Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : brera 2.4 jtdm дзіўны гук ад турбіны файл [ўключаны]

sighline
08-08-2013, 01:19
усім прывітанне .. вядома, наяўнасць гэтага гуку, які ішоў ад турбіны рухавіка 700 аб / мін не дакранаючыся акселератара..
аўтамабіль не мае dpf egr , выключэнне з карты, усе зроблена правільна . Турбіна новая арыгінал gtb 2056v ,2 тыдняў жыцця.
У першы дзень пасля мантажу я заўседы чуў гэты дзіўны гук , файл, які прыкладаецца і прайграваецца з дапамогай VLC media player або падобныя .. зарэгістраваны мабільны тэлефон . дзякуй

angelolsp
08-08-2013, 01:34
Турбіна і адноўлены? Можа быць крыльчатка дэфармуецца

sighline
08-08-2013, 01:41
1: не , не адноўленыя і новыя на гарантыі
2:вы б раней, калі, можа быць, ты адчуваць файл перад пасылкай ..

angelolsp
08-08-2013, 01:47
Я з тэлефона...nn вам цяпла,

дэвід
08-08-2013, 18:55
стрэлка турба-гэта да нуля? я маю на ўвазе манометр...

ртс
08-08-2013, 19:18
Ен мяне ? поспех турбіна новая, што ўстаноўлены sibillava да нізкім....здыму і паеду назад пераўсталяваў іншую і ўсе ок

Я заяўляю, што я не чуў файла, чаму? я яшчэ не атрымаў дазволу для загрузкі файлаў, але калі вы можаце апісаць, можа быць, вы можаце? зразумець больш?

rosspigna
08-08-2013, 22:53
Але аўтамабіль ідзе добра, я маю на ўвазе прадукцыйнасць?
чаму ? змянілася ў чым??
S? у гэтым нічога дзіўнага ? поспех, м? каб змантаваць новыя, а затым пачуць шыпенне, сказаць па праўдзе, на тых, адноўленае па?.

sighline
09-08-2013, 01:30
вы , prex turbo і 0,

ах .. забыўся .. з dpf не адчуваў sibillo клей турбіна старая
з турбонаддувом, які я ўзяў 2 тыдні таму sibillo значна больш акцэнтавана і адчувальнай, а затым x ўсіх тых, хто не ў стане адчуваць файл : sibillo не ўвесь час, як узровень шуму , канферэнц-залы, а затым падае тон гуку , як калі праспяваць .. ці яшчэ лепш : змяніць частату .. як калі ен прайшоў ад нататкі 'do' да 'я', а затым назад .. можа быць выпускны калектар засорен ці бялізну? таксама!' гэта шыпенне, затым у поўную цяга становіцца адным магутным выбухам, асабліва пасля 3 тысяч абарачэнняў, як быццам там паветра ілжывай або ва ўсякім выпадку праблем клею дэпрэсіі .. не, вядома, шлях-то prex!' ціску робіць 1,5 бар.. калі яна павінна быць разбіта ўтулка або creppato ахаладжальнік наддувочного паветра не будзе расці на prex.. так што я заяўляю, што праблема з разрадкай ..
І цалкам магчыма, што prekat зрабіце гэта казіно ? будучы зламаны, і іншае..
Дадам : клей карту цяга 240 л. с свішча значна раней і значна больш ****яго гучнасці
Мы не кажам, дым назад ...
Ps egr засориться і выключаецца ад ecu , не dpf +карта як у арыгінале ( як уладу), так і не выцягнуў , впускного калектара чыстай , swirl я некранутымі
Можа eseere клапан swirl палова маршруту/предустановка, што робіць свісток? таксама!' свісток адчувае сябе так жа, недалека ад салона аўтамабіля .. не будзе даю ніжэй , але блізка да церак..

rosspigna
09-08-2013, 22:30
Дзіўна, але вы бачылі, калі для справы ? выпускны калектар, які вентылюецца?
У гэтых аўтамабілях ? метал-пду калектар ? дэфармуецца, вібруе пракладка, якая пачынае "гуляць"

дэвід
10-08-2013, 01:01
я.. выдаленне dpf... я стаў чуць легкі свіст вылятаюць.. (не на халастым ходу), скажам, ад 1000 да 1500 абаротаў..
потым, калі я паставіў фланец all egr шум павялічыўся...
ад таго, як апішыце шум (ад салона), здавалася б, egr або впускной калектар, які вентылююць... (я чуў гук.. але ці вы не разумееце, адкуль)
я ўжо чытаў у сеткі.. людзей з зняволенымі dell egr sfilettati... і фортачак у гэтай вобласці... нават мой сябар.. ен і знайшоў всасывать трубу "squagliato", то есць " ен трэшчынаватасці... я кажу пра версіі з пластыка, але'..

blackwolf76
10-08-2013, 01:46
я выпадкова некаторыя машыны з зняволенымі выпускны калектар разбітыя, а таксама аўтамабілі з зняволенымі egr sfilettati, як паказана ледзь вышэй. Я б сказаў, праверыць гэтыя дзве рэчы, а затым, магчыма, праверыць турбіну.

PS: калектары з пластыка, як правіла, вы squagliano, дзе ўводзіць паветра, рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, асабліва, калі аўтамабіль працуе вельмі нізкіх абарачэннях.

sighline
10-08-2013, 14:02
я.. выдаленне dpf... я стаў чуць легкі свіст вылятаюць.. (не на халастым ходу), скажам, ад 1000 да 1500 абаротаў..
потым, калі я паставіў фланец all egr шум павялічыўся...
ад таго, як апішыце шум (ад салона), здавалася б, egr або впускной калектар, які вентылююць... (я чуў гук.. але ці вы не разумееце, адкуль)
я ўжо чытаў у сеткі.. людзей з зняволенымі dell egr sfilettati... і фортачак у гэтай вобласці... нават мой сябар.. ен і знайшоў всасывать трубу "squagliato", то есць " ен трэшчынаватасці... я кажу пра версіі з пластыка, але'..

