Прагляд Поўнай Версіі : Думку Карта Брава Mjet 150Cv DPF
panterargento
15-08-2013, 09:39
Добрае раніца і добрага Жніўня на ўсіх, як і назва, я хацеў бы погляд на карту, на пытанне.
Я заяўляю, што ў мяне няма mod механіка і DSG ? актыўны, тое, што мяне цікавіць ? мець толькі p? pi? дотык і, вядома, паспрабуйце не пашкодзіць.
Карту я ўжо? напісана, але цяпер у мяне не было магчымасці зрабіць тэст у пастарунку, я заўважыў, аднак, што ў 3^ 4^ блізка да 4000 аб / мін не сцяна-й?, але, як я спачатку хацеў бы зразумець, усе тое, што можа весці да пашкоджання рухавіка, і калі +/- логіка ? у правільным кірунку.
Я дзякую вас загадзя.
hw 0281013578 sw 1037394510
Я бачу, бескарысна дзейнічаць на ўсе гэтыя абароны пра ЦЕХ а калі нават запыт у правільным кірунку.
panterargento
15-08-2013, 14:07
Вы не дапамог...
і калі +/- логіка ? у правільным кірунку.
Няма, ці не так ?.
Пошук па форуме, есьць некалькі прыкладаў, якія датычацца гэтага тыпу электроніка і рухавік
Як, напрыклад, у гэтай тэме Меркаванне карту 159 - 1.9 Mjet 150cv (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3076-Parere-mappa-159-1-9-Mjet-150cv)
panterargento
15-08-2013, 14:53
Так, я чытаў тэму, але мяне цікавіць толькі крыху падаўся, і, такім чынам, moddare толькі на высокіх абарачэннях, не патрабаваць занадта шмат.
panterargento
15-08-2013, 18:38
Няма, ці не так ?.
Пошук па форуме, есьць некалькі прыкладаў, якія датычацца гэтага тыпу электроніка і рухавік
Як, напрыклад, у гэтай тэме Меркаванне карту 159 - 1.9 Mjet 150cv (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3076-Parere-mappa-159-1-9-Mjet-150cv)
Аднак я ўзяў рэпліку з дыскусіі, што вы паказалі, і я "спрабавалі" рушыць услед радзе *tridus1985 пост #39, вось чаму? я стварыў карту ў гэты рэжым, але, вядома, мне трэба руку, каб паспрабаваць выправіць гэта, як пі? можна.
tidus1985
16-08-2013, 18:00
прывітанне!
То мы кажам, што для твайго намеру, то бок, каб больш выцягнуць можна прайсці, але есць некаторыя inconguenze, цяпер табе спіс:
- вы змянілі фільтры дызель, усе 4, так што не варта таксама змяніць карту тэрміны, інакш вышэйшых запыт ад педалі, у той час зменены і атрымаеце больш дызельнага паліва, што вы хочаце на самай справе, або змяняе толькі час і пакінуць абмежавальнікі дызель, у мяне тачка абмежавальнікі дызель і тачка апошні або апошнія 2 калонкі ў карту час inj чаго break point ў 100 мм3 і 80mm3 канчатковых а не яе анімаваць nenche занадта
- карту лямбда-яе можна ўсталяваць у меню 800mg паветра, заднім лікам, ад самых дызель нават пры турба басоў і можа прывесці нуды ў dpf
- вы змянілі карту рэгенерацыі rail
- для дызельнага паліва, што вы прасілі turbo проста +100 +150-гэта занадта шмат,
Асабіста карта не падабаецца, я б зрабіў больш плаўны, а на ўсе?дыяпазоне абаротаў, але потым quasti таксама густ да ваджэнню!
panterargento
16-08-2013, 19:16
Добры дзень, у папярэдніх гульнях серыі, у той час як першае, што я павінен падзякаваць вас за ўмяшанне (чакаючы), seguir? ваш савет, і тады плакат? карту для вашага агляду.
Вы на самай справе не ? аднастайная, але я люблю толькі яе расцягнуць, да 3300/3500 мяне не цікавіць (як вы сказалі, густы) і потым я не хачу, падкрэсліўшы, шмат счаплення і махавік (няўдалы вопыт з альфа 159 жа рухавік).
