Перегляд Повної Версії : Проблема Кондиціонера
У мене проблема кондиціонера в lancia lybra внутрішній вентилятор не зупиняється ніколи, навіть коли я натискаю кнопку off, і якщо я виступаю за допомогою кнопок управління вентилятора змінюється режим? ? тільки на дисплеї швидкість вентилятора? не змінюється і як, якщо функції завжди автоматичного керування,насправді, коли ? активний вентилятор кондиціонера змінює швидкість? автоматично, помилки в діагнозі не має
rebirthafterrevenge
02-08-2013, 08:59
може бути блок клавіш ? маршрут! це не повинно коштувати багато, якщо купите його в знесення!
я не хотів би, купити блок управління, даремно я сподівалася, що у когось була така ж проблема
dariuccio
02-08-2013, 22:22
перш ніж купити ви можете спробувати staccargli розетки, але ви могли б також поглянути на опір електродвигуна вентилятора ? кріпиться на тіло
конвеєр недалеко від електродвигуна.
дайте нам знати,
Проблема в cenralina не з'? я перевірив сьогодні! на додаток до витривалості, де пу? бути проблема?
Backgroop
03-08-2013, 22:17
Проблема і, безумовно, в міцності.. не ? реальна міцність, справді ? модуль elettrocontrollato видів діод dzener, де в залежності від напруги, з яким буде насиченою, як правило, від 0 до 5 вольт .. проходить від анода до катода певної напруги... на око ? ебу з радіатор алюмінієвий готель розташований поруч з вентилятором і ? прикріплена до групи нагрівач..
Також перевірте джгут проводів і роз'єм опір у багато разів нагріваються і посмажити дроти.
Я verficato модуль живлення ? вбудований вентилятор, роз'єм для підключення є два дроти товстих (+і -), то три дроти тонких, один чорний, один синій і один білий, я дав один погляд на Atris технології і, на жаль, цього автомобіля, електричні схеми c'? мало
Якщо у вас ******** li знаходитесь altimenti завтра я бачу, я можу allegarti файл зі схемою завжди якщо у мене є дозвіл, в іншому випадку завжди, якщо autorizzani їх тобі посилаю на пошту
******** c'? я, але lybra не з'? нічого про схемі посилаю тебе mp, адреса електронної пошти, привіт і спасибі заздалегідь
Спробуйте подивитися на Lancia lybra від 1999dal 2001 1.9 jtd, і ви повинні знайти схему climanella розділ схеми, порівняйте ,я ******** 2010 і c'
msport (exil77grande)
06-08-2013, 17:27
******** c'? я, але lybra не з'? нічого про схемі посилаю тебе mp, адреса електронної пошти, привіт і спасибі заздалегідь
на практиці ви dicendi користувачеві ртс порушувати правила, вірно?
я просто хочу допомогти....правила треба поважати, одного разу священик сказав мені, що тюки не говорять, але розповідають про гарну "зловживання" можна сказати,....:rolleyes:
Прошу вибачення персоналу, але я не хочу, звичайно, порушити правила, я намагаюся вирішити проблему на машині клієнта нічого більше?
...потім ми оновлював ви знаєте, жарко...ви хочете, щоб клімат
...потім ми оновлював ви знаєте, жарко...ви хочете, щоб клімат
Автомобіль зараз збирається cos? з вентилятор, який не вимикався, так клімат працює, як тільки я повернувся в майстерню прово-вентилятор, і я дам вам знати
Хлопці, проблема вирішена, був вентилятор-й пішов? точно-модуль потужності, який на lybra ? невід'ємною частиною вентилятора!