вы , вы нават мяне назад так , sibillo турба, якія вылятаюць ў той дыяпазон абаротаў, якія вы паказалі , тады, калі падымаецца на 0.4 бар гэта sibillo знікае
і " як-то мінімізаваць гэты sibillo застаецца адчувальным , то бок, вы лічыце, не дакранаючыся газу, тым не менш, як я ўжо казаў гук ідзе ўверх і ўніз, як калі arivasse паветра ў перыяды турбіны.. як быццам я tocassi педаль газу, павялічваючы абароты рухавіка.. так што лапаткі турба перагортваюць больш, а потым менш .. справа ў тым, што я не дотык нічога ..
У аўдые, што я пакінуў у першым пасце адчувае сябе выдатна, як змяніць частату гуку да мінімуму без прычыны ..
Можа быць, вы rodando la turbo ? менш за 200 км, жыцця і ripetto і' новая шыі чэк, ~1350 еўра на гарантыі гаретт , я ўсе рахункі-фактуры, а затым і ўсе афіцыйныя .. я не думаю, што механік даў мне турба выпраўленая удзячныя плаціць, як калі б новая пагладзіць

Я бачу, што ты таксама brera 2.4 , я хацеў спытаць, калі табе стрэлка манометра робіць здымкі .. у мяне х, як паскарэнне план на трэцяй у гару, ціск падымаецца да 1.3 бар з газу да 40% і потым ідзе на 0.8 бар, і я адчуваю, за адзін клік . як калі б я выключыў і riaccesso рухавік.., такім чынам, губляе ўсе сілы, а затым працягнуць .. і ўсе гэта адбываецца ў полсекунды .. і трохі раздражняе, што стрэл .. гэта можа быць датчык ціску ? з dpf напалі не на мяне, і рабіў гэта жарт

А затым, перавысіўшы 3500 абаротаў ціск падае ад 1.5 да 1.2 і не падымаецца яшчэ .. Гэта прама тут, што пачынае губляць ціск паветра
Вы можаце апісаць паводзіны вашай турбіны? як і ціск у 2500 , 3000 , 3500 , 4000, 4500, 5000 пра ? на выпрабавальны мая таму 220 конскіх сіл і 520 нм пры 2900 абаротаў, а затым падае непрыгожа, калі пераадолены ўсе 3000 абаротаў у хвіліну, і ўсе гэта з неверагоднай fumosita' :) саму карту на павука яму дабрацца да 246 л. клей жа момант
і потым коней іх выкарыстоўвае пасля 3500 абарачэнняў .. не см мае, што пасля 3000 абаротаў яна губляе ўсю магутнасць

дэвід
10-08-2013, 22:29
у мяне 159 1.9 q-tronic..
па мне... у вас нейкі цюбік трэшчынаватасці.. які ідзе на вакуумны помпа.. ці нават да геаметрыі...
у адваротным выпадку.. гэта можа быць і такога роду valvolina з 2 трубкі, што прымушае працаваць турбо.. (я ведаю, што я дрэнна растлумачыў..)
практычна.. калі вазьмі маторнага аддзялення.. у вас есць вакуумны помпа.. што робіць працу ўзмацняльніка тармазоў...
заўседы з гэтага вакуумны помпа.. частка цюбік чорны... sara 4 або 5 мм, якая ідзе ў pieburg (калі адкрыць капот.. будзем паглядзець.. і быццам valvolina чорны), магчыма, і лепей яго..
каб паспрабаваць... адарвацца цюбік чорны.. што ідзе на turbo... (так што геаметрыя павінна быць цалкам у спакоі.. і не свістаць) не хацелася б, як разбэшчаны і паветра ў дэпрэсіі.. нават калі не павінен.. і наогул робіць дрэнна працаваць геаметрыі.. даючы гэтыя недахопы (стрэл)
я спадзяюся, вы разумееце, што кавалак я кажу.. хоць прыкладаю фота.. у вас няма правоў, каб бачыць яе (зараз)
і гэта ен, які кіруе геамэтрыяй...

у мяне таксама нават мне... турбіна.. пік (es: 1.6 і затым падае і стабілізуецца самы нізкі... гэта нармальна... ўдар.. няма)
з нагоды дыму.. і ўлада.. усе гэта на карту... і кожная машына па-рознаму рэагуе.. на карту загружаецца.. вы не можаце чакаць, што адны і тыя ж змены диано-тыя ж вынікі..
чорны дым.. можа залежаць ад таксама дызель.. ці мала паветра... (паглядзіце, калі сапраўды вырашыце кіравання turbo), а затым паглядзець..
калі вы загружаеце карту на форуме.. вам змогуць сказаць.. калі карту добра... ці, калі яна з-за дыму...
астатняе... бачна, што вы толькі што змянілі turbo... і на jtdm і вельмі цяжка іх парушаць.. (у мяне ўсе актыўна 130.000km) можа быць сапраўды праблема ў карце, што вы выклікалі распад...

