Перегляд Повної Версії : Проблема час читання laguna 2.0 dci 2010
мансардний
11-08-2013, 13:32
хлопці, сьогодні я намагався читати в 10 разів між півник і kezzv2 екю лагуна 3 2.0 dci 130cv 2010 монтує bosch edc16+c36
hw 8201119647
sw 1037512061
є ключ запалювання і карти і кнопки start і stop, проблема ? що, коли я переходжу рамки, вставивши ключ, таймер, який через 2 хвилини вимикається quandro в авто і приїхав до 85% від читання не можу-й? далі, чому? як kessv2, що півень не від пі? живлення від obd2, ви знаєте, як я можу зробити, щоб виправити? хтось мав ту ж eseprienza? дякую
cinqueturbo
11-08-2013, 13:59
хлопці, сьогодні я намагався читати в 10 разів між півник і kezzv2 екю лагуна 3 2.0 dci 130cv 2010 монтує bosch edc16+c36
hw 8201119647
sw 1037512061
є ключ запалювання і карти і кнопки start і stop, проблема ? що, коли я переходжу рамки, вставивши ключ, таймер, який через 2 хвилини вимикається quandro в авто і приїхав до 85% від читання не можу-й? далі, чому? як kessv2, що півень не від пі? живлення від obd2, ви знаєте, як я можу зробити, щоб виправити? хтось мав ту ж eseprienza? дякую
спробуйте зробити міст на Relais управління двигуном і розташований в моторному відсіку в Коробці з боку водія..
мансардний
11-08-2013, 14:16
? мабуть чи я повинен зняти якийсь ящик, щоб ми могли приїхати?
carmageddon
11-08-2013, 15:00
якщо ви використовуєте функцію " пошук " ви зможете знайти корисну інформацію :
Megane:
Щоб включити запалювання не чіпати педалі, поставити коробку передач в нейтральне положення і натисніть на клавішу "Пуск" фінч? картина не включається і не клацає rel?.
Щоб вимкнути запалювання: розчавити в два рази кнопку Пуск і забрати картку (картки), в іншому випадку транспортний засіб не вимикається повністю.
Лагуна:
Щоб включити запалювання: на автомобілях, оснащених механічною коробкою передач, включіть першу передачу, в той час як на автомобілі з автоматичною коробкою передач встановіть важіль у положення N (Neutral). Натисніть і утримуйте клавішу "Пуск" фінч? на дисплеї не з'явиться повідомлення " вийміть карту, але НЕ знімати карти, в іншому випадку картина гасне.
Щоб вимкнути запалювання: зняти плату (плати).
якщо ви використовуєте функцію " пошук " ви зможете знайти корисну інформацію :
Megane:
Щоб включити запалювання не чіпати педалі, поставити коробку передач в нейтральне положення і натисніть на клавішу "Пуск" фінч? картина не включається і не клацає rel?.
Щоб вимкнути запалювання: розчавити в два рази кнопку Пуск і забрати картку (картки), в іншому випадку транспортний засіб не вимикається повністю.
Лагуна:
Щоб включити запалювання: на автомобілях, оснащених механічною коробкою передач, включіть першу передачу, в той час як на автомобілі з автоматичною коробкою передач встановіть важіль у положення N (Neutral). Натисніть і утримуйте клавішу "Пуск" фінч? на дисплеї не з'явиться повідомлення " вийміть карту, але НЕ знімати карти, в іншому випадку картина гасне.
Щоб вимкнути запалювання: зняти плату (плати).
Привіт друг Іван
За останнє лагуна, lagunaIII, ця процедура не потрібно, можна зробити, але і інших manera.
carmageddon
11-08-2013, 17:13
я зробив з edc16 laguna 3 і я виконав це, що він говорить, kess2 і вийшло...те ж саме для sid 301/305
мансардний
11-08-2013, 19:21
дякую за допомогу, alice, завтра я намагаюся, і я дам вам знати
мансардний
12-08-2013, 20:24
Хлопці, я слідував вашим радам, а зокрема тих, carmageddon, спасибі за допомогу, врешті-решт, я зробив, я прочитав без проблем, бд з kessv2, що з півник європейський, останній ? pi? швидкий kessv2 часи були, відповідно, 3 хвилини 27 секунд kessv2 проти 2 хвилин і 38 півник, для інших-обидва працювали дуже добре, я докладаю файли, ліжка
carmageddon
12-08-2013, 20:31
дуже добре :-)
мансардний
12-08-2013, 20:44
дякую за допомогу, сподіваюся, що зможу відповісти взаємністю :cool:
msport (exil77grande)
12-08-2013, 21:51
чорт забирай, що проходить час, а також час читання обох послідовних ти забив,все одно файл орі, якщо немає, будь ласка, введіть його в базу даних.
мансардний
12-08-2013, 22:00
у мене 2 аналогічних інструментів і дорогі, я їх порівнювати, щоб побачити, якщо kessv2 ? cos? дивно, як ви кажете, досі півень ? краще і більше? швидко
я зробив з edc16 laguna 3 і я виконав це, що він говорить, kess2 і вийшло...те ж саме для sid 301/305
Привіт
Я час назад, я зробив une laguna 3, і з цією процедурою, і через 2 хвилини вимкнути quandro в автоматичному режимі читання зупиняється.
