КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблемы кантрольнай сумы

andreagtr
12-08-2013, 20:47
Добры вечар усім! Аб кантрольнай сумы...
Калі я мяняю карту крычы, я збіраюся выратаваць яе, і ў вокнах справа ў поле "арыгінал" і "змены" яны маюць той жа нумар, але тады, калі я выходжу з праграмы, вяртанне і спрабую зарадзіць акумулятары прыходзяць з двух розных нумароў!!
Як працуе st? што??

elettro72
12-08-2013, 21:18
калі вы выкарыстоўваеце ecm з правільны драйвер вам не трэба турбавацца кантрольнай сумы для яе разліку ен......? нармальна, што вы выйшлі з розных нумароў, чаму? кожны раз, які зменіць што-то трэба пералічыць кантрольную суму, па-ранейшаму, гэта мы думаем, што праграма

andreagtr
12-08-2013, 21:29
Дзякую цябе! Але, напрыклад, нават спробы карту я адправіў у іншай дыскусіі, я зрабіў гэта з ecm, але адзін карыстальнік сказаў мне, што рэгістрацыя не ? правільна! Я думаю, як я чытаю з акна..

msport (exil77grande)
12-08-2013, 21:56
увагу, што sw апрацоўка не выпраўляе ck на ўсе файлы, і ў выпадку, калі ен павінен рабіць праграміст,а што тычыцца ck няправільна можа таксама залежаць ад sw cr......, што робіць балюча.

andreagtr
12-08-2013, 22:22
Я не Узыход сонца, калі sw, так і cr... ці няма, шчыра кажучы...
Для гэтага ў мяне сумненні... Як я магу праверыць, праверыць правільна??

Вялікі дзякуй ў дапамозе!!

msport (exil77grande)
12-08-2013, 22:31
я не разумею, што вы маеце на ўвазе пад:

Я не Узыход сонца, калі sw, так і cr...

andreagtr
12-08-2013, 22:36
Не ведаю, калі праграмнае забеспячэнне з'яўляецца дэма, расколіны або іншыя...

marcogti
12-08-2013, 22:38
inanto раскажыце, што файл крычы ты кажаш, што эбу ? ? edc 15, трэба вылічыць кантрольную суму, ecm, калі вы бачыце, кажа вам сям'я кантрольная сума з той, у вокнах верхніх бачыш, што дазваляе праверыць калі ? правільна, а калі ў вас есць блок кіравання, напрыклад, edc16 на chk разлічваецца праграміст, тыпу mpps.

andreagtr
12-08-2013, 22:42
Я раблю тэсты, як і карты есць bosch m 3.8.3, што, вядома, я не знаходжу ў сем'ях рэгістрацыі..

m999
12-08-2013, 22:53
Як вам ужо? сказаў, не ? неабходна ricalcolarti абавязкова cks: у залежнасці ад тыпу праграміст, а гэтыя ? можа diricalcolarlo у moento запісу ў эбу. Пасля загрузкі праграмнага забеспячэння, у якасці апошняга кроку, f? з-за cacoli і correzioniin mododachiudere правільна flash.

Якія праграміст выкарыстоўвае для чытання/запісу ў эбу?

Прывітанне

Марка

andreagtr
12-08-2013, 23:36
Ен зразумеў!
Да жаль, для? я вам трэба? выкарыстоўваць "агульныя" программатор eprom, скажам, Вілему, таму я не ведаю, калі зрабіце гэты разлік рэгістрацыі! Працуе аднолькава??

faberecu
28-08-2013, 13:33
няма willem або яшчэ ў школе не робяць вылічэнні кантрольнай сумы , толькі bdm , galletto 2, і яшчэ як у boot mode або бд робяць карэкцыі chk ў запісу, але не на ўсе
калі не робіш разлік chk аўтамабіль не заводзіцца , толькі iaw delta хадзілі
у 27c128, так сказаць , але тым не менш я pareggiavo ўручную

andreagtr
28-08-2013, 15:18
Зразумеў... Так што ці робіць ecm або нічога?? Я не магу зразумець, калі ен гэта робіць або няма...

