Прагляд Поўнай Версіі : Праблема час чытання laguna 2.0 dci 2010
мансардных
11-08-2013, 13:32
хлопцы, сення я спрабаваў чытаць у 10 разоў паміж пеўнік і kezzv2 экю лагуна 3 2.0 dci 130cv 2010 мантуе bosch edc16+c36
hw 8201119647
sw 1037512061
есць ключ запальвання і карты і кнопкі пуск і стоп, праблема ? што, калі я пераходжу рамкі, уставіўшы ключ, таймер, які праз 2 хвіліны выключаецца quandro ў аўто і прыехаў у 85% ад чытання не магу-й? далей, чаму? як kessv2, што певень не ад пі? харчаванне ад obd2, вы ведаеце, як я магу зрабіць, каб выправіць? хто-то меў тую ж eseprienza? дзякуй
cinqueturbo
11-08-2013, 13:59
хлопцы, сення я спрабаваў чытаць у 10 разоў паміж пеўнік і kezzv2 экю лагуна 3 2.0 dci 130cv 2010 мантуе bosch edc16+c36
hw 8201119647
sw 1037512061
есць ключ запальвання і карты і кнопкі пуск і стоп, праблема ? што, калі я пераходжу рамкі, уставіўшы ключ, таймер, які праз 2 хвіліны выключаецца quandro ў аўто і прыехаў у 85% ад чытання не магу-й? далей, чаму? як kessv2, што певень не ад пі? харчаванне ад obd2, вы ведаеце, як я магу зрабіць, каб выправіць? хто-то меў тую ж eseprienza? дзякуй
паспрабуйце зрабіць мост на Relais кіравання рухавіком і размешчаны ў маторным адсеку ў Скрынцы з боку кіроўцы..
мансардных
11-08-2013, 14:16
? мабыць або я павінен зняць нейкі скрыню, каб мы маглі прыехаць?
carmageddon
11-08-2013, 15:00
калі вы выкарыстоўваеце функцыю " пошук " вы зможаце знайсці карысную інфармацыю :
Megane:
Каб уключыць запальванне не чапаць педалі, паставіць скрынку перадач у нейтральнае становішча і націсніце клавішу "Пуск" фінч? карціна не ўключаецца і не шчоўкае rel?.
Каб выключыць запальванне: раздушыць у два разы кнопку " Пуск " і забраць карту (карты), у адваротным выпадку транспартны сродак не выключаецца цалкам.
Лагуна:
Каб уключыць запальванне: на аўтамабілях, абсталяваных механічнай каробкай перадач, уключыце першую перадачу, у той час як на аўтамабілі з аўтаматычнай каробкай перадач усталюйце рычаг у становішча N (Neutral). Націсніце і ўтрымлівайце націснутай клавішу "Пуск" фінч? на дысплеі не з'явіцца паведамленне " выміце карту, але НЕ здымаць карты, у адваротным выпадку карціна згасае.
Каб выключыць запальванне: зняць плату (платы).
калі вы выкарыстоўваеце функцыю " пошук " вы зможаце знайсці карысную інфармацыю :
Megane:
Каб уключыць запальванне не чапаць педалі, паставіць скрынку перадач у нейтральнае становішча і націсніце клавішу "Пуск" фінч? карціна не ўключаецца і не шчоўкае rel?.
Каб выключыць запальванне: раздушыць у два разы кнопку " Пуск " і забраць карту (карты), у адваротным выпадку транспартны сродак не выключаецца цалкам.
Лагуна:
Каб уключыць запальванне: на аўтамабілях, абсталяваных механічнай каробкай перадач, уключыце першую перадачу, у той час як на аўтамабілі з аўтаматычнай каробкай перадач усталюйце рычаг у становішча N (Neutral). Націсніце і ўтрымлівайце націснутай клавішу "Пуск" фінч? на дысплеі не з'явіцца паведамленне " выміце карту, але НЕ здымаць карты, у адваротным выпадку карціна згасае.
Каб выключыць запальванне: зняць плату (платы).
