Прагляд Поўнай Версіі : Першую карту Bosch M 3.8.2
andreagtr
09-08-2013, 12:23
Прывітанне ўсім!!!!!
Як вынікае з назвы, мы спрабуем супаставіць два bosch m 3.8.2, мы зараз на golf 4 1.8 T 150HP АГУ, у бліжэйшы час (я спадзяюся) той жа рухавік, але на Audi A3.
У мяне арыгінальная карта для гольфа, і, прытрымліваючыся "p"? кіраўніцтва ecm і p? парады, якія можна знайсці ў сеткі st? спрабую зрабіць mappetta без вялікіх прэтэнзій.
Тое, што st? робіце ? працуе на:
Ін'екцыі parzializzato (Ўзняццем крывой 15pts)
Ціск турбо (Ўзняццем крывой 15pts)
Ціск турбо f(RPM) (Ўзняццем крывой 15pts)
Ціск стабільны (Ўзняццем крывой 15pts)
Цяпер мне сказалі, што на іншыя пляжы што такое? ? дзярмо, я хацеў бы ведаць, чаму і дзе я павінен умяшацца, каб палепшыць яго, я не лічу, абмежавальнік абаротаў, абмежавальнік ціску турба, і калі c'? абмежавальнік крутоўнага моманту!
Цяпер usop ecm будучы іп? проста, на мой погляд...
Вялікі дзякуй ўсім у дапамозе!!
leandro89
09-08-2013, 12:25
калі няма месца, арыентацыі і мод ніхто не можа? дапамагчы я думаю
andreagtr
09-08-2013, 12:28
Я забыўся, файлы...
Я ведаю, што я зрабіў, чц крокам смешна, але мне хацелася ведаць, калі st? ідзяце ў правільным кірунку!!
Прывітанне
Сум няма, правільна, розныя карты без змены, загадзя, etc, etc.
Але зрабіла ты ўпэўнены,?????
Br.
andreagtr
10-08-2013, 16:08
Прывітанне
Сум няма, правільна, розныя карты без змены, загадзя, etc, etc.
Але зрабіла ты ўпэўнены,?????
Br.
Прывітанне! Дзякуй за адказ!
Рэгістрацыі і загадзя ведаю, што тут я дакрануўся да іх, check, я раблю гэта для апошняга і загадзя, а то я разумею, як праца ў ім...
Аднак я гэта зрабіў таму, што? ??? ? добра гэта ці дрэнна??
Я не ведаю, якія іншыя карты, краніце, не маючы damos для winols і ecm, а мне нічога іншага ад драйвера (шчыра кажучы, не ведаю нават, што шукаць на турба-бензін...) прапановы???
Прывітанне,
Таксама з damos, вы не маеце вопыту, ecu бензіну, dificult.
На мой пытанне, што ты зрабіў-эль-файл, perque я sona гэтыя змены, праўда, тыя не былі зробленыя шмат зла.
andreagtr
11-08-2013, 16:59
Вам дзякуй вялікі!!
Затым вы кажаце мне, што я якая-небудзь надзея???
Нейкі савет?? тыпу загадзя, я не узыход сонца, як дакрануцца да яго...
Прывітанне
загадзя не трэба, modifichare выкарыстоўвайце бензін de 95octano, толькі пяро выкарыстоўваць enzina ў 98octano.
andreagtr
17-08-2013, 08:51
Зразумеў! Дзякуй велізарнае!
voglioimparare
21-08-2013, 13:40
падымае pa ціск турбо 80-90 ачкоў, і спрабуе выправіць ўпырску ў залежнасці ад павелічэння ціску турбо.. з дыягназам на рукі, на мой погляд, і найбольш просты..., а тлушчу ледзь-ледзь больш науглероживания...pultroppo бензін турбо, патрабуецца wide band глядзець паліўнай x зрабіць правільны цюнінг...проста я магчымасць загружаць укладанні, я даю табе руку, я таксама;)
andreagtr
21-08-2013, 13:52
Большуще дзякуй !!
Прывітанне
Не, мне здаецца, менавіта казаць, каб падняць акуляры ў мапо.
Нічога mape значэнняў у кропках comme з ecm, значэнне ў карце "*", "мг", "градусы", "нм", etc, etc.
І, каб зрабіць buoba nappatura, вы павінны ведаць, que вы замены атрымаеце.
andreagtr
22-08-2013, 13:38
Я думаю, што рэальныя значэння, вы маглі б атрымаць, з раўнанне дрэнныя, калі 150=0,60:230=X або што-то патрэбнае?
Аднак, калі мы ацэньваем тыя прырашчэння ў працэнтах павінна быць больш? легка! Калі 100% павелічэнне ціску павінна падвоіцца! Правільна?
andreagtr
24-02-2014, 13:18
Добры giornooo!!!
Riesumo гэтую тэму, чаму? нарэшце, бяру ў рукі аргумент, нават калі фінансаў не хапае я стараюся ў роўнай ступені...
Вяртаючыся да доказу карту, як я магу вырашыць кантрольную суму??? залежыць ад праграмнага забеспячэння, ці не так?
andreagtr
25-02-2014, 21:25
Нічога не рабіць... паважаны карыстальнік адукаваў мяне аб праблемах карце, кропкі ? не ведаю, як дзейнічаць, на загадзя адмыслова... Cio? як ? чым затрымала яго, я зразумеў, чытаючы mane, як дзейнічаць на паваротах, і, як і падказвае, як павысіць узровень, але колькі і якія менавіта не ведаю...
Таксама абмежавальнік ціску (я думаю, ен меў на ўвазе) не працаваў у драйверы ecm не ведаю, дзе яго знайсці... Winols мае damos на нямецкай мове, так што я ў тупіку...
Калі вы можаце мне дапамагчы, было б выдатна, і паспрабуе? супрацьпаставіць!
voglioimparare
26-02-2014, 08:27
Нічога не рабіць... паважаны карыстальнік адукаваў мяне аб праблемах карце, кропкі ? не ведаю, як дзейнічаць, на загадзя адмыслова... Cio? як ? чым затрымала яго, я зразумеў, чытаючы mane, як дзейнічаць на паваротах, і, як і падказвае, як павысіць узровень, але колькі і якія менавіта не ведаю...
Таксама абмежавальнік ціску (я думаю, ен меў на ўвазе) не працаваў у драйверы ecm не ведаю, дзе яго знайсці... Winols мае damos на нямецкай мове, так што я ў тупіку...
Калі вы можаце мне дапамагчы, было б выдатна, і паспрабуе? супрацьпаставіць!
на гэтым рухавіку пры поўнай нагрузцы ў выпадку павелічэння ціску турба я бяру загадзя,у адваротным выпадку варта біць. не перашчыруйце з ціскам,і калі ласка, праверце з дапамогай дыягностыкі науглероживания. прывітанне
andreagtr
26-02-2014, 09:12
Дзякую табе за дапамогу, я цяпер я механічна падняў ціск да 1, і науглероживания пры поўнай мне застаецца тоўсты, я хацеў бы ведаць, у выніку чаго ціск ад 0,6 паходжання 1/1.2 колькі балаў адкласці загадзя!
І калі c'? метад або правіла яе разліку ў залежнасці ад ціску...
Дзякуй велізарнае!