Калі ласка, звярніце ўвагу, у карце, што месца цяпер, я змяніў, акрамя чыгуначных, таксама авансавыя плацяжы, turbo і лямбда ў рэгенерацыі, чаму? адкрыўшы з тытанам мне 2 драйвера (гл. скрын) і выбраўшы той, з DPF, мне, як карт, звязаных з імі, і пры захаванні я пацвярджаю, змены на іх, я хацеў бы ведаць, калі вы параіце мне пакінуць іх на врі.
На карце turbo, я даў яму 110 ачкоў, так як я прасіў сее-што ў pi? педаль, пу? ісці?
На авансы ўпала да +1 да 4250 абаротаў, і +1,5 ад 4500 і далей, пу? ісці?
P.S. прабачце за пытанне, невуцкія, што значыць анімаваць?
tidus1985
17-08-2013, 01:28
такім чынам, пачнем з самага пачатку, выкарыстоўвайце драйвер без DPF, бо тое, з dpf мае мэты матэрыял, то пад час у рэгенерацыі мы пакінем ісці, як яна хоча
карту можна прайсці, але ваш тып запыце я aimenterei turbo ў мэтанакіраванай высокіх абаротаў, cio? не добра, усе 110 кропкі, але agirai, каб не прымусіць яе выйсці ніколі не пад 1.35 і нават да 4500 абаротаў, што дазволіць яму расцягнуць
авансавыя плацяжы да 10% дызельнага паліва больш, вы можаце нават не дакранацца да іх, і, тым не менш 4500 заўседы менш, чым раней, бо ? ужо вельмі рана гэтыя абароты.
іншы савет, за кожную карту, толькі без капіявання павялічваецца на сумежных каб перастрахавацца, карты перадаплаты, праломы усе сапраўды гэтак жа, калі вы ўжо зрабілі ок.
інтэрпаляваць гэта азначае, што калі значэнне тыпу 50mm3 100 100mm3 200 і патрабаваць 75mm3, якія, магчыма, не прысутнічаюць у табліцы ім след прамой паміж 2 кропкамі і толькі вылічаецца значэнне для 75mm3, што сара 150, але не заўседы ідзе добра, то лепш не анімаваць, занадта адлегласць значэння будзе добра
tidus1985
17-08-2013, 01:53
глядзіце, вы добра і, што больш важна, вы абавязваецеся, таму я пастаўлю на карту, як бы зрабіў я, spiegadoti ей, таму што:
Карты педаль і абмежавальнікам крутоўнага моманту - partonomappa педаль на 3000 абаротаў для палягчэння рэакцыі на педаль ўжо ў 300 абаротаў для лепшай стральбы, абмежавальнік крутоўнага моманту нават на 5% ніжэй, каб не даць занадта вялікай розніцы дазавання і зрабіць яе больш лінейнай, то вы ж тлумачыцца, што з гэтай счаплення і махавік рызыкі менш
Карту часоў, закранутыя ў адпаведнасці з патрабаваннямі rail на карце rail і трохі rpima меншае прырашчэнне заўседы, каб зрабіць больш аднастайным карту, не будучы занадта дакучлівым нізкія, я змяніў таксама карты абмежавальнікі да 82mm3, каб не проста ніжэй за 80, і, такім чынам, не чытаць карту, якая адносіцца да 80mm3
карты перадаплаты - максімум 1.2 градусаў, каб пераканацца, не паліць занадта шмат, нават калі крокам нізкія, улічваючы, што ў вас dpf, вядома, egr off, як вы зрабілі вы
карту turbo, як вы кажаце, крыху павялічыў ва ўсім свеце для паляпшэння гарэння іда затрымаць ачысткі dpf і павялічваецца ў мэтанакіраванай высокія, каб не стаяць пад 1350 і спаліць лепш, зрабіць менш дыму, лепшы згарання і самыя працягну
карты rail павялічыць да мета нагрузкі і 1500 абаротаў, каб атрымаць ін'екцыі, больш кароткімі і курыць менш, заўседы працягнуць руку да dpf.