зрабіце тэст pieburg.. і паглядзець, калі сістэмы свісток.... мяняе дэталі, калі і ен... і факты, даць кантралюецца на карту тут, на форуме... і вы ўбачыце, што вырашаюць усе..

sighline
11-08-2013, 01:50
Прывітанне дэвід, тады глядзіце : я знайшоў кавалак, што вы мелі на ўвазе .. Я адключыў трубку, якая ідзе да colletore ўсмоктвання , практычна адзін у дэпрэсіі ( усмоктвае паветра з цюбіка) я адлучэння рухавіка ўваходу і адразу ж пайшла sibillo ( той, што змяняла частату ) і адразу партыя гук ммм... як растлумачыць .. тыпу v8 бензінавы атмасферны .. грукат брыдкае ( тое ж самае адбывалася, калі я звярнуўся з датчыкам prex стаката) .. машына не больш за 50 л.с.. не ідзе recovery ( з датчыкам prex стаката хадзіў у recovery і не свішча нічога .. турбіны падымаецца да 0.3 бар пры 4000 аб .. , дыму 0
Цяпер turbo ідзе без геаметрыі .. свістаць не атрымліваецца яшчэ!', і няма ціску .. Што ж мы вырашылі ? :) вы кажаце, мяняць пераўтваральнік ціску (pieburg)?
Я заўважыў наяўнасць алею ў впускном калектары ... бок egr .. мне здалося, вельмі чыстае і цеплае .. так халаднавата , без fulligine і пылу ..
Зараз я спрабую зняць іх першапачаткова іншы цюбік, які ідзе на турбо .. і я бачу, што адбываецца..а я не думаю, што зменіцца, то ўбачыў, што яны злучаныя ўнутры канвертара

ну паглядзі.. я на атмасфернае паветра праз рот з цюбіка, які ідзе да турба-і я рабіла гэта, sibillare .. потым, калі rilasciavo паветра disattivava геаметрыі .. так што я б сказаў, што трубы не creppati .. можа быць хто-канвэртар ж не ціск .. ( мае здагадкі)

Я цябе іншае пытанне.. Але калі геаметрыя ідзе кантралюецца праз гэты катетер.. для чаго патрэбен перепускной..? проста выкінуць паветра, што не трэба ( рэліз паскаральніка пасля тырады з "tiutiutiu'?) Мой механік сказаў мне, што геаметрыя і кіруецца перепускной клапан.. памыляецеся qlcosa? :)

дэвід
11-08-2013, 10:44
вы знайшлі вінаватым ва ўсім..!!
як стрэл у рэліз.. што свісток да мінімуму.. вы павінны змяніць гэты кавалак чорны з трубы (не ведаю дакладную назву), але я думаю, вы называеце pieburg.. і вы ўбачыце, што вырашыць як мінімум... руху... павінна быць каля 60 еўра... !!
пра камплектуючых turbo.. не ведаю, як растлумачыць... чакае, што адкажа хто-то на форуме.... і я паўтараю... я прапаную, каб зверыцца з картай тут на форуме.. (для кавалачка дым)

msport (exil77grande)
11-08-2013, 12:30
але машына і пераназначаны акрамя мець dpf off і egr-off?

sighline
11-08-2013, 14:56
як стрэл у рэліз.. што свісток да мінімуму.. вы павінны змяніць гэты кавалак чорны з трубы (не ведаю дакладную назву), але я думаю, вы называеце pieburg.. і вы ўбачыце, што вырашыць як мінімум... руху... павінна быць каля 60 еўра... !!
пра камплектуючых turbo.. не ведаю, як растлумачыць... чакае, што адкажа хто-то на форуме.... і я паўтараю... я прапаную, каб зверыцца з картай тут на форуме.. (для кавалачка дым)
Ок , тады provvedo як мага раней, каб замяніць гэты канвэртар... Адзін раз змяніў, дам вам ведаць

але машына і пераназначаны акрамя мець dpf off і egr-off?
Прывітанне msport, машына у цяперашні час мае карту, што робіць іх паліць, так чаму вывучана дрэнна .. а карту, якую вы мне прадалі вы, такім чынам, магутнасць арыгінал + no egr не dpf , курыць, той жа , крыху менш, можа быць... І што, каб зразумець, адкуль свістка я паставіў на карту цяга ... яшчэ коней у пакладзеце яшчэ свішча .. так я менш намаганняў, каб знайсці месца, дзе свішча..

ртс
11-08-2013, 23:35
Гэтага прылады ? у eletrovalvola правіла, што дэпрэсія, перш чым яго мяняць, калі ласка, праверце ў іншай трубе ? тое, што прыносіць дэпрэсію, што не будзе расколін

sighline
12-08-2013, 13:47

Не робіць стрэл выпуску .. У выпуску газу вы адчуваеце ўплыў клапана blow off, якая выкідвае паветра, які служыць не больш , ход робіць паскарэнне .. манометра падымаецца да 1,2 затым 1,3 1,4 затым спрацоўвае на 0.8 ( удар), а затым падымаецца і застаецца фіксаванай да 1.2 заўседы з газу да 40% , а калі выпад не робіць яшчэ стрэл.... соль 1,5 х, то заставацца там, пакуль я не ~3000 абаротаў, калі пачынае свістаць і страціць ціск спуск ад 1.5 на 1.3 бар ..

дэвід
13-08-2013, 00:12
шкада, што вы змянілі сістэму, клапан blow-off pop-off)
калі і арыгінал не мы.. і мы нават не wastgate... за тое, што я ведаю...
мы з змянянай геаметрыяй... і залішні ціск загружаецца адзін egr...
я мяркую, што egr і выключаецца ад карту.. у вас усталяваны фланец з цалкам закрытым?
у дачыненні да паводзін turbo.. перш, чым змяніць электрамагнітны клапан... pieburg.. ці як гэта называецца.. :) і потым паглядзець, як ен сябе вядзе... працуе на геаметрыі.. і ты праблемы менавіта на гэтай.., то я паўтару.. пошце карту.., што, магчыма, у вас есць праблемы з кіраваннем dell overboost...

sighline
13-08-2013, 01:12
Які жах... Я праводзіў даследаванні па ****** па нагоды перепускного клапана на 2.4 jtdm і я не мог зразумець, ці існуе ці не
У любым выпадку, калі я паскараюць ход у перад, робячы ўсе туды prex да 1.5, а затым імгненна здымаю нагу з газу, я адчуваю эфект blow off valve ( не ў мяне) тыповы tiutiu, што вы адчуваеце, пра турбо-бензін .. Перш, чым я альфа gt 1.9 і рабіў тое ж самае ..

