Перегляд Повної Версії : scode загальної citroen jumper 2,8 cc hdi-ecu bosch edc 15c7 2.22 0281010486
Як випливає з назви, я повинен зробити один scodifica всього на citroen jumper 2.8 hdi ecu bosch 0281010486 EDC 15C7 2.22, цікаво, експертів, які вже мають? зробив цю роботу, якщо просто читання 29 f400, зробити cks ,якщо ? можете прочитати її в послідовний, і якщо ви просто ця робота чи треба використовувати емулятор, спасибі
Я старався час тому в scodificarla але автомобіль також були й інші проблеми, а ? розподіляється тільки комплект ебу+ключі
Проблема, що пр у вас вже є? замовила комплект ключів (master інших двох ключів кодування) ще блок управління іммо, але не в змозі зробити кодування.
В очікуванні, що якийсь інший колега, можете дати мені який-небудь іншої інформації, дякую тобі за твоє втручання привіт.
Я хотів би поділитися з форуму успішної роботи: окремостоячий e2p для того, щоб читати в школі екю в темі,прочитавши flasch з mpps v5, засуджену, як edc7 євро три з meucci і зробив cks з mpps,зібрав e2p оброблений, частково все ок, тільки контрольна лампа двигуна горить.
З повагою до форуму.