КПК

Прагляд Поўнай Версіі : suzuki jimmi 15 ddis не частка

alexracing
02-08-2013, 18:06
прывітанне ўсім, у мяне праблема з suzuki jimmi 15 ddis з эбу рухавіка пашкоджаны,я замяніў блок кіравання з renault kangoo заўседы delphi ddcr але з лічбай я гандляваў eprom дадзеных иммо,зараз ідзе ў дыягностыкі, але аўтамабіль не заводзіцца і памылка лінія код не атрымаў,я прачытаў і ключ, скрынка кодэкса ,можа быць блок кіравання рухавіком не сумяшчальныя, нават калі будзе дыягназ?дзякуй за любую дапамогу.

legendaryslave
02-08-2013, 19:08
можа, вы спрабавалі зрабіць частковы яму забраць код, але я думаю, што гэта не іх праблемы, калі змяняецца нумар ecu "і заключаецца праблема"

alexracing
02-08-2013, 19:23
можа, вы спрабавалі зрабіць частковы яму забраць код, але я думаю, што гэта не іх праблемы, калі змяняецца нумар ecu "і заключаецца праблема"

я нават спрабаваў зрабіць частковае, але без выніку,на вашу думку, можа працаваць эмулятар, хоць і з № эбу розныя?

legendaryslave
02-08-2013, 19:29
спадзеючыся, што праблема заключаецца толькі на чарзе з ecu з розных нумароў заўседы есць праблемы, працы я спрабаваў бы знайсці ecu з тым жа нумарам, калі ў вас есць пад рукой іншы эмулятар паспрабаваць не перашкодзіць

alexracing
02-08-2013, 19:54
спадзеючыся, што праблема заключаецца толькі на чарзе з ecu з розных нумароў заўседы есць праблемы, працы я спрабаваў бы знайсці ecu з тым жа нумарам, калі ў вас есць пад рукой іншы эмулятар паспрабаваць не перашкодзіць

тым часам, дзякуй за адказы,на наступным тыдні спрабую эмулятар і маяк ведаць, як і туды прывітанне

polini
02-08-2013, 20:46
тым часам, дзякуй за адказы,на наступным тыдні спрабую эмулятар і маяк ведаць, як і туды прывітанне

я таксама на clio я вырашыў з schedino эмулятар

cicciocar
04-10-2013, 11:03
але ў нас не v? эмулятар вы робіце непасрэдна files !

chicco
04-10-2013, 11:30
я думаю, што ведае, як трэба, каб зрабіць яе агульнай.

alexracing
04-10-2013, 11:55
прывітанне cicciocar вы можаце зрабіць вельмі добра, нават файл,але праблема і што трэба, каб сіла эбу з накладзеным, роўным all арыгінала ,параўноўваючы яго эбу з тых clio змяніць hrdware ,ставячы l эмулятар не працуе тэст ужо зроблены,знешні выгляд эбу роўна потым вам маяк ведаць.

alexracing
08-10-2013, 19:51
Нарэшце, праблема вырашана усталяваны эбу з нумарам, роўным абмяняліся дадзеных иммо аўтамабіля ок

cosminaec
09-10-2013, 18:51
ok, nice форум