з гэтага
я толькі зрабіў поўнае і тады я паклаў на матацыкле,у выніку аўтамабіль не паварочвае agas.in дыягностыцы памылка датчыка ціску кантрольная лямпа mil гарыць, такім чынам, завод спг ідзе ў recoveri і не працуе agas.la мае пытанне быў такі:я павінен прайсці праграмнага забеспячэння старую іншага, я павінен змірыцца і ўзяць яго з lastessa абрэвіятура?загадзя дзякуй

было б больш мэтазгодна перадаць з падзелу прэзентацыі і чытаць правілы, перш чым пісаць якіх-небудзь праблем не верыце?

запал рухавікоў
15-08-2013, 19:45
Вы маглі б выбраць для рамонту змяняецца mosfet і па трываласці, і ен вяртаўся працуе

sebastiano345
01-09-2013, 17:04
я не абсталяванне, так таго, каб змяніць mosfet ў той матэрыял, напоўнены гелем, які як раз закранае што-то кінуць усе гэта,але дзякуй за клопат я выбраў з тымі ж нумарамі(або sk або ep фінал)

explosion83
19-01-2014, 23:52
вы вырашылі праблему?

crteam
21-01-2014, 11:59
вы павінны загрузіць sw, якая мае актыўнае кіраванне газ