Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : альфа 159 акп заблакаваны

polini
12-08-2013, 20:54
прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з 159 1.9 150cv акп.
Аўтамабіль ? засталася на першай перадачы і не хочуць ведаць, змяніць.
Я заяўляю, што аўтамабіль ? defappata выдалены egr і суаднесены-й? купон на поўны курс ? было зроблена каля 10 000 км з заменай алею і фільтра + мыйка размешчаны насупраць

cicciocar
12-08-2013, 21:47
Прывітанне,у цябе дыягназ?

msport (exil77grande)
12-08-2013, 21:54
ну, вядома, есць праблема ў абмен, але акрамя гэтага ўбачыў, што ж, гэта вельмі далікатнае трэба бачыць таксама, што тып адлюстравання і было зроблена, што можа быць прычынай праблемы.

cicciocar
12-08-2013, 21:56
Так, але колькі часу і было зроблена перапрызначэньне,калі б гэта было праблемай, вы павінны былі прадставіць адразу.

msport (exil77grande)
12-08-2013, 22:00
Так, але колькі часу і было зроблена перапрызначэньне,калі б гэта было праблемай, вы павінны былі прадставіць адразу.

не так, таму што праблемы ў цэлым на diesl не ўзнікаюць амаль ніколі не адразу.

legendaryslave
12-08-2013, 22:45
прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з 159 1.9 150cv акп.
Аўтамабіль ? засталася на першай перадачы і не хочуць ведаць, змяніць.
Я заяўляю, што аўтамабіль ? defappata выдалены egr і суаднесены-й? купон на поўны курс ? было зроблена каля 10 000 км з заменай алею і фільтра + мыйка размешчаны насупраць
у дыягназе што-то кажа ? нейкі клапан заблакаваны? канвэртар зарадцы машына рухаецца? вы вымералі ціск алейнага помпы ?

дэвід
13-08-2013, 00:03
калі ў вас есць elm і multiecuscan.., падлучаныя да кіравання абмен і паглядзець, калі ад памылкі ў дыягназе..
так як растлумачыць, падобна памылка ў электрамагнітныя клапаны.. але не выключаю, што ў кагосьці праблемы эбу абмен.. пошта на ім..
вы прамыць рухавік нядаўна??
як вам параілі.. ідзі дыягностыкі і паглядзець..
яшчэ адна рэч..
вы кажаце, што 10000 км таму вы зрабілі купон на абмен (і легка, і яго прычыну)
паставілі абарону g6? 8 літраў? не хацеў бы я мала алею.. ці алей не падыходзіць..

ps. я я q tronik...

polini
13-08-2013, 09:14
ну, вядома, есць праблема ў абмен, але акрамя гэтага ўбачыў, што ж, гэта вельмі далікатнае трэба бачыць таксама, што тып адлюстравання і было зроблена, што можа быць прычынай праблемы.
я праверыў файл і мае абмежавальнікі крутоўнага моманту да 15% у норме-аўтаматычны, я б сказаў

polini
13-08-2013, 09:16
калі ў вас есць elm і multiecuscan.., падлучаныя да кіравання абмен і паглядзець, калі ад памылкі ў дыягназе..
так як растлумачыць, падобна памылка ў электрамагнітныя клапаны.. але не выключаю, што ў кагосьці праблемы эбу абмен.. пошта на ім..
вы прамыць рухавік нядаўна??
як вам параілі.. ідзі дыягностыкі і паглядзець..
яшчэ адна рэч..
вы кажаце, што 10000 км таму вы зрабілі купон на абмен (і легка, і яго прычыну)
паставілі абарону g6? 8 літраў? не хацеў бы я мала алею.. ці алей не падыходзіць..

ps. я я q tronik...

