КПК

Перегляд Повної Версії : альфа 159 акп заблокований

polini
12-08-2013, 20:54
привіт, хлопці у мене проблема з 159 1.9 150cv акп.
Автомобіль ? залишилася на першій передачі і не хочуть знати, змінити.
Я заявляю, що автомобіль ? defappata видалений egr і співвіднесений-й? купон на повний курс ? було зроблено близько 10 000 км із заміною масла і фільтра + мийка розташований навпроти

cicciocar
12-08-2013, 21:47
Привіт,у тебе діагноз?

msport (exil77grande)
12-08-2013, 21:54
ну, звичайно, є проблема в обмін, але крім цього побачив, що ж, це дуже делікатний треба бачити також, що тип відображення і було зроблено, що може бути причиною проблеми.

cicciocar
12-08-2013, 21:56
Так, але скільки часу і було зроблено перепризначення,якщо б це було проблемою, ви повинні були представити відразу.

msport (exil77grande)
12-08-2013, 22:00
Так, але скільки часу і було зроблено перепризначення,якщо б це було проблемою, ви повинні були представити відразу.

не так, тому що проблеми в цілому на diesl не виникають майже ніколи не відразу.

legendaryslave
12-08-2013, 22:45
привіт, хлопці у мене проблема з 159 1.9 150cv акп.
Автомобіль ? залишилася на першій передачі і не хочуть знати, змінити.
Я заявляю, що автомобіль ? defappata видалений egr і співвіднесений-й? купон на повний курс ? було зроблено близько 10 000 км із заміною масла і фільтра + мийка розташований навпроти
в діагнозі щось говорить ? якийсь клапан заблокований? конвертер зарядці машина рухається? ви виміряли тиск масляного насоса ?

девід
13-08-2013, 00:03
якщо у вас є elm і multiecuscan.., підключені до управління обмін і подивитися, якщо від помилки в діагнозі..
так як пояснити, схоже помилка в електромагнітні клапани.. але не виключаю, що у кого проблеми ебу обмін.. пошта на ньому..
ви промити двигун нещодавно??
як вам порадили.. йди діагностики і подивитися..
ще одна річ..
ви говорите, що 10000 км тому ви зробили купон на обмін (і легко, і його причину)
поставили захист g6? 8 літрів? не хотів би я мало масла.. або масло не підходить..

ps. я я q tronik...

polini
13-08-2013, 09:14
ну, звичайно, є проблема в обмін, але крім цього побачив, що ж, це дуже делікатний треба бачити також, що тип відображення і було зроблено, що може бути причиною проблеми.
я перевірив файл і має обмежувачі крутного моменту до 15% в нормі-автоматичний, я б сказав

polini
13-08-2013, 09:16
якщо у вас є elm і multiecuscan.., підключені до управління обмін і подивитися, якщо від помилки в діагнозі..
так як пояснити, схоже помилка в електромагнітні клапани.. але не виключаю, що у кого проблеми ебу обмін.. пошта на ньому..
ви промити двигун нещодавно??
як вам порадили.. йди діагностики і подивитися..
ще одна річ..
ви говорите, що 10000 км тому ви зробили купон на обмін (і легко, і його причину)
поставили захист g6? 8 літрів? не хотів би я мало масла.. або масло не підходить..

ps. я я q tronik...

я не знаю, яке масло використовували, але каже, що вони виконали + полоскання з допомогою спеціального насоса, і т. д....

polini
13-08-2013, 09:23
я перевірив файл і має обмежувачі крутного моменту до 15% в нормі-автоматичний, я б сказав

принаймні, в теорії, cos? сказав він... хоча на практиці я не перевірив

девід
13-08-2013, 14:24
серйозно.. ви перший випадок, що я відчуваю з цією проблемою... і я знаю небагато людей з q-tronic..
перейти діагностики...
попросіть тих, хто вам зробив миття.. що тип масла і кількість.. (в рахунку-фактурі ви повинні знайти ці речі) може бути, що не вистачає масла...

polini
15-08-2013, 13:28
замінено блок управління...
вони сказали, що пішли скорегована після запуску відображення двигуном ecu, так як ви не autoadatta...
Я знаю, що коробка передач знаходиться на карті, якщо ви хочете, щоб переступати через певні межі,...
а взагалі я ніколи не чув, регулювання або адаптації, якщо не перепризначення на обмін.

тепер вони встановлені і використовуються вони кажуть, що часу 2 місяці ми стара-то ? provissoria...

вас, виявляється, ця настройка після карту??
мені щиро немає... якщо зіставляється, в межах

потім кажуть, що блок управління має захист механічної коробки передач, що в іншому випадку nn тримає....
я думаю, що механіка підняв і чому? звичайно, карта була низького крутного моменту через кпп aut

motorsport
15-08-2013, 13:42
вас, виявляється, ця настройка після карту??
мені щиро немає... якщо зіставляється, в межах
мене не виходить, ніколи не чув...а все пу? ми чекаємо ще думки!!

msport (exil77grande)
15-08-2013, 15:51
ніколи не чув нічого подібного.

polini
15-08-2013, 16:22
ніколи не чув нічого подібного.

навіть я, але ви ніколи не знаєте...

девід
16-08-2013, 00:13
ммммм....
якщо ви подивіться у вікіпедії... q tronic.. має блок управління, обмін..., що регулюється автоматично залежно від запиту крутного моменту.. і ви autoadatta від дорожніх умов.. градієнти і т.д... я знаю так багато обман...
легко.. це ебу реальна проблема... але не з тієї причини, пояснив.. але саме тому, що вона "упакована"
якщо хочете пораду.. монтує, що і 2.4, які повинні керувати зазначено пара... і якщо в поєднанні з mostrina важіль з кнопкою спорт зима.. ви зможете керувати 3 карти обмін.... так що.. нормальний... спорт і зима..
було б цікаво.. знати, який інструмент ви використовуєте, щоб прочитати цей тип ебу.. і якщо можна.. riprogrammarla...

девід
16-08-2013, 00:17
я забув я не можу редагувати)
мій друг.. він зіпсував обмін.. з мапу крайня.... робив ефект "пробуксовування зчеплення" у 4 /5 /6... легко, тому що буде зруйнований гальма внутрішніх..
і блок, і ще його оригінал. виправлена помилка, при якій обмін.. працює все з тієї ж ебу обмін..

polini
16-08-2013, 09:43
насправді, я хотів би знати справжню причину блокування цього блоку...

девід
16-08-2013, 13:09
я думаю, перегорів якийсь компонент... низького напруги.. чи інший...

девід
16-08-2013, 13:12
ой.. я забув..
наші q-tronic.. монтано оригінальна батарея 90 ач... я на заміні я поставив від magneti marelli від 100ah...
я не хочу, що у вас є батарея трохи низький ампер..

cele
17-08-2013, 19:16
Проблема пу? бути в електронасоса, хоча, як правило, тому стрибати maxifusibile від 30 ампер в моторному відсіку!