Прагляд Поўнай Версіі : GuzziDiag - Writer і Reader эбу Marelli
Пасля закрыцця Ducatidiag я пачаў шукаць якой-небудзь іншай бясплатны інструмент, з якім я люблю падсмажыць і нават блокі кіравання... з'яўляецца cos? GuzziDiag, відавочна, нарадзіўся з рэбры Ducatidiag, дзе на старонцы загрузкі я заўважыў таксама, што там былі невялікія выкананыя файлы, якія дазваляюць чытаць і запісваць блокі кіравання групы Marelli 1.5 M - 5 РАНІЦЫ і 5.9. М.
Усе, я спрабаваў выкананыя файлы для блокаў кіравання 5.9 і 5-й раніцы на 5-й РАНІЦЫ, што выкарыстанне ў якасці марской свінкі. Тое: абодва прылады вельмі простыя і не дазваляюць варыяцыі дэталяў у запісу. Як reader writer працуюць з файламі фармату .бэн, 320 kb, у гэтым выпадку, у 5 РАНІЦЫ. У запісу вы не можаце змяняць код дадзеных тэстараў, запіс, etc.. Чытаючы файл запісаны іншы інструмент, я ўбачыў, што гэтыя параметры змяняюцца аўтаматычна, але, каб энтузіяст, які захоча весела правесці, ці што ? мала актуальнай.
Ясна, што файлы, якія вы v? пісаць павінен мець gi? рэгістрацыя sum правільны і розныя элементы кіравання, иммобилайзера, прыборнай панэлі і належным чынам выпраўленыя, для таго, каб прымусіць працаваць эбу ў залежнасці ад вашых патрэбаў. Блок кіравання не павінен быць заблакаваны, у адваротным выпадку вы не f? нічога. Адзіны кантроль, што f? інструмент ? праверка на памер файла і тып файла, які, паўтараю, павінен быць у фармаце .бэн.
Я спрабаваў tool з файламі на gta vice city, убачыў, што сябар, які прыйшоў да мяне: гэта працуе :) !! Загрузіў карту DP, выпрабаванай матацыкл: усе ОК.
Эбу ? была прачытана і запісаная ў паслядоўны порт, з дапамогай кабеля KKL адаптар EOBD=>3 PIN FIAT з кабелямі харчавання для ККЛ, прама на матацыкл.
Безумоўна, інструмент ? вельмі з'едлівым і, перш чым паспрабаваць яго, вы павінны зрабіць некаторыя праверкі, у адпаведнасці, у прыватнасці, на SW, што вы збіраецеся пісаць у блок кіравання, але, улічваючы, што ? бясплатна і пасля некалькіх тэстаў даў станоўчы вынік, я б сказаў, што яны на правільным шляху. Сказаць, каб пайсці я ўпэўнены, кланавалі эбу арыгінальны Стритфайтер, з тым, што дрэнна, што хадзіў і вяртаўся назад, у адзін міг.
M999
Я, нарэшце, атрымаў р? часу ****** каб паспрабаваць гэтых сродкаў таксама блокі кіравання 1.5 M: правераныя на SS900ie. Працуе добра, заўседы захоўваючы межы, якія я выклаў у паведамленні вышэй.
Нават у гэтым выпадку я працаваў у паслядоўны прама на матацыкл з класічнай ККЛ.
M999
я стараўся "reader/writer" guzzi на 15p (тыпу гэта на 90 ss, так бы мовіць), усталяваная на Nexus 500
але нічога!!! мяне яна не працуе, і, як звычайна, мне прыйшлося отпаять ўсе 29f010 і ўсталяваць гняздо.
Забыўся:
французская ? вярнуўся на пасаду праграмнага забеспячэння
Ducatidiag версіі 27, які зараз таксама працуе на FIAT!!!!!!
Забыўся:
французская ? вярнуўся на пасаду праграмнага забеспячэння
Ducatidiag версіі 27, які зараз таксама працуе на FIAT!!!!!!
Гэта дакладна!!
Вяртаючыся ў тэму, кома, 1.5 P, не проста так жа, як і 1.5 M Gi? кіравання лямбда-зонда робіць па-рознаму, так што ? таксама дакладна, што вы не можаце загрузіць SW 1.5 М на 1.5 Р варта inchiodarsi... поспеху, менш зла на ECU studio, а затым адноўлены з працы, демонтажные/зваркі 29f010.
M999
Прывітанне
Я Griso і пакуль паказанняў tps я яго ScanST ў Giupponi (купіў, перш чым выйдуць гэтыя мілыя праграмнае забеспячэнне...).
Мой пытанне ?, каб зразумець што-то яшчэ бачыў, што я супер пачатковец...
файл, які я атрымліваю з чытання Guzzidiag не ? сумяшчальныя з тытанам, праўда?
у чаканні знайсці неабходнае абсталяванне, я хацеў бы пачаць рабіць нейкія выпрабаванні на маім ровары...
Дзякуй :-)
Файл чытаў ? ад 320кб, а затым неабходна нарэзаць яго на 304kb, як апісана ў форуме, а затым sar? сумяшчальны з Тытанам. Вочы, як рыскі, авансы на guzzone!!
M999
Вочы, як рыскі, авансы на guzzone!!
M999
Якасць паслуг і прафесіяналізм, я вельмі на мой Grisone... :-)
я меў на ўвазе тэсты "чытанне", праз пару дзен павінны атрымліваю кабель для Guzzidiag і цяпер я раблю тое!!