Прывітанне сябар Іван
За апошні лагуна, lagunaIII, гэтая працэдура не трэба, можна зрабіць, але і іншых manera.
carmageddon
11-08-2013, 17:13
я зрабіў з edc16 laguna 3 і я выканаў гэта, што ен кажа, kess2 і атрымалася...тое ж самае для sid 301/305
мансардных
11-08-2013, 19:21
дзякуй за дапамогу, alice, заўтра я імкнуся, і я дам вам ведаць
мансардных
12-08-2013, 20:24
Хлопцы, я ішоў вашым радам, а ў прыватнасці тых, carmageddon, дзякуй за дапамогу, у рэшце рэшт, я зрабіў, я прачытаў без праблем, бд з kessv2, што з пеўнік еўрапейскі, апошні ? pi? хуткі kessv2 часы былі, адпаведна, 3 хвіліны і 27 секунд kessv2 супраць 2 хвілін і 38 пеўнік, для астатніх-абодва працавалі вельмі добра, я прыкладаю файлы, ложка
carmageddon
12-08-2013, 20:31
вельмі добра :-)
мансардных
12-08-2013, 20:44
дзякуй за дапамогу, спадзяюся, што змагу адказаць узаемнасцю :cool:
msport (exil77grande)
12-08-2013, 21:51
чорт падзяры, што праходзіць час, а таксама час чытання абодвух паслядоўных ты забіў,усе роўна файл крычы, калі не маецца, калі ласка, увядзіце яго ў базу дадзеных.
мансардных
12-08-2013, 22:00
у мяне 2 аналагічных інструментаў і дарагія, іх я параўноўваць, каб убачыць, калі kessv2 ? cos? дзіўна, як вы кажаце, да гэтага часу певень ? лепшае і больш? хутка
я зрабіў з edc16 laguna 3 і я выканаў гэта, што ен кажа, kess2 і атрымалася...тое ж самае для sid 301/305
Прывітанне
Я час назад, я зрабіў une laguna 3, і з гэтай працэдурай, і праз 2 хвіліны выключыць quandro ў аўтаматычным рэжыме чытанне спыняецца.
У канцы я зрабіў з іншымі па-рознаму.
carmageddon
13-08-2013, 08:29
першыя некалькі разоў я таксама з лагуна-3 не працуе працэдура, але прычына была, чаму? стан было не дакладнае, памыляўся я...калі я раблю так, дакладна я не пі? былі праблемы па таймеры :-)
мансардных
13-08-2013, 09:40
як згадана вышэй з carmageddon, дзеянні, каб не даць выключыць запальванне ? наступны
1 - калі скрынка перадач механічная паставіць на перад, калі ? аўтаматычная паставіць у N "вар'ят"
2 - устаўце карту
3 - не дакранаючыся педалі, націсніце на кнопку "пуск-стоп", пакуль на дысплеі не з'явіцца паведамленне "выдаліць ўкладку"
4 - калі з'явіцца надпіс "пункт 3 - " не здымаць карту і працягнуць чытанне obd2
5 - выключыць запальванне выняць карту
рэч прывазная, пры ўстаўцы карты карціна робіць выгляд кантролю функцый і стрэлкі ідуць у канцы ходу, а затым вярнуцца ў зыходнае становішча, перш чым праводзіць працэдуру, чакаць, пакуль знікне надпіс " OK " на дысплеі
msport (exil77grande)
13-08-2013, 14:22
у мяне 2 аналагічных інструментаў і дарагія, іх я параўноўваць, каб убачыць, калі kessv2 ? cos? дзіўна, як вы кажаце, да гэтага часу певень ? лепшае і больш? хутка
што певень можа быць хутчэй нас, думаю, бачыў, што kess ен яго працэдур трохі дэталяў, якія, аднак,' маюць сэнс,для астатніх я б не стаў мяняць на kess нават з 2-гальле, чым добрыя.
