КПК

Перегляд Повної Версії : Привіт всім користувачам

engine
05-08-2012, 21:56
Здравствуйте, я новий на форумі.
Я пишу від сицилії, я за 48 років роботи в галузі прикладної електроніки для автомобілів.
Я працюю на тюнінг електронний з 1995 року, і я сподіваюся, що роботи ще дуже багато.
Це важко слідувати всі форуми автомобільної промисловості, але, сподіваюся, допоможе і тут.
Привіт.

мансардний
05-08-2012, 21:58
ласкаво просимо серед нас :)

giarras
05-08-2012, 22:50
ну приїхав я вважаю, знаючи, що це нік.

admin
05-08-2012, 23:12
Привіт і ласкаво просимо, чи можете ви сказати своє ім'я?

engine
06-08-2012, 07:42
ну приїхав я вважаю, знаючи, що це нік.

Привіт, спасибі за прийом. Мій нік на різних форумах, і, можливо,? для цього, що ви знаєте, інакше я не знаю, як. Ми знаємо,?????

engine
06-08-2012, 07:44
Привіт і ласкаво просимо, чи можете ви сказати своє ім'я?
Здравствуйте, на форумі ви використовуєте нік, який я знаю, однак, якщо ви хочете, ми можемо поглиблювати один одного в совісті. Не з'? проблема.
Ти, швидше, де ви знаходитесь????

giarras
06-08-2012, 08:19
Здравствуйте, на форумі ви використовуєте нік, який я знаю, однак, якщо ви хочете, ми можемо поглиблювати один одного в совісті. Не з'? проблема.
ви є на деяких форумах, я не думаю, що ми знаємо, однак, може бути відмінним засобом цього форуму х початку знань, ви праві, на форумах, як правило, використовуються nik, а ті, що залишаються, але в презентації, як правило, використовуються імена, дані при хрещенні, завжди x поглибити знання.

admin
06-08-2012, 14:17

І хорошу освіту, коли ви входите в будинок чужий з'явитися
і робити це добре, я так чемно я запитав ваше ім'я, якщо вам не йде
сказати, що нічого не робить квест форумі, як у вас буде можливість побачити і"
повністю відрізняється від інших тут, ми хочемо бути великої родини
отже, давайте ближче pi? можливо, і я не думаю, що говорю, ваше ім'я ми можемо отримати коди кредитної картки,гарне продовження.

msport (exil77grande)
06-08-2012, 17:07
привіт і ласкаво просимо.

engine
06-08-2012, 17:12
І хорошу освіту, коли ви входите в будинок чужий з'явитися
і робити це добре, я так чемно я запитав ваше ім'я, якщо вам не йде
сказати, що нічого не робить квест форумі, як у вас буде можливість побачити і"
повністю відрізняється від інших тут, ми хочемо бути великої родини
отже, давайте ближче pi? можливо, і я не думаю, що говорю, ваше ім'я ми можемо отримати коди кредитної картки,гарне продовження.

Для форуму і його сім'ї, я сподіваюся, що ви праві, але я ще не добрався, щоб зрозуміти це. Ми сподіваємося, що добре.

msport (exil77grande)
06-08-2012, 17:17

Для форуму і його сім'ї, я сподіваюся, що ви праві, але я ще не добрався, щоб зрозуміти це. Ми сподіваємося, що добре.

чесно кажучи, нас цікавило тільки ваше ім'я, але я повторюю, що не має,однак, зауважити, що тут ви в гостях, було б більш ввічливо, що в presentrati ти, перш ніж робити які-небудь питання,добро' на форумі ви зможете побачити плоди, якщо відповіді і участь в дискусії, але не тільки з проханням про допомогу або файлів, але, можливо, приклавши матеріал, який не існує.

engine
06-08-2012, 17:26
чесно кажучи, нас цікавило тільки ваше ім'я, але я повторюю, що не має,однак, зауважити, що тут ви в гостях, було б більш ввічливо, що в presentrati ти, перш ніж робити які-небудь питання,добро' на форумі ви зможете побачити плоди, якщо відповіді і участь в дискусії, але не тільки з проханням про допомогу або файлів, але, можливо, приклавши матеріал, який не існує.
Я уявив, як це потрібно в розділі слайд-шоу, і я дуже добре пам'ятаю не забули нічого. Dov' ? грубість??????????
Потім, я не зробив, за питання, якщо не пізно, як і ви.
Я не пам'ятаю, що просив про допомогу нікого, хоча не виключаю, що це може статися в майбутньому, чому? ми всі повинні навчитися, але досі не ? успіх.
Останнє: скажіть, що вам потрібно, що ви це місце.

msport (exil77grande)
06-08-2012, 17:29
Я уявив, як це потрібно в розділі слайд-шоу, і я дуже добре пам'ятаю не забули нічого. Dov' ? грубість??????????
Потім, я не зробив, за питання, якщо не пізно, як і ви.
Я не пам'ятаю, що просив про допомогу нікого, хоча не виключаю, що це може статися в майбутньому, чому? ми всі повинні навчитися, але досі не ? успіх.
Останнє: скажіть, що вам потрібно, що ви це місце.

вислухайте мене,ви в загальній складності 8 місце, в активі якого 7 відповідей, питань і відповідей, без причини,не могли б ви розповісти нам ваше ім'я нормально не зробити це,мені нічого не потрібно, я хотів сказати, що якщо ви бачите, що ingiro на форумі не існує програмне забезпечення, яке ви, може бути, у вас є файли або орі в нашій базі даних файлів орі, що ви хочете поділитися з нами, ми будемо раді, що ви їх місця, але тільки якщо ви йдете нічого і obliggo це тільки поділитися з нами, як і ми з вами,тепер я хотів би сказати, що ми в доповнення до теми, ми уникаємо і продовження цієї непотрібної дискусії і гарне продовження.