я не ведаю, якое масла выкарыстоўвалі, але кажа, што яны выканалі + паласкання з дапамогай спецыяльнага помпы, і г.д....

polini
13-08-2013, 09:23
я праверыў файл і мае абмежавальнікі крутоўнага моманту да 15% у норме-аўтаматычны, я б сказаў

па крайняй меры, у тэорыі, cos? сказаў ен... хоць на практыцы я не праверыў

дэвід
13-08-2013, 14:24
сур'езна.. вы першы выпадак, што я адчуваю з гэтай праблемай... і я трохі ведаю людзей з q-tronic..
перайсці дыягностыкі...
папытаеце тых, хто вам зрабіў мыцця.. што тып алею і колькасць.. (у рахунку-фактуры вы павінны знайсці гэтыя рэчы) можа быць, што не хапае масла...

polini
15-08-2013, 13:28
заменены блок кіравання...
яны сказалі, што пайшлі скарэкціравана пасля запуску адлюстраванне рухавіком ecu, так як вы не autoadatta...
Я ведаю, што скрынка перадач знаходзіцца на карце, калі вы хочаце, каб пераступаць праз пэўныя межы,...
а наогул я ніколі не чуў, рэгулявання або адаптацыі, калі не перапрызначэння на абмен.

цяпер яны ўстаноўлены і выкарыстоўваюцца яны кажуць, што часу 2 месяцы мы стара-то ? provissoria...

вас, аказваецца, гэтая настройка пасля карту??
мне шчыра не... калі супастаўляецца, у межах

потым кажуць, што блок кіравання мае абарона механічнай скрынкі перадач, што ў адваротным выпадку nn трымае....
я думаю, што механіка падняў і чаму? вядома, карта была нізкага крутоўнага моманту праз кпп aut

motorsport
15-08-2013, 13:42
вас, аказваецца, гэтая настройка пасля карту??
мне шчыра не... калі супастаўляецца, у межах
мяне не атрымліваецца, ніколі не чуў...а ўсе пу? быць мы чакаем яшчэ думкі!!

msport (exil77grande)
15-08-2013, 15:51
ніколі не чуў нічога падобнага.

polini
15-08-2013, 16:22
ніколі не чуў нічога падобнага.

нават я, але вы ніколі не ведаеце...

дэвід
16-08-2013, 00:13
ььььь....
калі вы паглядзіце ў вікіпэдыі... q tronic.. мае блок кіравання, абмен..., што рэгулюецца аўтаматычна ў залежнасці ад запыту крутоўнага моманту.. і вы autoadatta ад дарожных умоў.. градыенты і г.д... я ведаю так шмат падман...
легка.. гэта эбу рэальная праблема... але не па той прычыне, патлумачыў.. але менавіта таму, што яна "запакаваная"
калі хочаце савет.. мантажуе, што і 2.4, якія павінны кіраваць паказана пара... і калі ў спалучэнні з mostrina рычаг з кнопкай спорт зіма.. вы зможаце кіраваць 3 карты абмен.... так што.. нармальны... спорт і зіма..
было б цікава ведаць, які інструмент вы выкарыстоўваеце, каб прачытаць гэты тып эбу.. і калі можна.. riprogrammarla...

дэвід
16-08-2013, 00:17
я забыўся (я не магу рэдагаваць)
мой сябар.. ен сапсаваў абмен.. карту крайняя.... рабіў эфект "прабуксоўкі счаплення" ў 4 /5 /6... легка, таму што будзе разбураны тормазы ўнутраных..
і блок, і яшчэ яго арыгінал.. выпраўлена памылка, пры якой абмен.. працуе ўсе з той жа эбу абмен..

polini
16-08-2013, 09:43
на самай справе, я хацеў бы ведаць сапраўдную прычыну блакіроўкі гэтага блока...

дэвід
16-08-2013, 13:09
я думаю, перагарэў нейкі кампанент... нізкага напружання.. ці іншай...

дэвід
16-08-2013, 13:12
ой.. я забыўся..
нашы q-tronic.. мантана арыгінальная батарэя 90 аг... я на замене я паставіў ад magneti marelli ад 100ah...
я не хачу, што ў вас есць батарэя трохі нізкі ампер..

cele
17-08-2013, 19:16
Праблема пу? быць у электронасоса, хоць, як правіла, таму скакаць maxifusibile ад 30 ампер ў маторным адсеку!