Перегляд Повної Версії : Як читати ducati hypermotard з kess2 клон
Alfa159 q4
13-08-2013, 12:36
Хтось читав, будь ducati з marelli iaw з kess 2 клон?
У мене кабель-перехідник 3pin, але після підключення до роз'єму діагностики мотоцикла не знаю, як годувати kess.
carmageddon
13-08-2013, 13:07
я зробив MV brutale з мареллі від гнізда діагностичного роз'єму 3-pin, виводите по K-line з розгортки, для карбюраторів і провід підключіть до контакту 7, з'єднайте + пін-16, і - пін, 4-5
Хтось читав, будь ducati з marelli iaw з kess 2 клон?
У мене кабель-перехідник 3pin, але після підключення до роз'єму діагностики мотоцикла не знаю, як годувати kess.
По мені, ви можете використовувати кабель fiat класичної 3-pin в комплекті kessv2, потрібно тільки додати позитивний зовні, я використана тільки на скутери sportcity 300cc з ебу marelli працює на perfezzione більше, має два пінцет + і - для живлення kess.
привіт
так, потрібно використовувати кабель fiat класичної 3, соні iguale.
Alfa159 q4
18-08-2013, 10:44
Тоді я додаю ці 2 фотографії, щоб краще зрозуміти, посилання я зробив це, з кабелем 3-pin в комплект kess, проблема ? привести його в дію.
Підключивши червоний роз'єм вихідного кабеля до позитивного висновку батареї не знаменує ніякої напруги.
49634965
Alfa159 q4
18-08-2013, 10:48
Сумніви в тому, що в мене було ? колір файлів, в тому те, що виходить з руху і те, що kess не збігаються, як ви можете бачити на фото...може бути переплутані?
Carmageddon ви кажете, взяти k-line роз'єм 3-pin і positvo-негативний безпосередньо від акумулятора і з'єднати їх через дроти до роз'єму obd kess?
Alfa159 q4
18-08-2013, 11:25
Ок вирішена за допомогою підключення caramageddon.
Тому або проводу kess помінялися місцями в порівнянні з ducati, або харчування не ? правильно віддати в червоний роз'єм.
dantesfx
02-09-2013, 18:07
я зробив MV brutale з мареллі від гнізда діагностичного роз'єму 3-pin, виводите по K-line з розгортки, для карбюраторів і провід підключіть до контакту 7, з'єднайте + пін-16, і - пін, 4-5
Спасибі, корисно, навіть для мене.
Сьогодні ввечері спробую.