КПК

Перегляд Повної Версії : допомога для alfa 75 1.8 ie indy

sportknight
14-08-2013, 16:56
Ресторан у готелі-привіт,я сьогодні власником гарної 75 1.8 ie indy

тепер,бачачи, що у двигуна немає ? блискавка, що я очікував,я хотів дати йому трохи франтівство
я думав, повітряний фільтр, панель,слив і перепризначення

для перепризначення, але я не знаю, з чого почати,я повинен відкрити блок і зняти eprom, але те, що програміст повинен використовувати? і що eprom я повинен купити?
де я можу знайти необхідне?

danny677
15-08-2013, 16:36
відчути, що якщо ви берете терпіння або мені давай, і знайти після 26, я буду.
Ми можемо навіть зробити її подвійний комплект карту. Звичайно, не diverr? ніколи не блискавки , ? автомобіль, який був створений, щоб дивувати вуглеводів.
eprom 27c256

sportknight
15-08-2013, 22:45
відчути, що якщо ви берете терпіння або мені давай, і знайти після 26, я буду.
Ми можемо навіть зробити її подвійний комплект карту. Звичайно, не diverr? ніколи не блискавки , ? автомобіль, який був створений, щоб дивувати вуглеводів.
eprom 27c256

Привіт, денні, якщо можливо, я хотів би сторони, принаймні, щоб зрозуміти, що програміст, використовувати і як зробити ;)
Дитяче харчування, готові мені не подобаються не тому, що? я не хочу платити, але чому? я намагаюся зрозуміти,

danny677
15-08-2013, 23:11
з top853 робите, то ви occorrer? безумовно, пригнічувача до УФ, щоб не витрачати фішки. якщо у вас вже? досвід роботи з бензин і авансові платежі альфа вам не потрібно навіть поради. Також drivers є ще.
P.S. і слюди ви хочете трохи платити ?!?
там кладете тільки на бензин, щоб піднятися в салерно :D :D

sportknight
16-08-2013, 00:18
хахаха,вибачте,я забув ваше ім'я :p