Я спадзяюся, што вам можа спатрэбіцца!
tidus1985
17-08-2013, 01:54
забыўся, у мяне было некалькі праблем з лапы гэтыя рухавіка, толькі на 159, праблема аказваецца вага аўтамабіля, шмат', якія даюць праблемы нават з арыгіналаў праслізгвання і разрыву " тяни дыск, на брава не павінны мець вялікіх праблем не адлюстроўваецца, я зразумеў так, а то счапленне павінна быць такое ж, але ў абмен, я не ведаю, мне здаецца, гэта адрозніваецца ад fiat
panterargento
17-08-2013, 13:57
глядзіце, вы добра і, што больш важна, вы абавязваецеся, таму я пастаўлю на карту, як бы зрабіў я, spiegadoti ей, таму што:
Карты педаль і абмежавальнікам крутоўнага моманту - partonomappa педаль на 3000 абаротаў для палягчэння рэакцыі на педаль ўжо ў 300 абаротаў для лепшай стральбы, абмежавальнік крутоўнага моманту нават на 5% ніжэй, каб не даць занадта вялікай розніцы дазавання і зрабіць яе больш лінейнай, то вы ж тлумачыцца, што з гэтай счаплення і махавік рызыкі менш
Карту часоў, закранутыя ў адпаведнасці з патрабаваннямі rail на карце rail і трохі rpima меншае прырашчэнне заўседы, каб зрабіць больш аднастайным карту, не будучы занадта дакучлівым нізкія, я змяніў таксама карты абмежавальнікі да 82mm3, каб не проста ніжэй за 80, і, такім чынам, не чытаць карту, якая адносіцца да 80mm3
карты перадаплаты - максімум 1.2 градусаў, каб пераканацца, не паліць занадта шмат, нават калі крокам нізкія, улічваючы, што ў вас dpf, вядома, egr off, як вы зрабілі вы
карту turbo, як вы кажаце, крыху павялічыў ва ўсім свеце для паляпшэння гарэння іда затрымаць ачысткі dpf і павялічваецца ў мэтанакіраванай высокія, каб не стаяць пад 1350 і спаліць лепш, зрабіць менш дыму, лепшы згарання і самыя працягну
карты rail павялічыць да мета нагрузкі і 1500 абаротаў, каб атрымаць ін'екцыі, больш кароткімі і курыць менш, заўседы працягнуць руку да dpf.
Я спадзяюся, што вам можа спатрэбіцца!
У карту, што ў вас апублікавана, вы наўмысна пакінулі крычы на іншых картах педаль і labda?
Я маю на ўвазе...? так? што павінна быць?
Я думаю, што карты педаль варта зрабіць, як раней, і карты лямбда варта зрабіць такімі ж, як у карце, што я выклаў?
tidus1985
17-08-2013, 14:03
такім чынам, карты педалі служаць для кнопкі спорт і quant0altro, многія для бяспекі ўсе яны, колькі, я пасля некалькіх тэстаў я заўважыў, што карта, якая выкарыстоўваецца, і стандартнай, а затым moddo толькі, што, па-карты лямбда я наўмысна хай складзе, т. к. мы змянілі час ўпырску, а затым ужо пасылаеш больш дызель без змены карты, лямбда, пачынаючы чапайце, толькі калі modifichio breack point часоў, скали час да 100 мм3 і паведаміце карту, у гэтым выпадку абмяжоўваюць сапраўды, то, улічваючы, што у вас таксама dpf, прычына яшчэ для іх залатых гэты тып змены
panterargento
17-08-2013, 16:40
Ідэальны цяпер ? усе, пі? ясна, карту я выпрабаваў яго, і я павінен сказаць, што v? бомба, як мне падабаецца прагрэсіўная.
Адзіны недахоп ? што, калі выпад педаль каля 2000 абаротаў з высокіх перадач 5? ці 6? я адчуваю вібрацыі, а затым перавысіў 2300 знікаюць.
Тады я паклаў залатыя часы да 1500 бар і вібрацыі ? зніклі.
Не падобна, вібрацыя махавік, але pi? рухавіка...
Што вы на гэта скажаце?
tidus1985
17-08-2013, 18:19
калі вібруе ? махавік не згладжвае вібрацыі рухавіка, я зняў абмежавальнікі крутоўнага моманту да 2500 абаротаў у хвіліну, але гэта добра, таксама, як гэта зрабіў ты-пяро, страціце трохі, як для нізкіх і сярэдніх
panterargento
17-08-2013, 18:41
Я паспрабаваў, абмежавальнікі крутоўнага моманту, але ўсе роўна вібруе...можа быць, час іх не здымаю да 1500 бар, магчыма attenuo трохі да гэтага парога, і паглядзім, як ен сябе паводзіць.
tidus1985
18-08-2013, 02:15
ок, тады зрабі так, я бачыў карту rail, даруй ori час ад 1300 бар ўніз, і вы ўбачыце, што ў вас не будзе праблем, таму што да 2000 аб / мін не перавышае 1300 бар
tidus1985
18-08-2013, 02:15
можа быць, ад 1300 бар 600 бар ад павелічэнне на 4-5% максімум
panterargento
18-08-2013, 10:51
Я зрабіў ужо? паспрабаваць паменшыць да 1400 бар з 5% прыросту (вібрацыя прысутнічае так пі? легкі вага), да 1400, чаму? павінны адпавядаць 2300 абаротаў у хвіліну (на аснове пераўтварэнні, апісаныя ніжэй), а да гэтых абаротаў праблема ? па-ранейшаму прысутнічае.
