Прагляд Поўнай Версіі : Fiat sedici 1.6 16v мінімум нераўнамерна
dvdtuning
07-08-2012, 14:58
Усім прывітанне
сення мяне папрасілі вырашыць гэтую праблему на fiat sedici ori 2008 1.6 16v з завода gpl, так як у машыне, так і ў benza, што ў gpl тузае і не вытрымлівае, як мінімум. Тое, што робіць гэта таксама benza не прымушае мяне думаць, праблема ў ўстаноўкі звадкаванага газу....дыягностыка ніякіх памылак. Ужо? мяняліся свечкі, правады і шпулькі.
C'? спосаб, каб выправіць карту?
blackwolf76
07-08-2012, 19:28
Я б шукаў праблему ў ****llo язды, я не думаю, што што-то яго карту на ваша пытанне. Нічога дзіўнага, што гэта які-то ўсмоктвання на паветравод да дросельнай засланкі, можа быць створана падчас ўстаноўкі газавай устаноўкі.
таксама я кажу, што карту я думаю, што праблему ліквідаваць не ўдалося, але momta рухавіка fiat або suzuki, магчыма, калі трохі info вы possaimo дапамагчы.....
dvdtuning
08-08-2012, 09:14
Прабачце, машыну не тузае, ідзе вельмі добра...праблема ? толькі мінімум. Мантуе рухавік fiat, ўстаноўкі, ўстаноўкі кажа што ўстаноўка гбо ? ок, можа быць праблема з клапанамі... можа быць, нават у электрарухавік, крок за крокам...
Цяжка паставіць сябе такім чынам, мы павінны паскорыць трохі, каб зрабіць яе першай.
калі цяжка увайсці ў рух, я зрабіў шмат былі свечкі праз кожныя 25000 варта замяняць, тады калі ласка, праверце датчык тэмпературы рухавіка, што знакі правільна
на некаторых аўто я вырашыў знішчыць ці замяніць электрарухавік крок за крокам..але на гэтай машыне не ведаю..
blackwolf76
16-08-2012, 21:59
У некаторых выпадках гэты дэфект ? даказана таксама пракладкай галоўкі блока цыліндраў, якая гарыць паміж поршнем і іншы, або, можа быць ? нейкі клапан, які не зачыняецца ў доўг... хоць, як вам ужо? сказаў першае, што трэба зрабіць ? калі ласка, праверце электрарухавік, крок за крокам.
колькі км вы зрабілі з тымі, свечкі? налады...
ce некаторыя праблемы ўсмоктвання, у залежнасці ад мяне.
sa80libero
18-08-2012, 12:29
скінуць параметры autoadattativi, мне і давялося падобнай праблемай і я вырашыў так'
dvdtuning
20-08-2012, 11:06
скінуць параметры autoadattativi, мне і давялося падобнай праблемай і я вырашыў так'
Вы маеце на ўвазе дыягназ з ***********? Не, я ніколі не рабіў.
Я спрабаваў у той жа час змяняць алей, фільтры + свечкі і праблема, здаецца, амаль пагоршылася. Выключаецца пастаянна на некалькі зваротаў ад мінімальнага, хныкаў, цяжка дасягнуць 130 км/ч, здаецца, як калі б ен быў абмежаваны.
вы спрабавалі прымусіць яе легчы ў снд гэта з'ява адбываецца на бензіне або нават з gpl?
dvdtuning
20-08-2012, 11:59
вы спрабавалі прымусіць яе легчы ў снд гэта з'ява адбываецца на бензіне або нават з gpl?
Будзь то бензін, што gpl...пагаршаецца з дня ў дзень. Я павінен узяць яе, каб праверыць рухавік, крок за крокам, чаму? я не ведаю матор, і не ведаю нават, дзе ен знаходзіцца.
Будзь то бензін, што gpl...пагаршаецца з дня ў дзень. Я павінен узяць яе, каб праверыць рухавік, крок за крокам, чаму? я не ведаю матор, і не ведаю нават, дзе ен знаходзіцца.
x знайсці яго можна праглядаць па Eper online.
sa80libero
20-08-2012, 13:45
знаходзіцца каля матылькі aspirazinone
Вы маеце на ўвазе дыягназ з ***********? Не, я ніколі не рабіў.
Я спрабаваў у той жа час змяняць алей, фільтры + свечкі і праблема, здаецца, амаль пагоршылася. Выключаецца пастаянна на некалькі зваротаў ад мінімальнага, хныкаў, цяжка дасягнуць 130 км/ч, здаецца, як калі б ен быў абмежаваны.
То ці самакат, крок за крокам ? затрымаліся вы пу? зрабіць, гэта жарт? я зраблю добры тэст сціску, па меншай меры, вы бераце сумневы клапанаў.....
sa80libero
20-08-2012, 14:50
паспрабуйце задушыць трохі труба ўсмоктвання, як правіла, павінны падняць мінімум, калі паўстае, то і бяспечна электрарухавік, крок за крокам, захраснуў або starato
blackwolf76
20-08-2012, 22:39
Электрарухавік крок за крокам пу? адчуваеш сябе мінімум няправільнай, але абсалютна не ўплывае на прадукцыйнасць. Таму праблемы буду ў іншым месцы...