КПК

Перегляд Повної Версії : Першу карту Bosch M 3.8.2

andreagtr
09-08-2013, 12:23
Привіт всім!!!!!
Як випливає з назви, ми намагаємося зіставити два bosch m 3.8.2, ми зараз на golf 4 1.8 T 150HP АМУ, найближчим часом (я сподіваюся) той же двигун, але на Audi A3.

У мене оригінальна карта для гольфу, і, слідуючи "p"? керівництво ecm та p? поради, які можна знайти в мережі st? намагаюся зробити mappetta без великих претензій.

Те, що st? робите ? працює на:

Ін'єкції parzializzato (Підняттям кривий 15pts)
Тиск турбо (Підняттям кривий 15pts)
Тиск турбо f(RPM) (Підняттям кривий 15pts)
Тиск стабільний (Підняттям кривий 15pts)

Тепер мені сказали, що на інші пляжі що таке? ? лайно, я хотів би знати, чому і де я повинен втрутитися, щоб поліпшити його, я не вважаю, обмежувачі оборотів, обмежувач тиску турбо, і якщо c'? обмежувач крутного моменту!

Зараз usop ecm будучи іп? просто, на мій погляд...

Велике спасибі всім допомоги!!

leandro89
09-08-2013, 12:25
якщо немає місця, орієнтації і мод ніхто не може? допомогти я думаю

andreagtr
09-08-2013, 12:28
Я забув, файли...

Я знаю, що я зробив, чт кроком смішно, але мені хотілося знати, якщо st? йдете в правильному напрямку!!

gezame
10-08-2013, 15:52
Привіт
Сум немає, правильно, різні карти без зміни, заздалегідь, etc, etc.
Але зробила ти впевнений,?????
Br.

andreagtr
10-08-2013, 16:08
Привіт
Сум немає, правильно, різні карти без зміни, заздалегідь, etc, etc.
Але зробила ти впевнений,?????
Br.

Привіт! Дякую за відповідь!
Реєстрації та заздалегідь знаю, що тут я їх зачепив, check, я роблю це для останнього і заздалегідь, а то я розумію, як робота в ньому...

Проте я це зробив тому, що? ??? ? добре це чи погано??
Я не знаю, які інші карти, торкніться, не маючи damos для winols і ecm, а мені нічого іншого драйвера (чесно кажучи, навіть не знаю, що шукати на турбо-бензин...) пропозиції???

gezame
11-08-2013, 16:39
Привіт,
Також з damos, ви не маєте досвіду, ecu бензину, dificult.
На моє запитання, що ти зробив-ель-файл, perque я sona ці зміни, щоправда, ті не були зроблені багато зла.

andreagtr
11-08-2013, 16:59
Вам спасибі величезне!!
Потім ви говорите мені, що я якась надія???
Якусь пораду?? типу заздалегідь, я не схід сонця, як доторкнутися до нього...

gezame
13-08-2013, 01:20
Привіт
заздалегідь не потрібно, modifichare використовуйте бензин de 95octano, тільки перо використовувати enzina в 98octano.

andreagtr
17-08-2013, 08:51
Зрозумів! Спасибі величезне!

voglioimparare
21-08-2013, 13:40
піднімає pa тиск турбо 80-90 очок, і намагається виправити вприскування в залежності від збільшення тиску турбо.. з діагнозом на руки, на мій погляд, і найбільш простий..., а жиру трохи більше навуглерожування...pultroppo бензин турбо, потрібно wide band дивитися паливної x зробити правильний тюнінг...просто я можливість завантажувати вкладення, я даю тобі руку, я теж;)

andreagtr
21-08-2013, 13:52
Большуще спасибі !!

gezame
22-08-2013, 02:01
Привіт
Не, мені здається, саме говорити, щоб підняти очки в мапо.
Нічого mape значень у точках comme з ecm, значення в карті ".*", "мг", "градуси", "нм", etc, etc.
І, щоб зробити buoba nappatura, ви повинні знати, que ви заміни отримаєте.

andreagtr
22-08-2013, 13:38
Я думаю, що реальні значення, ви могли б отримати з рівняння кепські, якщо 150=0,60:230=X або щось потрібне?
Однак, якщо ми оцінюємо ті приросту у відсотках має бути більше? легко! Якщо 100% збільшення тиску має подвоїтися! Правильно?

andreagtr
24-02-2014, 13:18
Хороший giornooo!!!

Riesumo цю тему, чому? нарешті, беру в руки аргумент, навіть якщо фінансів не вистачає я намагаюся в рівній мірі...

Повертаючись до доказу карту, як я можу вирішити контрольну суму??? залежить від програмного забезпечення, чи не так?

andreagtr
25-02-2014, 21:25
Нічого не робити... шановний користувач просвітив мене про проблеми карті, точки ? не знаю, як діяти, на заздалегідь спеціально... Cio? як ? чим затримала його, я зрозумів, читаючи mane, як діяти на поворотах, і, як і підказує, як підвищити рівень, але скільки і які саме не знаю...
Також обмежувач тиску (я думаю, він мав на увазі) не працював у драйвері ecm не знаю, де його знайти... Winols має damos німецькою мовою, так що я в глухому куті...

Якщо ви можете мені допомогти, було б здорово, і спробує? протиставити!

voglioimparare
26-02-2014, 08:27
Нічого не робити... шановний користувач просвітив мене про проблеми карті, точки ? не знаю, як діяти, на заздалегідь спеціально... Cio? як ? чим затримала його, я зрозумів, читаючи mane, як діяти на поворотах, і, як і підказує, як підвищити рівень, але скільки і які саме не знаю...
Також обмежувач тиску (я думаю, він мав на увазі) не працював у драйвері ecm не знаю, де його знайти... Winols має damos німецькою мовою, так що я в глухому куті...

Якщо ви можете мені допомогти, було б здорово, і спробує? протиставити!

на цьому двигуні при повному навантаженні у разі збільшення тиску турбо я беру заздалегідь,в іншому випадку слід бити. не перестарайтеся з тиском,і перевірте за допомогою діагностики навуглерожування. привіт

andreagtr
26-02-2014, 09:12
Дякую тобі за допомогу, я тепер я механічно підняв тиск до 1, і навуглерожування при повній мені залишається жирної, я хотів би знати, в результаті чого тиск від 0,6 походження 1/1.2 скільки балів відкласти заздалегідь!
І якщо c'? метод правило або її розрахунку в залежності від тиску...

Спасибі величезне!