Перегляд Повної Версії : проблема читання audi a4 1.9 TDI 110cv
привіт, хлопці у мене проблема з автомобілем, в темі, зазначеної....
я не можу прочитати ecu obd, і я спробував з mpps, mag, pro, півень v2, але нічого на практиці не потрапляє в ecu...
зокрема mpps мене від цього mess: if error try тягова dash fuse...
я думаю, це щось з fusibie видалити...
додаю фото ecu і додам, що не ? оригінальний, але гніздо під знос і scodificata...
4853
blackwolf76
31-07-2013, 22:34
на тих, блоки управління, щоб ознайомитися з ними, бд, необхідно зняти запобіжник 11 в машині, що те, щодо інструментарію. Потім, після ви не побачите світла в приладовій панелі, але читання повинно йти в хороший кінець.
Повинні, так як я на гольф-110cv я не змогла прочитати ні в якому разі. Тільки mpps мені ecuid і просто... решта нічого.
По мені, погоджується з тим, що демонтувати і спробуйте bacnco якщо ви можете це читати.
на тих, блоки управління, щоб ознайомитися з ними, бд, необхідно зняти запобіжник 11 в машині, що те, щодо інструментарію. Потім, після ви не побачите світла в приладовій панелі, але читання повинно йти в хороший кінець.
Повинні, так як я на гольф-110cv я не змогла прочитати ні в якому разі. Тільки mpps мені ecuid і просто... решта нічого.
По мені, погоджується з тим, що демонтувати і спробуйте bacnco якщо ви можете це читати.
ок, спасибі, але для запису замість однієї процедури???
cio? можливо, що на старий автомобіль не можемо зробити це в бд???
blackwolf76
31-07-2013, 23:02
ті ж дії, для читання і запису...
сон ебу трохи ostiche і система краще ? в школі коли бд не хочуть знати.
carmageddon
31-07-2013, 23:11
не читайте і не пишіть з розетки діагностики, ecu має два eeprom PLCC не riprogrammabili, можна тільки читати...? необхідно dissaldarle, читати їх, замінити два eeprom два спалахи, два пайка гнізда і зробити зміни...перепрограмування пу? статися тільки з програміста на стіл і відповідний адаптер PLCC
не читайте і не пишіть з розетки діагностики, ecu має два eeprom PLCC не riprogrammabili, можна тільки читати...? необхідно dissaldarle, читати їх, замінити два eeprom два спалахи, два пайка гнізда і зробити зміни...перепрограмування пу? статися тільки з програміста на стіл і відповідний адаптер PLCC
дякую за інфо
ти був цінних
leandro89
05-08-2013, 08:21
ви бачили, що тип ecu монтує?
carmageddon
05-08-2013, 08:26
має edc15 з PLCC
angelolsp
06-08-2013, 01:56
Але на edc15 seat або audi, а так навіть? Потім mpps не має функції vag edc15 ke закону і не вийняти запобіжник?
carmageddon
06-08-2013, 07:34
у ті роки не існувало ne ilprotocollo бд для читання і запису, і вони кошти, щоб їх зробити, перші kwp прибутку в 2000 році.
група vag все між 94 та 99 є ecu з PLCC, отже, не читають і не пишуть, перший, чому? у PLCC питання OTP (тільки для читання) і другий, чому? цей тип ecu не мають можливість бути прочитані і записані...перші вони могли бути зроблені 99 є tdi 90-110 л. vag з edc15 PSOP.
програміст не має ніякого значення, групи vag, якщо є PLCC не читають і не пишуть
angelolsp
06-08-2013, 16:13
зрозумів, то ми говоримо про гольф-3 або старі a4...тому що насправді леон edc 15 читають
msport (exil77grande)
06-08-2013, 18:23
Але на edc15 seat або audi, а так навіть? Потім mpps не має функції vag edc15 ke закону і не вийняти запобіжник?
запобіжник і, значить, в plcc та інше,у другому випадку ви зобов'язані отпаять,читати,редагувати,планувати нові plcc і приварити або поставити всередині двері plcc, в свою чергу, зварні.
angelolsp
06-08-2013, 20:21
так все ясно...:D