Бар/RPM
50/700
120/800
121/900
200/900
250/1000
300/1100
400/1300
600/1400
800/1500
1000/1700
1200/1900
1300/2100
1400/2300
1500/2500
1600/2800
1800/3000
1801/3400
1802/3700
1803/4100
1804/4500
Тады я зрабіў так:
-час inj прынес ori-1400 бар 600 бар і знізілі прырост з 12% да 10% да 1500 бар (вібрацыя вырашанае)
-абмежавальнік крутоўнага моманту павялічыўся на 10% да 2750 абаротаў у хвіліну (улічваючы, што карту педаль ад золата да гэтых абаротаў патрабуецца больш? крутоўны момант, чым абмежавальнік), гэта, каб кампенсаваць некаторыя страты магутнасці, як мод на час inj да 2500 аб / мін
-карту rail знізілі рост з 6% да 3% ад 1500 аб / мін, 2250 абаротаў у хвіліну бачылі, што ў гэты дыяпазон не c'? pi? столькі запыце дызельнага паліва
-авансы прыцягнутыя крычы да 2500 абаротаў у хвіліну (я думаю, што не рабы-й? прадбачыць да l?)
-turbo пакінуў cos? com'? (я зрабіў толькі адзін мод ад 1E1992 у 1E19B0 з павелічэннем 120 балаў ? максімальнае значэнне размах карту, якая адпавядае гэтых абаротаў у залежнасці ад break point, я бачыў іншыя, і ў любым выпадку ў драйвер з DPF я быў як абмежавальнік ж, не s? калі пойдзе добра, і калі яна што-то)
Цяпер я не ведаю, калі разважаў я добра, у любым выпадку я пастаўлю на карту з гэтыя папраўкі, і, калі вы дасце мне свае меркаванне на ўсе гэта.
tidus1985
18-08-2013, 13:52
тое, ідзе нармальна, карту з турбонаддувом, які ты закрануў, не ? абмежавальнік, але агульная карта, якая выкарыстоўваецца ў асаблівых умовах эксплуатацыі, калі ? актыўны біт, зараз не памятаю, што c'? наступны на damos, авансавых ок, вы добра зрабілі, rail, скажам, ідзе ў залежнасці ад школы, то ведай, што памяншэнне rail не паменшыць магутнасць, але вырашыце, толькі калі расцягнуць або acciorciare час ўпырску, ідзе вельмі добра, нават так, а ваш мод ? легкі, але з rail 6% замест 3% зрабіце, калі ласка, у dpf, а то добрая карта, гэта добра, вы заўседы разумеюць, што з dpf rail, turbo заўседы ідуць узнятыя валасы, для спальвання лепш і даўжэй чым inj
panterargento
18-08-2013, 14:18
Дзякуй tidus ваш ўклад, гэта sar? маю карту, на якой аснове рабіць іншыя доказы, я хацеў бы ведаць, (калі ? магчыма) pi? або няма, як я магу падштурхнуць яго далей, пачынаючы з гэтай базы, застаючыся ў межах механікі і надзейнасці?.
Вам яшчэ раз дзякуй за падтрымку мяне і цярпеў.
panterargento
18-08-2013, 14:30
Дарэчы, аб карце rail, за тое, што spiegavi, не вы першы да зніжэння карту час, каб скараціць ін'екцыі?
калі я сказаў, бздура, я не bastonare...
tidus1985
18-08-2013, 16:04
Вы зрабіце спачатку .у вы страціце магутнасць, таму што панізьце дызельнае паліва ўпырскваецца, у той час як павелічэнне rIl ен inietter? такое ж колькасць? запыт на карту пераўтварэнні, але з pi? ціск і спрабуе справа? у карту rail на гэта ціск упырску l дзюрэра? менш, але inietter? такое ж колькасць
panterargento
18-08-2013, 16:18
Вы былі зусім ясна.:D