мансардных
13-08-2013, 15:44
у kess ? сапраўды вельмі проста і зручна, я прызнаю гэта, і лічачы, што ? кітайскі, працуе добра, певень, кітайскі, верагодна, было больш? павольна kess, еўрапейскія, ці не так ? і я лічу, што кошт апраўдвае яго бездакорную працу і хутка, каб працэдуры, я замерил, калі частка панэлі прагрэсу як kess, што певень ад 0 да 100%, працэдуры выключэння сістэмы і кадоўкі фарсунак, але я не разлічваюцца
msport (exil77grande)
14-08-2013, 11:03
я бачу, што ен працягвае жальцеся на kess, што зноў жа, мне здаецца дзіўным, бачылі, што ў нас дадзеных некалькі, і самі мы выпрабаваныя некалькі на некалькі аўто, і вы заўседы паводзілі сябе добра, калі што-то не працуе, не робіць і проста не робіць 8 разоў і 2 няма цяпер, у прыватнасці, я не ведаю, што праблем у вас вы, але я кажу, і я заўседы казаў адно:
прадукт клон-гэта заўседы прадукт клон, і такой застанецца", таму калі вы лічыце, што на 10 аўтамабіляў ne ўдасца зрабіць, па меншай меры, 7-8 і, што складае 10% ад першапачатковай можна меркаваць, што больш задаволеныя на я б сказаў, відаць, што з 2 грошы, якія вы можаце ўжо зрабіць новыя пцр і новыя marelli і не мала, таму што мы прафесіяналы, што каб атрымаць іх, мы павінны былі плаціць сто разоў новае абнаўленне прапановы ад розных кампаній,у адваротным выпадку, як многія і зрабілі, нават не прафесіяналаў, перададзеныя інструменты афіцэраў, і тады вы ўбачыце розніцу,вядома, яны таксама massimiliano abet некаторы час, але, па крайняй меры, у вас есць хто jarring галаву, а затым вы зноў з гэтымі адказамі:
пеўнік афіцэра, які вам адказвае, што іх ніколі не меў падобныя праблемы з ecu, што ў той момант у вас цяжкасці ў чытанне.
alientech кажа, што, на жаль, і блок кіравання, трохі складанай і рэкамендуюць чытаць у bdm, але, па крайняй меры, яны спрабуюць даць вам дапамогу і зрабіць які-небудзь тэст.
і я тут не па prolungarmi у адваротным выпадку існуе не для ўсіх, так што і вы, і ўсе тыя, хто выбіраюць шлях клонаў regolatevi ў conseguenzaalmeno вас, вы патрацілі 10%, падумайце пра тых, хто выдаткоўвае 5000€, а потым не можа зрабіць банальны ecu
msport (exil77grande)
14-08-2013, 14:32
паважаю вашу кропку гледжання і часткова падзяляю, клон ? заўседы такой і бачыў платнымі, чым арыгінал, памылка есць, цяпер і я падкрэсліваю гэта, у мяне было больш? цяжкасці? што выгады, але праз некалькі месяцаў зможа? можа быць, сказаць інакш, па меры, што робіць тэстар? riporter? мой вопыт ne pi? ne менш
выбачайце, але менавіта мне не ідзе ўніз,то на сенняшні дзень мне здаецца, што ў вас быў або 2 або 3 выпадках цяжкасцю, што гэта значыць, што на 4 чытаннях 3 не працавалі?
робіце што-небудзь напісаць punto evo новы marelli, а затым адкрывае ў экскурсійнае пцр і затым чытайце/пішыце ў паслядоўны і наплаўкі ваш вопыт.
мансардных
14-08-2013, 15:54
ок, толькі можна яго зрабіць? і riporter? іх зваротная сувязь, дзіўная рэч ? што аўтамабілі, што не змог прачытаць не апошнія, а ? нават у 2005 г., калі потым з новымі працуе добра, лепш, cos?, відавочна некаторыя старыя пратаколы не былі старанна вывучаны, ці пу? быць, што мой інструмент мае некаторыя анамаліі, цяпер я проста вярнуць, як ен сябе вядзе, калі тое, што не падабаецца, не ? мая віна, густы суб'ектыўныя, як і ўсе рэчы, і мы st? я разумею, мы ўбачым, калі з цягам часу інструмент, яна палепшыць?, зараз 3 разы на 4 ен не, магчыма, я быў няўдачнік, я знайшоў усе ecu, што kess цяжка пераварыць, але дазвольце мне гэта здаецца па меншай меры дзіўным
msport (exil77grande)
14-08-2013, 19:53
затым вы спрабавалі толькі на 4 аўтамабіля з kess правільна?
мансардных
14-08-2013, 20:10
5 сення, я прачытаў edc16c39 alfa 159 150cv mjt, усе ок, kess мае ложак да дасканаласці, і на гэты раз ? быў pi? хуткі пеўнік, цяпер будзе вельмі моцна@? чытаць-й? файл можна і для тых, хто выст? нават лісты, сення 1-0 на карысць kess
msport (exil77grande)
15-08-2013, 15:36
абмеркаванне ачышчана і зачынена.