Выбачайце, але купіўшы адзін з гэтых чыпаў ужо? гатовыя праверыць, як будзе правільна?? ? тое, што ідзе рука аб руку з eprom??

andreagtr
25-02-2014, 12:53
Добры дзень, прабачце, калі riesumo гэты пост, але я проста не магу праверыць правільна маю тэставую карту, я спрабаваў шукаць centalina ў сем'ях кантрольнай сумы, але не знайшоў нічога, хто-то пу? даць мне руку? ці soft працуе??

faberecu
25-02-2014, 14:39

andreagtr
25-02-2014, 14:52

Прывітанне, праблема ? усе, што апісана ў папярэдніх пастах, г. зн. st? спрабую зрабіць якое-небудзь доказ карту для golf4 gti, у чаканні маей А3 усе матарызаваныя АГУ.
St? выкарыстоўваючы ecm2001 (знайшоў у сеткі) і даўно postai тэст-карта MOD, якія, здавалася, каб пайсці, але мне сказалі, што кантрольная сума не была выпраўленая.
Практычна ecm, у вокны справа файл ori колькасць cks, у той час як мод яна ўжо па-іншаму.... нават калі на памер мяне тыя ж лічбы...
Я таксама паспрабаваў softwsare тыпу checksum corrector, але лічбы не супадаюць ніколі... ? нармальна???

faberecu
25-02-2014, 16:01
паштовы файл
на врі і mod

andreagtr
25-02-2014, 16:24
7225ok

файл ori выдалены

яго першым ? у крычы другі мод, я хацеў бы таксама зразумець працэс..

elettro72
25-02-2014, 16:39
глядзіце, што колькасць cks ? нармальна, што змяняецца паміж mod і врі....*****unque, як тытан, што winols гэта рай аўтаматычна, я думаю, што калі вы выкарыстоўваеце правільны драйвер і робіць ecm

andreagtr
25-02-2014, 16:45
зразумеў, але што з гэтага ? правільна праверыць??

leandro89
25-02-2014, 17:54
7225ok

файл ori выдалены

яго першым ? у крычы другі мод, я хацеў бы таксама зразумець працэс..

файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і ў абмеркаванне уставіць спасылку з нумарам посту

andreagtr
25-02-2014, 18:37
Прашу прабачэння, я думаў, будучы стары ен ужо? у архіве...

Файл ВРІ

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?146-Golf-4&p=84354#post84354
Пасаду #22

leandro89
25-02-2014, 19:04
Прашу прабачэння, я думаў, будучы стары ен ужо? у архіве...

Файл ВРІ

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?146-Golf-4&p=84354#post84354
Пасаду #22

але вы не паказалі л. с., тып ecu у файле врі, якія вы ўвялі ў банк даных, вы можаце зрабіць гэта

elettro72
25-02-2014, 19:09
нават з ecm вам разлічыць cks? вы павінны прытрымлівацца таго, што кажа вам праграма (ecm2001)...я не думаю, што вам трэба, іншыя проста, што вы выкарыстоўваеце правільны драйвер то выканаеце тое, што вам кажа........

andreagtr
25-02-2014, 19:25
Я паставіў код рухавіка ? унікальны, як дадзена!

Затым вы кажаце, што ? усе ок? Вы спрабавалі даць яму ў вока??

faberecu
25-02-2014, 20:54
справядліва , я не ставіў бы гэты файл на машыны.... калі падняць ціск турбо, вы павінны затрымаць l загадзя , вы павышэння заліванне , а затым, падняўшы ступень сціску рэальнага... тое, што вы робіце, як вы лічыце , у вас есць толькі змазаныя і падняў ціск турбо , але не пасадзілі яго абмежавальнік ...
карта бензінавы рухавік з турбонаддувом ,не ? легка ? цяжка нават для вопытных, а затым падаюць зваротнай сувязі на выхадзе ў рэжыме рэальнага часу , калі smagrisci ламаецца...
перапіска Фабіа
вось файл-чорна

andreagtr
25-02-2014, 21:05
Вялікі дзякуй вам за інфармацыю!!! Вядома, я тут, каб вучыцца! Я б хацела навучыцца кіраваць авансаў, і абмежавальнік, шчыра кажучы, не знайшоўшы ў драйвер ecm не ведаю, дзе пу? ...

Я таксама абмеркаванне на карту, я хацеў бы вельмі прыемна, калі б я мог, дай мне руку! На жаль, я не магчымасць? плаціць, але калі я магу, у маей вобласці, я магу, вядома, адказаць узаемнасцю!!
Я пазнаю, хутка! Мне проста патрэбна дапамога...

faberecu
26-02-2014, 14:26
я не прашу грошай, не было б і правільна для форуму , што ў вас есць файлы, у наяўнасці і не дорага ,я рэкамендую, каб гэта зрабіць яго сваімі рукамі рабіць , па крайняй меры, даведайцеся,
я аўтамабільны бензін турба я толькі з машыны і на роликовом выпрабавальным стэндзе з stekkio

andreagtr
26-02-2014, 14:57
я не прашу грошай, не было б і правільна для форуму , што ў вас есць файлы, у наяўнасці і не дорага ,я рэкамендую, каб гэта зрабіць яго сваімі рукамі рабіць , па крайняй меры, даведайцеся,
я аўтамабільны бензін турба я толькі з машыны і на роликовом выпрабавальным стэндзе з stekkio

Я не збіраўся пакрыўдзіць я рэкамендую, я знаходжу толькі адзін адказ, калі прапорцыямі, за тое, што я казаў, што калі нават мне былі прапанаваны cash, іх я таксама гатовы плаціць! І было гаворкі, гіпатэтычны...