А egr і нават з пліты не перфараваныя і выключаецца ад ecu

дэвід
13-08-2013, 01:46
цяпер я зразумеў..
гэта шум, тыпу "смактаць", нават мая... і нармальна... з фланцам і больш акцэнтавана dpf.. было вельмі зручна гэта шум..
замяніць pieburg... і паглядзець, калі знікне гэты свісток танцор да мінімуму.. і гэта дзіўныя паводзіны стрэлкі..
і электрамагнітны клапан пнеўматычны (больш ці менш.. тэрмін, проста не я)
выкарыстоўваючы дэпрэсіі рухаць polmoncino каля турбіны.. і адпаведна рэгулюе змянянай геаметрыяй...
мой поўны праводцы акселератара.. соль на 1.6 (гіпатэтычны), а затым выйсці на 1.4 фіксаваны..
у той час як у мета-газ.. як вы кажаце... соль.. 1.2, а затым стабілізавацца на 0.8 з меншым ціскам на педаль, 0.4...
потым... дэфект.. турбо.. робіць гэта толькі з картай "павук", або нават з врі?..
калі не робіць з крычы... і праблема карту.. усе роўна я застаюся dell ідэя.. што pieburg як змяніць.. і больш свістка, танцор.. ты бюсты працуе і геаметрыі..

ртс
13-08-2013, 09:05
Прывітанне, бачыў, што раблю тэсты глядзець значэння' электрамагнітны клапан зменнай геаметрыі Pierburg
Харчаванне: 12 вольт на вуліцы 2 яго раздыма.
Супраціў (на клемах электрамагнітнага клапана): 16 Ω і oviamente як ужо? сказаў трубы

tidus1985
16-08-2013, 18:06
патрабуецца дыягностыка інсульту, максімальны ціск? некаторыя адноўленыя робяць гэтыя свіст, і я бачыў іх пайсці да таго часу, пакуль машына не ? туды-у руінах....
для дыягностыкі fiat ecu scan, калі гэта магчыма, значэнні ціску turbo вымяраецца і просьбу, % клапан геаметрыі, абаротаў і колькасці дызель запыце, так давайце паглядзім, калі трэба, працуе добра, аднак, здаецца, класічны гук дрэва, што робіць кавітацыя на ўтулкі апускання ў алей, але мы спадзяемся, што гэта не так, інакш ?насілі б ужо алей

ртс
21-08-2013, 11:52

siggey
22-08-2013, 09:41
Сучасныя турбодизели маюць турбіны з змянянай геаметрыяй, і яны не маюць waste gate, ніжэй прыводзіцца кароткае тлумачэнне.

Турбакампрэсар з змянянай геаметрыяй

Канцэптуальна ідэнтычны турбакампрэсар, у адрозненне ад pi? вялікі ад гэтага ? у аснове крыльчаткі прывада або скід. Яна на самай справе ? у асяроддзі палітра мэблі, рух якога, кантралюецца электронным блокам кіравання, вызначае змяненне вугла падзення адпрацаваўшых газаў з лапаткі працоўнага кола прывада жа. У залежнасці ад частаты кручэння, яны закрытыя або адкрытыя, каб павысіць хуткасць? або выдатак у залежнасці ад рэжыму жа. Мы? прыводзіць да большай гнуткасці? і адаптируемости? паводзін у параўнанні з "Турба" вінтавая лесвіца мацуецца: турбіна з змянянай геаметрыяй дазваляе атрымаць такі ж нізкі момант інэрцыі турбіны невялікіх памераў і расходу паветра (такім чынам, магутнасці) турбіны большага памеру. Вобласць прымянення pi? шырокі ? чым Турбадызель высокага ціску ўпырску паліва, як Common Rail і помпа фарсункі.

Перепускной

У рухавік унутранага згарання з турбонаддувом, перепускного клапана ? клапан максімальнага ціску, якая выкарыстоўваецца для кантролю умоў эксплуатацыі турбіны рух ад выхлапных газаў.

Выкарыстанне
У выпадку, калі педаль газу была заўседы ў націснутым становішчы, хуткасць? турбіны павялічыцца, што прыводзіць, адпаведна, да павышэння ціску наддува, што, акрамя вызначаных ****lli, можа паставіць пад пагрозу цэласнасць? некаторыя кампаненты рухавіка. Для кіравання працягнуць гэты заганны круг будзе дакладна выкарыстаны клапан, называецца перепускной, які адкрываецца больш пэўны ціск, што дазваляе, напрыклад, частка выхлапных газаў у абыход турбіны і выцякае вонкі. Гэта цягне за сабой зніжэнне хуткасці? кручэння крыльчаткі і, такім чынам, зніжэнне наддува. Існуе таксама засмечаных гэтага клапана. У моцных паскарэнняў ўпісваецца l'"overboost". Функцыя блакавання перепускного клапана на працягу некалькіх секунд такім чынам, што рухавік можа мець усе нагнятанага паветра ад турбіны. У мінулым гэта быў рэгулюецца з дапамогай таймера, прама цяпер ? усе рэгулюецца электронным блокам кіравання (ECU).

