Перегляд Повної Версії : Проблема defap класу B 109cv edc17c43
Добрий день! у мене проблема з defap зробили з *******h , l автомобілі ? Mercedes B-Класу 200cdi 2011 рік edc17c43, продовжує відновлюватися.Після 2000km збільшує ****llo моторне масло хтось вже зробив це? дякую заздалегідь, хто мені більше допоможе вам у цьому гарна манга!!Михайло
ви зробили все, обнулення, перш ніж читати файл?
Порада, яку я можу тобі дати і перевірити датчик тиску диференційовані, що і майже завжди з-за проблем, пов'язаних з fap off.
я знаю, що ******* не добре на ці типи ecu, як клас a-b-c потрібно вручну,я бачу, що ви зареєструвалися 6 місяців тому, і це, і ваше друге повідомлення, можливо, ви ще не писали на форумі.
підтверджую, на mercedes edc17 рішення перемикачі *******ч не йде
я сам мав проблеми з класом І
і з sprinter завжди edc17.
І що порадите мені робити, ви не можете мені допомогти, навіть заплативши за це виправити благословив корости? дякую
я знаю, що ******* не добре на ці типи ecu, як клас a-b-c потрібно вручну,я бачу, що ви зареєструвалися 6 місяців тому, і це, і ваше друге повідомлення, можливо, ви ще не писали на форумі.
І я знаю, вибачте, але маючи майстерні, я всі переміщення ,і зараз я це короста, і я не можу це виправити, якщо ви знаєте когось, що може мені допомогти, навіть за додаткову плату я хотів би величезний захват,Michele
Проблема ? що валютний попіл залишається незмінним на рівні 200 і продовжує робити регулювання, і таким чином, збільшує ****llo dell моторного масла , % засмічення ? 0 завтра скидання налаштувань комунікаційних пар все, і спробую з *******ч я тримати вас у курсі...