В кінці я зробив з іншими по-різному.
carmageddon
13-08-2013, 08:29
перші кілька разів я теж з лагуна-3 не працює процедура, але причина була, чому? стан був не точний, помилявся я...коли я роблю так, точно я не пі? були проблеми по таймеру :-)
мансардний
13-08-2013, 09:40
як вище згадано з carmageddon, дії, щоб не дати вимкнути запалювання ? наступний
1 - якщо коробка передач механічна поставити на перед, якщо ? автоматична поставити в N "божевільний"
2 - вставити карту
3 - не торкаючись педалі, натисніть на кнопку "пуск-стоп", поки на дисплеї не з'явиться повідомлення "видалити вкладку"
4 - коли з'явиться напис "точка 3 - " не знімати карту і продовжити читання obd2
5 - вимкнути запалювання, вийняти карту
річ привізна, вставлення карти картина робить вид контролю функцій і стрілки йдуть в кінці ходу, а потім повернутися у вихідне положення, перш ніж проводити процедуру, чекати, поки зникне напис " OK " на дисплеї
msport (exil77grande)
13-08-2013, 14:22
у мене 2 аналогічних інструментів і дорогі, я їх порівнювати, щоб побачити, якщо kessv2 ? cos? дивно, як ви кажете, досі півень ? краще і більше? швидко
що півень може бути швидше нас, думаю, бачив, що kess він його процедур трохи деталей, які, однак,' мають сенс,для інших я б не став міняти на kess навіть з 2-галлі, ніж хороші.
мансардний
13-08-2013, 15:44
у kess ? дійсно дуже просто та зручно, я визнаю це, і вважаючи, що ? китайська, працює добре, півень, китайський, ймовірно, було більше? повільно kess, європейські, чи не так ? і я вважаю, що вартість виправдовує його бездоганну роботу і швидко, щоб процедури, я заміряв, коли частина панелі прогресу як kess, що півень від 0 до 100%, процедури виключення системи і кодування форсунок, але я не розраховуються
msport (exil77grande)
14-08-2013, 11:03
я бачу, що він продовжує скаржтеся на kess, що знову ж таки, мені здається дивним, бачили, що у нас даних кілька, і ми самі випробувані кілька на кілька авто, і ви завжди вели себе добре, якщо щось не працює, не робить і просто не робить 8 разів і 2 ні тепер, зокрема, я не знаю, що проблем у вас ви але я кажу, і я завжди говорив одне:
продукт клон-це завжди продукт клон, і такою залишиться", тому якщо ви вважаєте, що на 10 автомобілів ne вдасться зробити, принаймні, 7-8 і, що становить 10% від початкової можна вважати, що більш задоволені я б сказав, видно, що з 2 гроші ви можете зробити нові плр і нові marelli і не мало, тому що ми професіонали, щоб отримати їх, ми повинні були платити сторицею нове оновлення пропозиції від різних компаній,в іншому випадку, як багато зробили, навіть не професіоналів, передані інструменти офіцерів, і тоді ви побачите різницю,звичайно, вони теж massimiliano abet деякий час, але, принаймні, у вас є хто jarring голову, а потім ви знову з цими відповідями:
півник офіцера, який вам відповідає, що їх ніколи не мав схожі проблеми з ecu, що в той момент у вас труднощі в читання.
alientech говорить, що, на жаль, і блок управління, трохи складною і рекомендують читати в bdm, але, принаймні, вони намагаються дати вам допомогу і зробити якийсь тест.
і я тут не за prolungarmi в іншому випадку існує не для всіх, так що і ви, і всі ті, хто обирають шлях клонів regolatevi в conseguenzaalmeno вас, ви витратили 10%, подумайте про тих, хто витрачає 5000€, а потім не може зробити банальний ecu
msport (exil77grande)
14-08-2013, 14:32
поважаю вашу точку зору і частково поділяю, клон ? завжди такий і бачив платними, ніж оригінал, помилка є, тепер і я підкреслюю це, у мене було більше? труднощі? що вигоди, але через кілька місяців зможе? може бути, сказати інакше, принаймні, що робить тестер? riporter? мій досвід ne pi? ne менше
вибачте, але саме мені не йде вниз,то на сьогоднішній день мені здається, що у вас був або 2 або 3 випадках працею, що це означає, що на 4 читаннях 3 не працювали?
робите що-небудь написати punto evo новий marelli, а потім відкриває в туристичне плр і потім читайте/пишіть в послідовний і наплавлення ваш досвід.
мансардний
14-08-2013, 15:54
ок, тільки можна його зробити? і riporter? їх зворотній зв'язок, дивна річ ? що автомобілі, що не зміг прочитати не останні, а ? навіть у 2005, якщо потім з новими працює добре, краще, cos?, очевидно деякі старі протоколи не були ретельно вивчені, або пу? бути, що мій інструмент має деякі аномалії, тепер я просто повернути, як він себе веде, якщо те що не подобається, не ? моя вина, суб'єктивні смаки, як і всі речі, і ми st? я розумію, що ми побачимо, якщо з плином часу інструмент, вона поліпшить?, зараз 3 рази на 4 він не, можливо, я був невдаха, я знайшов всі ecu, що kess важко переварити, але дозвольте мені це здається щонайменше дивним
msport (exil77grande)
14-08-2013, 19:53
потім ви пробували тільки на 4 автомобіля з kess правильно?
мансардний
14-08-2013, 20:10
5 сьогодні, я прочитав edc16c39 alfa 159 150cv mjt, все ок, kess має ліжко до досконалості, і на цей раз ? pi? швидкий півник, зараз буде дуже сильно@? читати-й? файл можна і для тих, хто выст? навіть листи, сьогодні 1-0 на користь kess
msport (exil77grande)
15-08-2013, 15:36
обговорення очищена і закрита.