Працы
Дзеянне такі клапан, размешчаны ў выпускным калектары (з боку турбіны), ? прапарцыйная ціску наддува (з боку кампрэсара), што робіць адкрыцце.

Дзеянне перепускного клапана служыць для прадухілення сістэмы наддува можа запытаў празмерна, захоўваючы пры гэтым хуткасць? кручэння турбіны ў пэўных рамках, абмяжоўваючы ціск наддува максімальна.

У выпадку перепускного клапана з пнеўматычным прывадам шланг, прымяняецца на баку кампрэсар прыводзіцца ў дзеянне перепускной клапан. Перавышаны мяжа небяспекі, ўнутранае ціск з боку кампрэсара перамагае супраціў спружыны клапана і правакуе адкрыцце. Такім чынам частка выхлапных газаў накіроўваецца вонкі, абыходзячы турбіну, у якой запавольваецца разам з кампрэсарам, такім чынам, пазбегнуць празмернага ціску наддува. Мы? адбываецца, так як і турбіна і кампрэсар знаходзяцца на адным вале; частата кручэння абодвух ? затым ідэнтычны. Памяншэнне колькасці? выхлапных газаў, што інвесціруе турбіна памяншае хуткасць? кручэння турбіны і кампрэсара, і, такім чынам, ціск харчавання.

У аўтамабілях новай канцэпцыі ў перепускной ? замест таго, кантралюецца электрічным з адным ECU.

ртс
22-08-2013, 15:06
Сучасныя турбодизели маюць турбіны з змянянай геаметрыяй, і яны не маюць waste gate, ніжэй прыводзіцца кароткае тлумачэнне.

Турбакампрэсар з змянянай геаметрыяй

Канцэптуальна ідэнтычны турбакампрэсар, у адрозненне ад pi? вялікі ад гэтага ? у аснове крыльчаткі прывада або скід. Яна на самай справе ? у асяроддзі палітра мэблі, рух якога, кантралюецца электронным блокам кіравання, вызначае змяненне вугла падзення адпрацаваўшых газаў з лапаткі працоўнага кола прывада жа. У залежнасці ад частаты кручэння, яны закрытыя або адкрытыя, каб павысіць хуткасць? або выдатак у залежнасці ад рэжыму жа. Мы? прыводзіць да большай гнуткасці? і адаптируемости? паводзін у параўнанні з "Турба" вінтавая лесвіца мацуецца: турбіна з змянянай геаметрыяй дазваляе атрымаць такі ж нізкі момант інэрцыі турбіны невялікіх памераў і расходу паветра (такім чынам, магутнасці) турбіны большага памеру. Вобласць прымянення pi? шырокі ? чым Турбадызель высокага ціску ўпырску паліва, як Common Rail і помпа фарсункі.

Перепускной

У рухавік унутранага згарання з турбонаддувом, перепускного клапана ? клапан максімальнага ціску, якая выкарыстоўваецца для кантролю умоў эксплуатацыі турбіны рух ад выхлапных газаў.

Выкарыстанне
У выпадку, калі педаль газу была заўседы ў націснутым становішчы, хуткасць? турбіны павялічыцца, што прыводзіць, адпаведна, да павышэння ціску наддува, што, акрамя вызначаных ****lli, можа паставіць пад пагрозу цэласнасць? некаторыя кампаненты рухавіка. Для кіравання працягнуць гэты заганны круг будзе дакладна выкарыстаны клапан, называецца перепускной, які адкрываецца больш пэўны ціск, што дазваляе, напрыклад, частка выхлапных газаў у абыход турбіны і выцякае вонкі. Гэта цягне за сабой зніжэнне хуткасці? кручэння крыльчаткі і, такім чынам, зніжэнне наддува. Існуе таксама засмечаных гэтага клапана. У моцных паскарэнняў ўпісваецца l'"overboost". Функцыя блакавання перепускного клапана на працягу некалькіх секунд такім чынам, што рухавік можа мець усе нагнятанага паветра ад турбіны. У мінулым гэта быў рэгулюецца з дапамогай таймера, прама цяпер ? усе рэгулюецца электронным блокам кіравання (ECU).

Працы
Дзеянне такі клапан, размешчаны ў выпускным калектары (з боку турбіны), ? прапарцыйная ціску наддува (з боку кампрэсара), што робіць адкрыцце.

Дзеянне перепускного клапана служыць для прадухілення сістэмы наддува можа запытаў празмерна, захоўваючы пры гэтым хуткасць? кручэння турбіны ў пэўных рамках, абмяжоўваючы ціск наддува максімальна.

У выпадку перепускного клапана з пнеўматычным прывадам шланг, прымяняецца на баку кампрэсар прыводзіцца ў дзеянне перепускной клапан. Перавышаны мяжа небяспекі, ўнутранае ціск з боку кампрэсара перамагае супраціў спружыны клапана і правакуе адкрыцце. Такім чынам частка выхлапных газаў накіроўваецца вонкі, абыходзячы турбіну, у якой запавольваецца разам з кампрэсарам, такім чынам, пазбегнуць празмернага ціску наддува. Мы? адбываецца, так як і турбіна і кампрэсар знаходзяцца на адным вале; частата кручэння абодвух ? затым ідэнтычны. Памяншэнне колькасці? выхлапных газаў, што інвесціруе турбіна памяншае хуткасць? кручэння турбіны і кампрэсара, і, такім чынам, ціск харчавання.

У аўтамабілях новай канцэпцыі ў перепускной ? замест таго, кантралюецца электрічным з адным ECU.

