КПК

Перегляд Повної Версії : GuzziDiag - Writer і Reader ебу Marelli

m999
03-08-2013, 11:54
Після закриття Ducatidiag я почав шукати який-небудь інший безкоштовний інструмент, з яким я люблю підсмажити і навіть блоки управління... з'являється cos? GuzziDiag, очевидно, народився з ребра Ducatidiag, де на сторінці завантаження я помітив також, що там були невеликі виконувані файли, які дозволяють читати і записувати блоки управління групи Marelli 1.5 M - 5 РАНКУ і 5.9 М.

Все, я пробував виконувані файли для блоків управління 5.9 і 5 ранку на 5 РАНКУ, що використання в якості морської свинки. : Обидва інструменту дуже прості і не дозволяють варіації деталей в запису. Як reader writer працюють з файлами формату .бен, 320 kb, в цьому випадку в 5 РАНКУ. У записі ви не можете змінювати код даних тестерів, запис, etc.. Читаючи файл записаний інший інструмент, я побачив, що ці параметри змінюються автоматично, але, щоб ентузіаст, який захоче весело провести, чи що ? мало актуальною.

Ясно, що файли, які ви v? писати повинен мати gi? реєстрація sum правильний і різні елементи управління, іммобілайзера, приладової панелі і належним чином виправлені, для того, щоб змусити працювати ебу в залежності від ваших потреб. Блок управління не повинен бути заблокований, в іншому випадку ви не f? нічого. Єдиний контроль, що f? інструмент ? перевірка на розмір файлу і тип файлу, який, повторюю, повинен бути у форматі .бен.

Я намагався tool з файлами на gta vice city, побачив, що друг, який прийшов до мене: це працює :) !! Завантажив карту DP, випробуваною мотоцикл: все ОК.

Ебу ? була прочитана і записана в послідовний порт, за допомогою кабелю KKL адаптер EOBD=>3 PIN FIAT з кабелями живлення для CCL, прямо на мотоцикл.

Безумовно, інструмент ? дуже їдким і, перш ніж спробувати його, ви повинні зробити деякі перевірки, відповідно, зокрема, на SW, що ви збираєтесь писати в блок управління, але, враховуючи, що ? безкоштовно і після кількох тестів дав позитивний результат, я б сказав, що вони на вірному шляху. Сказати, щоб піти я впевнений, клонували ебу оригінальний Стрітфайтер, з тим, що погано, що ходив і повертався назад, в одну мить.

M999

m999
08-08-2013, 13:42
Я, нарешті, отримав р? часу ****** щоб спробувати цих коштів також блоки управління 1.5 M: перевірені на SS900ie. Працює добре, завжди зберігаючи кордону, які я виклав у повідомленні вище.
Навіть у цьому випадку я працював в послідовний прямо на мотоцикл з класичної CCL.

M999

кома
16-09-2013, 22:53
я намагався "reader/writer" guzzi на 15p (типу це на 90 ss, так сказати), встановлена на Nexus 500
але нічого!!! мене вона не працює, і, як зазвичай, мені довелося отпаять всі 29f010 і встановити гніздо.

кома
16-09-2013, 22:53
Забув:
французький ? повернувся на посаду програмного забезпечення
Ducatidiag версії 27, який зараз також працює на FIAT!!!!!!

m999
17-09-2013, 21:44
Забув:
французький ? повернувся на посаду програмного забезпечення
Ducatidiag версії 27, який зараз також працює на FIAT!!!!!!

Це точно!!

Повертаючись до теми, кома, 1.5 P, не просто так само, як і 1.5 M Gi? управління лямбда-зонда робить по-різному, так що ? також вірно, що ви не можете завантажити SW 1.5 М на 1.5 Р коштує inchiodarsi... успіху, менше зла на ECU studio, а потім відновлений з роботи, демонтажні/зварювання 29f010.

M999

Lucabel
28-04-2014, 14:54
Привіт

Я Griso і поки показань tps я його ScanST в Giupponi (купив, перш ніж вийдуть ці милі програмне забезпечення...).

Моє питання ?, щоб зрозуміти щось ще бачив, що я супер новачок...
файл, який я отримую з читання Guzzidiag не ? сумісні з титаном, правда?

в очікуванні знайти необхідне обладнання, я хотів би почати робити якісь випробування на моєму велосипеді...

Дякуємо :-)

m999
29-04-2014, 07:45
Файл читав ? від 320кб, а потім необхідно нарізати його на 304kb, як описано в форумі, а потім sar? сумісний з Титаном. Очі, як штрихи, аванси на guzzone!!

M999

Lucabel
29-04-2014, 12:48
Очі, як штрихи, аванси на guzzone!!

M999

Якість послуг і професіоналізм, я дуже на мій Grisone... :-)

я мав на увазі тести "читання", через пару днів повинні отримую кабель для Guzzidiag і тепер я роблю!!

