Перегляд Повної Версії : alfa 147 1.6 twinspark 120cv
у мене є сумніви, що мене засмучує: я працюю трохи часу на пошуки альфа 1600ts, але я не можу зрозуміти, чому навуглерожування smagrisca на високих оборотах(див. додаток)....
в оригіналі це робив ще...
я забув торкнутися будь-якої стратегії-карту?
привіт. nn, ви зачепили різні карти , можливо, x вибір. ви smagrisce x, що карта повне навантаження у вас smagrito.su ця машина з повним навантаженням необхідно видалити значення x змастити.
Якщо ви маєте на увазі lambdats карту безпеки, компоненти я smagrita, але ? однак красива жирна... І тоді не спрацьовує, якщо не перевищені 950 градусів ippotizzati від стратегії appostita для контролю температури вихлопних газів... Навіть в оригіналі smagrisce, і робить ще більше... Тепер доведеться? спробуйте відключити контроль каталізатора( 2-й лямбда), щоб побачити, якщо вона жирна... Можливо catalozzatore ? трохи зруйнована, і стратегії, спробуйте виправити...
якщо smagrisce потрібно перевірити датчик витрати повітря. на smagriva так, що машина, здавалося, що bucava поршні від одного моменту до latro.
Ок... Контролера? навіть те, що...
що стосується паливної я практично вирішена, видаливши контроль другої лямбды (долина каталізатора), тепер не smagrisce більше...
дуже добре. найкраще йде усунення sondo або вище втрачає??
найкраще йде... зараз паливної залишається право...
? тестуємо датчик витрати повітря я помітив, що не ? саме лінійний сигнал... що це нормально?
немає . по мені і міняти . може бути, якщо ви знаходитесь один, просто щоб спробувати і побачити відмінності .
спробує? очистити... якщо знаходжу ще спробувати, було б ідеально...
цієї машини ? завжди ходила мало, здавалося 105л.також новий була 120... може бути ? difettato від народження, що датчик витрати повітря...:-)
як я вже говорив , винен датчик витрати повітря x незабаром я механіка . після редагування машина йде , хороший сніданок . тільки, що тут я міг передбачити, що багато, якщо nn stinggggg...
максимум 5 градусів .
Змінено датчик витрати повітря, але журнал буде практично дорівнює... Sar? нормальний для цього типу датчик витрати повітря... в будь-якому випадку машина йде добре, на бензин.... У gpl втрачає якийсь удар від 1300 до 2200 під навантаженням(підвищувальна)
Спробує? встановити краще gpl(brc)
voglioimparare
17-09-2013, 16:41
не є надмірними, 5 градусів ? я добрався, щоб зробити 1.8 ts, і я не відсунута більш ніж на 3 градусів просто боїться в детонації..***** і виміряйте биття?
voglioimparare
17-09-2013, 16:50
інша справа, що я помітив ,тому що в "заздалегідь корекцією f пара" ти дав йому кроком, трохи тут, трохи? я хотів би зрозуміти, я теж логіки програмного забезпечення,так як це екю, мені важко зрозуміти, як вона працює...дякую;)
Я дав 4-5 градусів, в кінці-кінців...Тоді залежить від того, де їх...Якщо б'ється ти чуєш на слух низькі... високі ? важче помітити....( обережним з авансів)
Ідеально було б зуміти використати датчик детонації на автомобіль, але не знаю, як це зробити...
voglioimparare
17-09-2013, 19:31
Я дав 4-5 градусів, в кінці-кінців...Тоді залежить від того, де їх...Якщо б'ється ти чуєш на слух низькі... високі ? важче помітити....( обережним з авансів)
Ідеально було б зуміти використати датчик детонації на автомобіль, але не знаю, як це зробити...
в теорії, коли датчик детонації чути стукіт саме вирізати таким чином, очевидно, заздалегідь..добре справлятися потрібно мати навушники і почути в режимі реального часу, якщо у вас щось...у випробувальній роблять так, принаймні...я не знаю, якщо на вулиці і що здійснюється... карти з драйвера, що це таке? дякую, тема дуже цікава!!!
Карту ? lim крутного моменту, потім я змінив 2 карти, пов'язані з контролем лямбда-виразу( lamda запитом і лямбда-захист компонентів) ... я Вам раджу придбати, damos для роботи на цих ecu...
voglioimparare
18-09-2013, 19:17
Карту ? lim крутного моменту, потім я змінив 2 карти, пов'язані з контролем лямбда-виразу( lamda запитом і лямбда-захист компонентів) ... я Вам раджу придбати, damos для роботи на цих ecu...
ще величезне спасибі!!! побачу мені навіть damos-то...ви були дуже ласкаві! зараз nn залишається, що вивчати і поставити на місце;)