КПК

Перегляд Повної Версії : Проблеми контрольної суми

andreagtr
12-08-2013, 20:47
Добрий вечір всім! Про контрольної суми...
Коли я міняю карту орі, я збираюся врятувати її, і у вікнах праворуч в полі "оригінал" і "зміни" вони мають той же номер, але тоді, коли я виходжу з програми, повернення і намагаюся зарядити акумулятори приходять з двох різних номерів!!
Як працює st? що??

elettro72
12-08-2013, 21:18
якщо ви використовуєте ecm з правильний драйвер вам не потрібно турбуватися контрольної суми для її розрахунку він......? нормально, що ви вийшли з різних номерів, чому? щоразу, який змінить щось потрібно перерахувати контрольну суму, як і раніше, це ми думаємо, що програма

andreagtr
12-08-2013, 21:29
Дякую тобі! Але, наприклад, навіть спроби карту я відправив в іншій дискусії я зробив це з ecm, але один користувач сказав мені, що реєстрація не ? правильно! Я думаю, як я читаю з вікна..

msport (exil77grande)
12-08-2013, 21:56
увагу, що sw обробка не виправляє ck на всі файли, і в разі, якщо він повинен робити програміст,а що стосується ck неправильно може також залежати від sw cr...... що він робить неправильно.

andreagtr
12-08-2013, 22:22
Я не Схід сонця, якщо sw, так і cr... або ні, чесно кажучи...
Для цього у мене сумніви... Як я можу перевірити, перевірити правильно??

Велике спасибі у допомозі!!

msport (exil77grande)
12-08-2013, 22:31
я не розумію, що ви маєте на увазі під:

Я не Схід сонця, якщо sw, так і cr...

andreagtr
12-08-2013, 22:36
Не знаю, якщо програмне забезпечення є демо, тріщини або інші...

marcogti
12-08-2013, 22:38
inanto розкажіть, що файл орі ти кажеш, що ебу ? ? edc 15, потрібно обчислити контрольну суму, ecm, якщо ви бачите, каже вам родина контрольна сума з тією, у вікнах верхніх бачиш, що дозволяє перевірити якщо ? правильно, а якщо у вас є блок управління, наприклад, edc16 на chk розраховується програміст, типу mpps.

andreagtr
12-08-2013, 22:42
Я роблю тести, як і карти є bosch m 3.8.3, що, звичайно, я не знаходжу в сім'ях реєстрації..

m999
12-08-2013, 22:53
Як вам вже? сказав, не ? необхідно ricalcolarti обов'язково cks: в залежності від типу програміст, а ці ? може diricalcolarlo в moento запису в ебу. Після завантаження програмного забезпечення, в якості останнього кроку, f? з-за cacoli і correzioniin mododachiudere правильно flash.

Які програміст використовує для читання/запису в ебу?

Привіт

Марко

andreagtr
12-08-2013, 23:36
Він зрозумів!
На жаль, для? я вам треба? використовувати "загальні" програматор eprom, скажімо, Віллему, тому я не знаю, якщо зробіть цей розрахунок реєстрації! Працює однаково??

faberecu
28-08-2013, 13:33
немає willem або ще в школі не роблять обчислення контрольної суми , тільки bdm , galletto 2, і ще як в boot mode або бд роблять корекції chk у запису, але не на всі
якщо не робиш розрахунок chk автомобіль не заводиться , тільки iaw delta ходили
у 27c128, так сказати , але тим не менше я pareggiavo вручну

andreagtr
28-08-2013, 15:18
Зрозумів... Так що або робить ecm або нічого?? Я не можу зрозуміти, якщо він це робить, чи ні...