Перш, ніж торкнутися alcunch? я хочу\мені треба зрозуміти ще,

спасибі M999

m999
03-05-2014, 22:01

Привіт

Марко

Lucabel
04-05-2014, 03:44
Привіт M999
тоді мені ? прийшов на тб, я скачав guzzi diag (круто) і я використав reader для copiarmi файл.
Як ти сказав, я знайшов розмір 320kb, що я зменшив зусилля і не знаю як... (я відкриваю для іншого обговорення) до 304kb і я відкрив титан!
який каже мені, що там драйвер ще до теперішнього часу в базі даних, і питає мене, якщо я хочу завантажити його... та право... я ж сказав " ні " ... і я відкрив карту!

мені те, що цікавить зараз ? змастити трохи навуглерожування, чому? маючи sprintfilter і lavizzari відкриті, кожен раз курс свічок мені падає lacrimuccia як бліді...

Для авансів не приховую, що я кілька разів думав, що викорінити всі відділення, електронний і поставити гарний запалювання :D

мова лямбда, звичайно, навколо є n-1 елементів суперечливі... але ідея, що я зробив я ? що видалити лямбда має сенс тільки у разі встановлення блоків керування, додаткових і не стільки у штаб-квартирі перепризначення.

Я хотів би знати, що ви думаєте!

Привіт і Спасибі

pauldaytona
11-05-2014, 01:35
Lucabel, To make easy life we supply xdf файли для tunerpro, so you can edit your direct Guzzi ecu. Tunerpro is free software. Look on the Guzzidiag сторінка завантаження http://www.von-der-salierburg.de/download/GuzziDiag/ We also made some Morini and Ducati XDF

M999, do you know what size 15м files have to be to be able to open in Titanium? The 64Kb does not work.

msport (exil77grande)
12-05-2014, 22:54
привіт,було б сподобалася його презентація, і якщо використовує перекладач, було б краще, спасибі.

biela
21-07-2014, 16:51
Lucabel, To make easy life we supply xdf файли для tunerpro, so you can edit your direct Guzzi ecu. Tunerpro is free software. Look on the Guzzidiag сторінка завантаження http://www.von-der-salierburg.de/download/GuzziDiag/ We also made some Morini and Ducati XDF

M999, do you know what size 15м files have to be to be able to open in Titanium? The 64Kb does not work.

Я думаю, що 15M файлу 128 кб.
1.6 M файл ? 64Kb.

реван
27-08-2014, 13:20
Привіт всім,
можливо, я ви могли б вказати, де я можу знайти карту Ducati Perfomance для Ducati monster 900 я. (904 обсяг, а не 916, який був встановлений на S4) я хотів би порівняти його з моєї орі, і спробувати зрозуміти, що ? статус змінився.
Або якщо хтось із вас, ne ? у розпорядженні, якщо пу? поділитися.

Кожен хороший кінець у мене є ряд карт, Ducati Guzzi Gilera Moto Morini, якщо вони мають служити у вашому розпорядженні.

Привіт всім,
можливо, я ви могли б вказати, де я можу знайти карту Ducati Perfomance для Ducati monster 900 я. (904 обсяг, а не 916, який був встановлений на S4) я хотів би порівняти його з моєї орі, і спробувати зрозуміти, що ? статус змінився.

Кожен хороший кінець у мене є ряд карт, Ducati Guzzi Gilera Moto Morini, якщо вони мають служити у вашому розпорядженні.

leandro89
27-08-2014, 18:54
Привіт всім,

Привіт всім,

ви можете бачити в базі даних, але ви повинні чекати дозволу для того, щоб завантажити карти, крім того завжди в базі даних ви можете розміщувати свої файли, якщо б вони не були, вже, вказавши марку, модель, тип ecu, об'єм двигуна, hp, hw, sw, інструмент для читання

реван
27-08-2014, 21:42
Просто, щоб задовольнити принаймні моєї curiosit?, ви можете випадково побачити, якщо c'? деякі карти для мого велосипеда в банк дата...між тим я чекаю з радістю, що він включений, навіть я.

Крім того, я міг би вказати, якщо мені потрібен конкретний інтерфейс для читання та запису або в порядку простий OBD II?

Просто, щоб задовольнити принаймні моєї curiosit?, ви можете випадково побачити, якщо c'? деякі карти для мого велосипеда в банк дата...між тим я чекаю з радістю, що він включений, навіть я.

Крім того, я міг би вказати, якщо мені потрібен конкретний інтерфейс для читання та запису або в порядку простий OBD II?

leandro89
27-08-2014, 22:52
на головній сторінці форуму знаходитесь на сторінці банку даних, кола марки і подивитися, якщо хтось опублікував щось

реван
28-08-2014, 10:38
на жаль, нічого, немає карти DP так і не кричи...я знайшов тільки одну карту ori ебу 1.5M, я сів на нього є 59М, що...****!

реван
28-08-2014, 18:58
Але якщо б я міг знайти блок управління DP інший монстр, я міг би підключити її безпосередньо в місце моєї чи треба налаштувати щось?

ANGELOSRV
Привіт, вибачте, але ви впевнені, що ви можете писати так само в 5 РАНКУ