.. ***** і ў школе Добрае тлумачэнне...але чалавек свісток дзе ? скончылі???

siggey
13-09-2013, 15:54
Sar? свісталі далей......

sighline
02-10-2013, 20:18
Вось я.., выбачайце за затрымку ў адказаць ..
Свісток пасля 4 месяцаў, што ў мяне, і ніхто ў гэтым раене не быў у стане выправіць гэта, я прыбыў толькі, каб зразумець provinienza апошняга..
Ідзе ад выпускнога калектара .. што гэта пракладка паміж калектарам і turbo або зняволеных зламаныя ці crepati, якія злучаюць калектар да галоўцы блока .. калі не sbalgio есць і 10 , 2 на кожны цыліндр ( 1 зверху знізу 1) ..

Не можа быць іншай, вынікаючы просты логіцы : у поўным accelerazzione ціск падымаецца да 1.5 у дыяпазон 1400-4300 абаротаў становіцца" ..
Але выдатак паветра (ціск) запыце пасля 3 тысяч абарачэнняў і вышэй, да 1.5 бар . клей карту, што, як чакаецца, узрасце ў 1.7-1.8 .. Замест таго, уся гэтая маса паветра, які выходзіць з клапана, каб потым дабрацца да турбіны рассейваецца не туды.., відавочна, не прымушаючы яго павярнуць яшчэ .. хочам заўседы застаецца ў 1.5 бар .. Бачыў, што ў гэтай схеме геаметрыі адкрываецца на ўвесь струмень паветра згарэлай ідзе непасрэдна ўплываць на крыльчатку .. ( відаць, што на нізкіх абарачэннях ціск дасягаецца дзякуючы геаметрыі амаль зачынена)
І той факт, што ў поўным цяга з наяўнасцю свістка, я адчуваю пах паліва ў салоне
А затым : гэты дым, і адпаведна паветра ў ілжыва , то есць той, які сыходзіць ад клапанаў рухавіка НЕ падыходзіць для турбіны.. І тут менавіта і свішча..
Праблема ў тэорыі вырашана мной жа, хе-хе :)

Таксама!' не можа быць іншай !
Калі б гэта быў рукаў зламаў не падымаўся, ніколі не 1.5 бар..а потым з часам ен бы зламаў усе ( калі дзірка або расколіна была невялікай)
А вось свіст не змяняецца ніколі .. нават калі прайшло 10 тысяч км!

Калі пра гук танцор да мінімуму і pierburg - Хто-то сказаць мне, калі гэта нармальна, што паветра ад декомпрессора прынады па-за ? Таму што, калі мы дыхаем ўнутры трубкі, якая ідзе да декомпрессора адчуваю, што паветра выходзіць дзе-то.. а калі я імкнуся ад іх нічога не адбываецца ! мне гэта стварае вакуум у роце ! :) Ripetto , трубку станавы з пераўтваральніка ціску ( pierburg) тое, што не ідзе на турбіны , але quallo, які ідзе ўнутры калектара ўсмоктвання х, то ў канчатковым выніку ў декомпрессора...

Дзякуй усім !

badboy
02-10-2013, 20:40
Вось я.., выбачайце за затрымку ў адказаць ..
Свісток пасля 4 месяцаў, што ў мяне, і ніхто ў гэтым раене не быў у стане выправіць гэта, я прыбыў толькі, каб зразумець provinienza апошняга..
Ідзе ад выпускнога калектара .. што гэта пракладка паміж калектарам і turbo або зняволеных зламаныя ці crepati, якія злучаюць калектар да галоўцы блока .. калі не sbalgio есць і 10 , 2 на кожны цыліндр ( 1 зверху знізу 1) ..

Не можа быць іншай, вынікаючы просты логіцы : у поўным accelerazzione ціск падымаецца да 1.5 у дыяпазон 1400-4300 абаротаў становіцца" ..
Але выдатак паветра (ціск) запыце пасля 3 тысяч абарачэнняў і вышэй, да 1.5 бар . клей карту, што, як чакаецца, узрасце ў 1.7-1.8 .. Замест таго, уся гэтая маса паветра, які выходзіць з клапана, каб потым дабрацца да турбіны рассейваецца не туды.., відавочна, не прымушаючы яго павярнуць яшчэ .. хочам заўседы застаецца ў 1.5 бар .. Бачыў, што ў гэтай схеме геаметрыі адкрываецца на ўвесь струмень паветра згарэлай ідзе непасрэдна ўплываць на крыльчатку .. ( відаць, што на нізкіх абарачэннях ціск дасягаецца дзякуючы геаметрыі амаль зачынена)
І той факт, што ў поўным цяга з наяўнасцю свістка, я адчуваю пах паліва ў салоне
А затым : гэты дым, і адпаведна паветра ў ілжыва , то есць той, які сыходзіць ад клапанаў рухавіка НЕ падыходзіць для турбіны.. І тут менавіта і свішча..
Праблема ў тэорыі вырашана мной жа, хе-хе :)

Таксама!' не можа быць іншай !
Калі б гэта быў рукаў зламаў не падымаўся, ніколі не 1.5 бар..а потым з часам ен бы зламаў усе ( калі дзірка або расколіна была невялікай)
А вось свіст не змяняецца ніколі .. нават калі прайшло 10 тысяч км!

Калі пра гук танцор да мінімуму і pierburg - Хто-то сказаць мне, калі гэта нармальна, што паветра ад декомпрессора прынады па-за ? Таму што, калі мы дыхаем ўнутры трубкі, якая ідзе да декомпрессора адчуваю, што паветра выходзіць дзе-то.. а калі я імкнуся ад іх нічога не адбываецца ! мне гэта стварае вакуум у роце ! :) Ripetto , трубку станавы з пераўтваральніка ціску ( pierburg) тое, што не ідзе на турбіны , але quallo, які ідзе ўнутры калектара ўсмоктвання х, то ў канчатковым выніку ў декомпрессора...