Вибачте, але купивши один з цих чіпів вже? готові перевірити, як буде правильно?? ? те, що йде рука об руку з eprom??

andreagtr
25-02-2014, 12:53
Добрий день, вибачте, якщо riesumo цей пост, але я просто не можу перевірити чи правильно мою тестову картку, я намагався шукати centalina в сім'ях контрольної суми, але не знайшов нічого, хтось пу? дати мені руку? або soft працює??

faberecu
25-02-2014, 14:39

andreagtr
25-02-2014, 14:52

Привіт, проблема ? все що описано в попередніх постах, тобто st? намагаюся зробити який-небудь доказ карту для golf4 gti, в очікуванні моєї А3 всі моторизовані АМУ.
St? використовуючи ecm2001 (знайшов в мережі) і давно postai тест-карта MOD, які, здавалося, щоб піти, але мені сказали, що контрольна сума не була виправлена.
Практично ecm, вікна праворуч файл ori кількість cks, в той час як мод вона вже по-іншому.... навіть якщо на розмір мені ті ж цифри...
Я також спробував softwsare типу checksum corrector, але цифри не збігаються ніколи... ? нормально???

faberecu
25-02-2014, 16:01
поштовий файл
орі і mod

andreagtr
25-02-2014, 16:24
7225ok

файл видалений ori

його першим ? у орі другої мод, я хотів би також зрозуміти процес..

elettro72
25-02-2014, 16:39
дивіться, що кількість cks ? нормально, що змінюється між mod і орі....*****unque, як титан, що winols це рай автоматично, я думаю, що якщо ви використовуєте правильний драйвер і робить ecm

andreagtr
25-02-2014, 16:45
зрозумів, але що з цього ? правильно перевірити??

leandro89
25-02-2014, 17:54
7225ok

файл видалений ori

його першим ? у орі другої мод, я хотів би також зрозуміти процес..

файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і в обговорення вставити посилання з номером поста

andreagtr
25-02-2014, 18:37
Прошу вибачення, я думав, будучи старий він вже? в архіві...

Файл ОРІ

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?146-Golf-4&p=84354#post84354
Пост #22

leandro89
25-02-2014, 19:04
Прошу вибачення, я думав, будучи старий він вже? в архіві...

Файл ОРІ

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?146-Golf-4&p=84354#post84354
Пост #22

але ви не вказали л. с., тип ecu у файлі орі, які ви ввели в банк даних, ви можете зробити це

elettro72
25-02-2014, 19:09
навіть з ecm вам розрахувати cks? ви повинні дотримуватися того, що говорить вам програма (ecm2001)...я не думаю, що вам потрібно, інші просто, що ви використовуєте правильний драйвер то виконайте те, що вам говорить........

andreagtr
25-02-2014, 19:25
Я поставив код двигуна ? унікальний, як дано!

Потім ви говорите, що ? все ок? Ви пробували дати йому в око??

faberecu
25-02-2014, 20:54
неупереджено , я не ставив би цей файл на машини.... якщо підняти тиск турбо, ви повинні затримати l заздалегідь , ви підвищення заливка , а потім, піднявши ступінь стиснення реального... те, що ви робите, як ви вважаєте , у вас є тільки змащені і підняв тиск турбо , але не переміщали його обмежувач ...
карта бензиновий двигун з турбонаддувом ,не ? легко ? важко навіть для досвідчених, а потім подають зворотного зв'язку на виході в режимі реального часу , якщо smagrisci ламається...
листування Фабіо
ось файл-черн

andreagtr
25-02-2014, 21:05
Велике спасибі вам за інформацію!!! Звичайно, я тут, щоб вчитися! Я б хотіла навчитися керувати авансів, і обмежувач, чесно кажучи, не знайшовши в драйвер ecm не знаю, де пу? ...

Я також обговорення на карту, я хотів би дуже приємно, якщо б я міг, дай мені руку! На жаль, я не можливість? платити, але якщо я можу, в моїй області, я можу, звичайно, відповісти взаємністю!!
Я дізнаюся, швидко! Мені просто потрібна допомога...

faberecu
26-02-2014, 14:26
я не прошу грошей, не було б правильно для форуму , у вас є файли, в наявності і не дорого ,я рекомендую, щоб це зробити його своїми руками робити , принаймні, дізнайтеся,
я автомобільний бензин турбо я тільки з машини і на роликовому випробувальному стенді з stekkio

andreagtr
26-02-2014, 14:57
я не прошу грошей, не було б правильно для форуму , у вас є файли, в наявності і не дорого ,я рекомендую, щоб це зробити його своїми руками робити , принаймні, дізнайтеся,
я автомобільний бензин турбо я тільки з машини і на роликовому випробувальному стенді з stekkio

Я не мав наміру образити я рекомендую, я знаходжу тільки одна відповідь, якщо пропорціями, за те, що я говорив, що якщо навіть мені було запропоновано cash, їх я також готовий платити! І було мови, гіпотетичний...

