КПК

Перегляд Повної Версії : suzuki jimmi 15 ddis не частина

alexracing
02-08-2013, 18:06
привіт всім, у мене проблема з suzuki jimmi 15 ddis з ебу двигуна пошкоджений,я замінив блок управління з renault kangoo завжди delphi ddcr але з цифрою я торгував eprom даних іммо,зараз йде діагностики, але автомобіль не заводиться і помилка лінія код не отримав,я прочитав і ключ, коробка кодексу ,може бути блок управління двигуном не сумісні, навіть якщо буде діагноз?спасибі за будь-яку допомогу.

legendaryslave
02-08-2013, 19:08
може, ви намагалися зробити частковий йому забрати код, але я думаю, що це не їхні проблеми, якщо змінюється номер ecu "і полягає проблема"

alexracing
02-08-2013, 19:23
може, ви намагалися зробити частковий йому забрати код, але я думаю, що це не їхні проблеми, якщо змінюється номер ecu "і полягає проблема"

я навіть намагався зробити часткове, але без результату,на вашу думку, може працювати емулятор, хоча і з n. ебу різні?

legendaryslave
02-08-2013, 19:29
сподіваючись, що проблема полягає тільки на черзі з ecu з різних номерів завжди є проблеми, роботи я намагався б знайти ecu з тим же номером, якщо у вас є під рукою інший емулятор спробувати не завадить

alexracing
02-08-2013, 19:54
сподіваючись, що проблема полягає тільки на черзі з ecu з різних номерів завжди є проблеми, роботи я намагався б знайти ecu з тим же номером, якщо у вас є під рукою інший емулятор спробувати не завадить

тим часом, дякую за відповіді,на наступному тижні пробую емулятор і маяк знати, як і туди привіт

polini
02-08-2013, 20:46
тим часом, дякую за відповіді,на наступному тижні пробую емулятор і маяк знати, як і туди привіт

я теж на clio я вирішив з schedino емулятор

cicciocar
04-10-2013, 11:03
але у нас не v? емулятор ви робите безпосередньо files !

chicco
04-10-2013, 11:30
я думаю, що емулятор, як потрібно, щоб зробити її загальної.

alexracing
04-10-2013, 11:55
привіт cicciocar ви можете зробити дуже добре, навіть файл,але проблема і що потрібно, щоб сила ебу з гпк, рівним all оригіналу ,порівнюючи його ебу з тих clio змінити hrdware ,ставлячи l емулятор не працює тест вже зроблено,зовнішній вигляд ебу одно потім вам маяк знати.

alexracing
08-10-2013, 19:51
Нарешті, проблема вирішена встановлений ебу з номером, рівним обмінялися даних іммо автомобіля ок

cosminaec
09-10-2013, 18:51
ок, nice форум