Дзякуй усім !

Добры дзень, мы адчувалі, via **** праблема, калі вы памятаеце, у свой час вы мне сказалі, што могуць быць легка выпускных калектараў, якія былі inbarcati яшчэ да таго, як я памяняю turbo. Ведай, а што ? вялікая праца зрабіць пракладку калектараў. Дзіўна, але, каб пра турба не маюць разабралі калекцыянеры ???

sighline
02-10-2013, 20:58
Добры дзень, мы адчувалі, via **** праблема, калі вы памятаеце, у свой час вы мне сказалі, што могуць быць легка выпускных калектараў, якія былі inbarcati яшчэ да таго, як я памяняю turbo. Ведай, а што ? вялікая праца зрабіць пракладку калектараў. Дзіўна, але, каб пра турба не маюць разабралі калекцыянеры ???

хе-хе прывітанне дарагі , вядома, я цябе памятаю :) ты стаіш, турба толькі адлучаць ад калектара.. пакідаючы некранутымі, то дзеянне галоўкі блока (з палоннымі)

blackwolf76
02-10-2013, 22:40
Калі калектары выпускаць пар варта знайсці гайкі зняволеных лінзы, або як я ? давялося некалькі разоў нават хто-то вы ? разбіта ў галоўцы блока цыліндраў, таму не зацягвае калектар да галоўцы блока і можа прапампаваць і свістаць, нават калі вы павінны пачуць гэта на высокіх абарачэннях а не на нізкіх.

Выдалення паветра з трубкі ? нармальна... не турбуйцеся, то, у выпадку, калі вы не зачыніце геаметрыі і язды на нізкіх пойдзе, як na дызель...

badboy
03-10-2013, 17:47
калі палонныя з калектара разбіваў ? таксама неабходна пракласці калектар, як сеў.
Гэтую працу я зрабіў на brera заўседы 2.4 крыху больш? год f

sighline
04-10-2013, 11:20
Вы падкажыце : Я быў няправы вялікі адносна выпускны калектар.. Учора я зняў вечка турбіны, і я ўбачыў, што ўсе 10 палонных на месцы.. asciuti .. ніякіх слядоў алею або сажы
каб лепш зразумець сітуацыю, я вывучаў карту, абмяжоўваючы ціск турбо і шляхам змены геаметрыі адкрыцця
1а выпрабаванні (turbo абмежавана да 1 бар ): няма свістка на поўным газе, так і на нізкіх, што на 5000 абаротаў
2а выпрабаванні (не мяжа, але адкрыцце геаметрыі ўстаноўлена не прапарцыйна ціску запыце), так што я рабіў перапады ў поўнае паскарэнне 1.5 бар падае да 1.3, а потым вяртаецца ў 1.5x затым зноў выйсці на 1.3 і я заўважыў, што нават свісток і стала перыядычнай , то свістаў, толькі калі прыходзіла манометр
такім чынам, я зразумеў, што свіст і больш нічога, што турбіна або муфты
Таксама можа быць перепускной клапан, які працуе дрэнна і/або клапан overboost ( таксама называецца пераўтваральнік ціску )
Бачыў, што гэты форум і прысвечаны ў налады ecu, і, такім чынам, мая праблема не рэгулююцца ў якой-небудзь раздзел,я паспрабаваў папрасіць дапамогі на 159owners мяне, хан адпусціў пасля першага допісу на іх форуме, бачыў іх правілаў, які забараняе ўдзельнічаць на форуме, калі есць машына і/або экю зменены( *******!!!)

Сення я прыбыў труба downpipe купіў на ebay ( б замест prekat) у панядзелак збіраюся ўсталяваць яго і тады вы ўбачыце, калі і prekat, што свішча :)

cicciocar
05-10-2013, 09:13
па мне ... гэта свісток, што вы адчуваеце ? нармальна... мой гольф 4 gti 150cv ен пачаў рабіць пасля таго, як я выдаліў egr...

ago27
05-10-2013, 17:45
я зняў цалкам каталізатар на маей старой гольф 4 і пачынаю свістаць велізарнае, але я яшчэ працягну на вуліцы, таму мяне і пытанне выгрузкі...

манро
05-10-2013, 18:36
да жаль, для sighline свістка яго машыны, не ? нічога нармальнага.....
гэтай машыны,і гэта ведаюць нямногія,у месцы злучэння, што прыводзіць змазкі, у turbo прыносіць filtrino, каб пазбегнуць, што турбіна дажывае смецця або што-небудзь яшчэ....цяпер, паколькі не s? амаль ніхто не наяўнасці гэтага filtrino многія механікі горных вышэйзгаданага ўстаноўку без праверкі, калі filtrino ўнутры прыкладаецца або няма.....
таму, верагодна, сайдынг-filtrino ў аўтамабіль sighline sar? ужо напалову забітыя і народа прыходзіць крыху алею, а затым турбо свішча, што ен, дык чаму l? не хапае змазкі ў правільным....
праблема цяпер ? што нават змена ў вышэйзгаданай ўстаноўку цяпер амлет ? зроблена...
cio? ўтулкі і шайбы бронзавыя або лепш падшыпнікі бачыў ? адзін брг ўнутры turbo ў цяперашні час з'яўляюцца бакамі, такім чынам, праблему не вырашае...калі не мяняецца turbo....
аднак, я спадзяюся, што я памыляюся...і таму, што, наколькі я зразумеў, натоўп ? на гарантыі....але ў такіх выпадках, як гэты,ж неспрактыкаванасці зборкі,ж не гарантуе, замена.....

tidus1985
05-10-2013, 19:48
манро, але filtrino ? ўнутры трубаправода або перад у крок манаблок?

ago27
05-10-2013, 23:54
я застаюся ідэя he есць або ў калектар, што вы і дэфармаваны ці да глушителю відаць, што адчувае смурод саляркі ў салоне. Той факт, што сухі, нічога не значыць, вы павінны бачыць, калі і чысты ці брудны...

blackwolf76
06-10-2013, 00:25
У filtrino знаходзіцца ў штуцер, які злучае трубку ў блок цыліндраў.