Перш, чым закрануць alcunch? я хачу\мне трэба зразумець яшчэ,
дзякуй M999
Прывітанне M999
тады мне ? прыйшоў на тб, я запампаваў guzzi diag (крута) і я выкарыстаў reader для copiarmi файл.
Як ты сказаў, я знайшоў памер 320kb, што я паменшыў намаганні і не ведаю, як... (я адкрываю для іншага абмеркавання) да 304kb і я адкрыў тытан!
які кажа мне, што там драйвер яшчэ да гэтага часу ў базе дадзеных, і пытаецца ў мяне, калі я хачу спампаваць яго... ды права... я ж сказаў " не " ... і я адкрыў карту!
мне тое, што цікавіць цяпер ? вышмараваць трохі науглероживания, чаму? маючы sprintfilter і lavizzari адкрыты, кожны раз курс свечак мне падае lacrimuccia як бледныя...
Для авансаў не хаваю, што я некалькі разоў думаў, што выкараніць ўсе аддзяленне, электронны і паставіць прыгожы запальвання :D
гаворка лямбда, вядома, вакол есць n-1 элементаў супярэчлівыя... але ідэя, што я зрабіў я ? што выдаліць лямбда мае сэнс толькі ў выпадку ўстаноўкі блокаў кіравання, дадатковых і не столькі ў штаб-кватэры перапрызначэння.
Я хацеў бы ведаць, што вы думаеце!
Прывітанне і Дзякуй
pauldaytona
11-05-2014, 01:35
Lucabel, To make life easy we supply xdf файлы для tunerpro, so you can edit your direct Guzzi ecu. Tunerpro is free software. Look on the Guzzidiag старонка загрузкі http://www.von-der-salierburg.de/download/GuzziDiag/ We таксама made some Morini and Ducati XDF
M999, do you know what size 15м files have to be to be able to open in Titanium? The 64Kb does not work.
msport (exil77grande)
12-05-2014, 22:54
прывітанне,было б спадабалася яго прэзентацыя, і калі выкарыстоўвае перакладчык, было б лепш, дзякуй.
Lucabel, To make life easy we supply xdf файлы для tunerpro, so you can edit your direct Guzzi ecu. Tunerpro is free software. Look on the Guzzidiag старонка загрузкі http://www.von-der-salierburg.de/download/GuzziDiag/ We таксама made some Morini and Ducati XDF
M999, do you know what size 15м files have to be to be able to open in Titanium? The 64Kb does not work.
Я думаю, што 15M файла 128 кб.
1.6 M файл ? 64Kb.
Прывітанне ўсім,
магчыма, я вы маглі б пазначыць, дзе я магу знайсці карту Ducati Perfomance для Ducati monster 900 я. (904 аб'ем, а не 916, які быў усталяваны на S4) я хацеў бы параўнаць яго з маей крычы, і паспрабаваць зразумець, што ? статус змяніўся.
Ці калі хто-небудзь з вас, ne ? у распараджэнні, калі пу? падзяліцца.
Кожны добры канец у мяне есць шэраг карт, Ducati Guzzi Gilera Moto Morini, калі яны павінны служыць у вашым распараджэнні.
Прывітанне ўсім,
магчыма, я вы маглі б пазначыць, дзе я магу знайсці карту Ducati Perfomance для Ducati monster 900 я. (904 аб'ем, а не 916, які быў усталяваны на S4) я хацеў бы параўнаць яго з маей крычы, і паспрабаваць зразумець, што ? статус змяніўся.
Кожны добры канец у мяне есць шэраг карт, Ducati Guzzi Gilera Moto Morini, калі яны павінны служыць у вашым распараджэнні.
leandro89
27-08-2014, 18:54
Прывітанне ўсім,
Прывітанне ўсім,
вы можаце бачыць у базе дадзеных, але вы павінны чакаць дазволу для таго, каб спампаваць карты, акрамя таго заўседы ў базе дадзеных вы можаце размяшчаць свае файлы, калі б яны не былі, ужо, паказаўшы марку, мадэль, тып ecu, аб'ем рухавіка, hp, hw, што sw, інструмент для чытання
Проста, каб задаволіць, па меншай меры маей curiosit?, вы можаце выпадкова ўбачыць, калі c'? некаторыя карты для майго ровара ў банк дата...між тым я чакаю з радасцю, што ен уключаны, нават я.
Акрамя таго, я мог бы паказаць, калі мне патрэбен канкрэтны інтэрфейс для чытання і запісы або ў парадку просты OBD II?
Проста, каб задаволіць, па меншай меры маей curiosit?, вы можаце выпадкова ўбачыць, калі c'? некаторыя карты для майго ровара ў банк дата...між тым я чакаю з радасцю, што ен уключаны, нават я.
Акрамя таго, я мог бы паказаць, калі мне патрэбен канкрэтны інтэрфейс для чытання і запісы або ў парадку просты OBD II?
leandro89
27-08-2014, 22:52
на галоўнай старонцы форуму знаходзіцеся на старонцы банка дадзеных, кругі маркі і паглядзець, калі хто-то апублікаваў што-небудзь
на жаль, нічога, няма карты DP так і не крычы...я знайшоў толькі адну карту ori эбу 1.5M, я сеў на яго есць 59М, што...****!
Але калі б я мог знайсці блок кіравання DP іншы монстар, я мог бы далучыць яе непасрэдна ў месца маей ці трэба наладзіць што-то?
Прывітанне, прабачце, але вы ўпэўненыя, што вы можаце пісаць гэтак жа ў 5-й РАНІЦЫ