Я чытач лямбда на машыне, і не думаю, што я магу сабе дазволіць зараз нават абслугоўванне файлаў, як сумленны...

У pi? я хацеў бы зразумець канцэпцыю працы, калі справа даходзіць да спробаў, па меншай меры, ведаць, у якім кірунку рухацца!

Чаму? цяпер з ціскам у 1 з "кран" лямбда кажа мне, паліўнай тоўстая, але ведаю, калі, чаму? гарыць дрэнна, або чаму? правілы ўжо? мінімум загадзя (як пагаворваюць..)

Дзякуй за дапамогу, якую вы мне даеце!

PS Магу я спытаць, як вы зрабілі рэгістрацыю?? :)

leandro89
27-02-2014, 21:21
Я паставіў код рухавіка ? унікальны, як дадзена!

Затым вы кажаце, што ? усе ок? Вы спрабавалі даць яму ў вока??

па правілах вы павінны паставіць поўныя дадзеныя, і вы можаце гэта зрабіць.

andreagtr
27-02-2014, 21:34
па правілах вы павінны паставіць поўныя дадзеныя, і вы можаце гэта зрабіць.

Правядзе працы? адразу, я ўзяў прыклад з папярэдняй пасады

andreagtr
01-03-2014, 14:21
Я спрабаваў гэта выправіць...

Пытанне, на тытан, калі я не сям'я кантрольная падыходзіць да машыны/ecu дзе я магу забраць яе? Можна дадаць??

dejanira17
02-03-2014, 13:57
шчыра кажучы, я лічу, што калі вы хочаце зрабіць гэта для працы ,па крайняй меры, sw ori трэба, каб не сысці з розуму .
пу? быць, што узламаны не будзе зроблена добра, або ў сістэме адсутнічаюць драйвера правільныя, як ужо? сказаў, ці не абнаўляюцца.
на жаль, першапачатковыя ўкладанні высокія, але як і ўсе працы ад прадпрымальнікаў, варта пачаць хаця б з мінімальнымі выгодамі, або абапірацца на майстар-напрыклад, на тым жа сайце .
добры дзень, гэта толькі мой погляд, відавочна, робіць тое, што хоча.

andreagtr
02-03-2014, 14:26

Аднак мой ? пытанне ад аматараў і цікава, калі c'? сколкава? дайце прыйсці кантрольнай сумы таксама арыгінальнае праграмнае забеспячэнне!!

dejanira17
03-03-2014, 04:18
упэўнены, што есць хоча галава , я сам толькі пачаў.
i sowftware звычайна перабазавацца ў адзіночку ці ж яго інструмент, калі на горы . або прадаюць з sw, што яны робяць, але таксама і l? трэба марнаваць, на жаль.
пра titamium то вы можаце дадаць шукаю карту ecu адной сям'і, і затым захавайце яго.

andreagtr
03-03-2014, 08:52
...не думаю, што я зразумеў, я ведаю, што яны робяць гэта аўтаматычна, але, на жаль, раблю тэсты я выявіў, што мне не хапае...
Нават калі нагрузка карту з той жа сям'і, як загрузіць таксама famglia кантрольнай сумы???

faberecu
03-03-2014, 16:55
гэта chcksum трэба pareggiarlo ў рукі
16 біт цотныя і няцотныя
і ў рэшце рэшт у вас жа cheksum файла врі
тытан не змяняе checkum, таму што на гэтыя старыя машыны або праграміст думае ў запісе або зрабіць гэта ўручную проста
у вас функцыя на ціта, каб кантрольныя сумы

andreagtr
03-03-2014, 17:05
Дзякую цябе!! Толькі што ў маім я не сям'я падыходзіць, дзіўна, чаму? для АГУ, але Audi я сумяшчаю без праблем, уручную, але я лічу, сям'я правільная, і мне ўсе без праблем!!!!

radd7
05-01-2015, 20:20
дарэчы, cks, я чытаў эбу siemens sid 202, усталяванай на ford focus cmax 1800 tdci 115 л. з., я спрабаваў праверыць cks з тытанам, ен казаў мне, cks няправільна, я выкарыстаў пратакол, мне яго выправіў, але чырвоны сцяжок, які падкрэслівае cks правільна не virava зялены. пытанне, нават калі cks б гэта было не так, выпраўляе kess клон, ці не так?