Я для прафілактыкі кожны раз, калі мне пашчасціла зняць некалькі такіх жа выдаляю заўседы, усталяваўшы простую ўстаноўку дызельнага паліва з адтулінамі, буйнагабарытныя і аб'ем неабмежаваны. У гэтым выпадку змазка ? забяспечана і, вядома, той тып праблемы, вы не avr? pi?. Хоць у апошні час я быў не пашанцавала, так як у фітынг са мной ? скончыў кавалак motorsil пакінуў у рухавік чисс? хто, што мне трэба, усе нармальна, ўстаноўку і разбурыў na турбіны ў 147 140cv.

ago27
06-10-2013, 00:31
у апошні час у мяне было шмат негатыўнага вопыту з турбінамі, перш чым разрэз на вуліцы націску алей у калектары, прыйшлося зняць усе патрубкі, интеркулер впускного калектара і выразна натоўп, адразу пасля гэтага ўсе з бензінам некалькі разоў, каб выдаліць усе алей і круцячы турбуе, што ен разбурацца і нацягнутыя да apertutto, montai з'явіўся адноўлены той жа маркі, адзін KKK, што з самага пачатку я заўважыў, што свіст цыраваць пад прыцэлам, пакуль пасля 4000 тыс км зламаўся на гэта алей мне вышвырну выхлапных без inbrattarmi палова свету) добра, што быў яшчэ на гарантыі, і пасля ен савета сяброў тут, на форуме я ступіў даць ад крамы есць garrett замест kkk, якая мае легкі свіст, але я думаю, у межах нормы.......

tidus1985
06-10-2013, 00:38
Для прафілактыкі тут do сеў на яго турбіну, я зраблю ўсе, каб зрабіць мыцце d алею ў контуры змазкі, і з грушай ад 1 бар, што я аўтамабіль пабудаваны, што вызваляе любыя прымешкі? і do 2 schiavettate на запальванне, каб прапампаваць трохі алею, што можа мець рэшткаў corboniosi, затым сеў на яго, іншыя 2 sxhiavettate для запаўнення схемы, і я іду, і ніколі не было праблем, бягучая турбіна 150, што я падыходжу на 120cv робіць легкі свіст ад 0.1 да 0.4 бара, толькі ў халоднай, а затым згасае, калі алей награваецца, што пі? нармальны

ago27
06-10-2013, 00:50
на самай справе мой паводзіць сябе менавіта такім чынам, свішча халодны злегку, потым па меры прагрэву адчувае сябе менш...

tidus1985
06-10-2013, 01:11
i 1.9 славяцца зрабіць легкі выцце, халодны, але да 0.3 0.4 бар, у дадатак да часткі з я ў халоднай, а затым у любым выпадку больш чым пакрывае шум всасываемого паветра ад крыльчаткі

sighline
09-10-2013, 15:26
Дзякуй усім за адказы..
Манро, filtrino контуру змазкі было праверана, калі я змяніў turbo

Я ўчора быў у майстэрні, і я зняць precat і рукавы turbo-IC ( было трохі fesurato бачыў, што тычылася болт маскі турбо)
Я зрабіў 20 еўра blue дызель і дым, і ен знік .. нягледзячы на тое, свісток па-ранейшаму захоўваецца..

я зразумеў так , што дым не і ні, адпаведна, ne-за гэтага свіст...

Маючы праверыў усе кропкі " крытыкаў", якія маглі выклікаць свісток адзінае месца, каб перагледзець і трубы defap .. што для мяне ен быў усталяваны дрэнна

І таму, што " я стаў адчуваць сябе " я свісток у момант, у якім мяне забралі fap.. так што здымаў з трубы прама

blackwolf76
09-10-2013, 23:40
Я быў у табе, я не formalizzerei занадта шмат, калі вы праверылі ўсе сістэмы. Я ведаю, аўтамабілі кліентаў у майстэрні, што звон ад na жыцця, і вы не сон ніколі не спыняецца.

Так, каб, з аднаго боку, у апошні час я ? адбылося na croma 150, якія мелі праблемы з swirl, таму я быў вымушаны зняць, так і впускных калектараў, якія выхлапных газаў і, такім чынам, таксама турбіны, я праверыў, і праверыць яе ва ўсіх частках не выявілі ніякіх паталогій, па меншай меры, з візуальнай пункту гледжання. У кантэксце, я нават defappato і павялічваецца трохі коней, і я магу сказаць вам, што выў да smontassi і свішча да гэтага часу, такім чынам, вельмі прыкметна, нават на халастым ходу рухавіка, часам, і, нягледзячы на ўсе падарожжа ? задавальненне без праблем некаторыя больш некалькіх тысяч кіламетраў.

Па-мойму, які тып выбуху ? выклікана нейкі легкі пульсацыі з-ветраныя турбіны, або ад лапатак геаметрыі адрэгуляваныя дрэнна, што ствараюць струмень паветра, няправільны, што робіць эфект свісток, падкрэсленая выдаленне Fap attutiva істотна свісток ж...