Я читач лямбда на машині, і не думаю, що я можу собі дозволити зараз навіть обслуговування файлів, як чесний...

У pi? я хотів би зрозуміти концепцію роботи, якщо справа доходить до спроб, принаймні, знати, в якому напрямку рухатися!

Чому? зараз з тиском в 1 з "кран" лямбда каже мені, паливної жирна, але знаю, якщо чому? горить погано, або чому? правила? мінімум заздалегідь (як кажуть..)

Спасибі за допомогу, яку ви мені даєте!

PS чи Можу я запитати, як ви зробили реєстрацію?? :)

leandro89
27-02-2014, 21:21
Я поставив код двигуна ? унікальний, як дано!

Потім ви говорите, що ? все ок? Ви пробували дати йому в око??

за правилами ви повинні поставити повні дані, і ви можете це зробити.

andreagtr
27-02-2014, 21:34
за правилами ви повинні поставити повні дані, і ви можете це зробити.

Проведе роботи? відразу, я взяв приклад з попередньої посади

andreagtr
01-03-2014, 14:21
Я намагався це виправити...

Питання, на титан, якщо я не сім'я контрольна підходить до машини/ecu де я можу забрати її? Можна додати??

dejanira17
02-03-2014, 13:57
чесно кажучи, я вважаю, що якщо ви хочете це зробити для роботи ,принаймні, sw ori потрібно, щоб не зійти з розуму .
пу? бути, що зламано не буде зроблено добре, або в системі відсутні драйвера правильні, як вже? сказав, або не оновлюються.
на жаль, первинні вкладення високі, але як і всі роботи від підприємців, слід почати хоча б з мінімальними зручностями, або спиратися на майстер-наприклад, на тому ж сайті .
привіт, це лише мій погляд, очевидно, робить те, що хоче.

andreagtr
02-03-2014, 14:26

Однак мій ? питання від любителів і цікаво, якщо c'? сколково? дайте прийти контрольної суми також оригінальне програмне забезпечення!!

dejanira17
03-03-2014, 04:18
впевнений, що їсти хоче голова , я сам тільки почав.
i sowftware зазвичай перебазуватися в поодинці або ж його інструмент, коли на гори . або продають з sw, що вони роблять, але також і l? треба витрачати, на жаль.
про titamium то ви можете додати шукаю карту ecu однієї сім'ї, і збережіть його.

andreagtr
03-03-2014, 08:52
...не думаю, що я зрозумів, я знаю, що вони роблять це автоматично, але, на жаль, роблю тести я виявив, що мені не вистачає...
Навіть якщо навантаження карту з тієї ж родини, як завантажити famglia контрольної суми???

faberecu
03-03-2014, 16:55
це chcksum потрібно pareggiarlo в руки
16 біт парні і непарні
і врешті-решт у вас же cheksum файлу орі
титан не змінює checkum, тому що на ці старі машини або думає програміст в запису або зробити це вручну просто
у вас функція на тіта, щоб контрольні суми

andreagtr
03-03-2014, 17:05
Дякую тобі!! Тільки що в моєму я не сім'я підходить, дивно, чому? для АМУ, але Audi я поєдную без проблем, вручну, але я вважаю, сім'я правильна, і мені все без проблем!!!!

radd7
05-01-2015, 20:20
до речі, cks, я читав ебу siemens sid 202, встановленої на ford focus cmax 1800 tdci 115 л. с., я намагався перевірити cks з титаном, він говорив мені, cks неправильно, я використовував протокол, мені його виправив, але червоний прапорець, який підкреслює cks правильно не virava зелений. питання, навіть якщо cks б це було не так, виправляє kess клон, чи не так?