Перегляд Повної Версії : біт обмеження дизель гольф 90cv насосу
привіт всім, на цій машині є плюс турбіна і форсунки.
машина працює з такою ж мод, який був до заміни турбіни, я не можу збільшити ще, дизельне паливо, машина не курить навіть більше.
Були порушені звичайні карти, педаль , датчик витрати повітря, lim пара , насос ,турбо(? зі змінюваною геометрією),рециркуляції відпрацьованих газів закритий ,заздалегідь коригування, якщо я можу підняти більше", дизель.
там повинно бути обмеження-то, я навіть намагався зіставляти файл з тим, що 110, але вони різні , всі карти мають вр в цілому.
спасибі марко
без модів, ми не можемо вам допомогти.
є 4 біт обмеження в 8 біт встановлено у значення 51, пі? кілька біт перетворення IQ для кожного блоку відображення
Якщо не виходить знайти їх, сім'ю, свисток, ви d? руку.
4 біт обмеження-8-розрядний, поставлених на значення 51, є тільки обмеження, щоб побачити значення в діагностиці.
що ви маєте на увазі gezame, коли ви говорите :тільки обмеження, щоб побачити значення в діагностиці?
дякую й радий, що ти опинився тут
Привіт
Тут не обмежити cantita в gasoleo, тільки обмежити значення тут подивитися на діагноз.
на практиці діагноз тобі побачити навіть значення pi? високі, коли їх оформленні,але не змушують збільшити кількість дизельного палива, впрыснутые
так що не ? можете збільшити кількість вводили?
Привіт
так, кількість ін'єкцій ви можете збільшити без цього limitattore, але це не зміни, це діагноз, не подивитися більш 51mg.
привіт, rispolvero цей пост, машина їде добре з 57 мм3 дизель, без помилок, але зверху я б ще збільшити, незважаючи на всі випробування , не можу йти далі, принаймні ? те, що я відчуваю.
оскільки кожен раз, коли хто-ду-пі? дизель, відомий тільки різниця в проміжні значення, і ніколи на максимум, я вважаю, є якесь інше обмеження.
спасибі всім
толку damos, щоб знайти обмежувачі...
це ? є damos в vp37 групи vag 1.9 tdi , ймовірно, 110cv, але мало inporta
додаю карту mod поради, критику і все, що ви хочете мені сказати .
дякую
ніхто не знає, якщо ви можете йти далі?
спасибі.