Прагляд Поўнай Версіі : праблема чытання audi a4 1.9 TDI 110cv
прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з аўтамабілем, у тэме паказана....
я не магу прачытаць ecu obd, і я паспрабаваў з mpps, mag, pro, певень v2, але нічога на практыцы не трапляе ў ecu...
у прыватнасці mpps мяне ад гэтага mess: if error try цягавая dash fuse...
я думаю, гэта што-то з fusibie выдаліць...
прыкладаю фота ecu, і дадам, што не ? арыгінальны, але гняздо пад знос і scodificata...
4853
blackwolf76
31-07-2013, 22:34
на тых, блокі кіравання, каб азнаеміцца зь імі, бд, неабходна зняць засцерагальнік 11 у машыне, што той, адносна інструментара. Затым, пасля вы не ўбачыце святла ў прыборнай панэлі, але чытанне павінна ісці ў добры канец.
Павінны, так як я на гольф-110cv я не змагла прачытаць ні ў якім выпадку. Толькі mpps мне ecuid і проста... астатняе нічога.
Па мне, згаджаецца з тым, што дэмантаваць і паспрабуйце bacnco калі вы можаце гэта чытаць.
на тых, блокі кіравання, каб азнаеміцца зь імі, бд, неабходна зняць засцерагальнік 11 у машыне, што той, адносна інструментара. Затым, пасля вы не ўбачыце святла ў прыборнай панэлі, але чытанне павінна ісці ў добры канец.
Павінны, так як я на гольф-110cv я не змагла прачытаць ні ў якім выпадку. Толькі mpps мне ecuid і проста... астатняе нічога.
Па мне, згаджаецца з тым, што дэмантаваць і паспрабуйце bacnco калі вы можаце гэта чытаць.
ок, дзякуй, але для запісу замест адной працэдуры???
cio? магчыма, што на стары аўтамабіль не можам зрабіць гэта ў бд???
blackwolf76
31-07-2013, 23:02
тыя ж дзеянні, для чытання і запісы...
сон эбу трохі ostiche і сістэма лепш ? у школе калі бд не хочуць ведаць.
carmageddon
31-07-2013, 23:11
не чытайце і не пішыце з разеткі дыягностыкі, ecu мае два eeprom PLCC не riprogrammabili, можна толькі чытаць...? неабходна dissaldarle, чытаць іх, замяніць два eeprom дзве ўспышкі, два пайка гнязда і зрабіць змены...перапраграмавання пу? адбыцца толькі з праграміста на стол і адпаведны адаптар PLCC
не чытайце і не пішыце з разеткі дыягностыкі, ecu мае два eeprom PLCC не riprogrammabili, можна толькі чытаць...? неабходна dissaldarle, чытаць іх, замяніць два eeprom дзве ўспышкі, два пайка гнязда і зрабіць змены...перапраграмавання пу? адбыцца толькі з праграміста на стол і адпаведны адаптар PLCC
дзякуй за інфо
ты быў каштоўным
leandro89
05-08-2013, 08:21
вы бачылі, што тып ecu мантуе?
carmageddon
05-08-2013, 08:26
мае edc15 з PLCC
angelolsp
06-08-2013, 01:56
Але на edc15 seat або audi, а так нават? Затым mpps не мае функцыі vag edc15 ke закона і не выняць засцерагальнік?
carmageddon
06-08-2013, 07:34
у тыя гады не існавала ne ilprotocollo бд для чытання і запісу, і яны сродкі, каб іх зрабіць, першыя kwp прыбылі ў 2000 годзе.
група vag ўсе паміж 94 і 99 есць ecu з PLCC, такім чынам, не чытаюць і не пішуць, першы, чаму? у PLCC пытанне OTP (толькі для чытання) і другі, чаму? гэты тып ecu не маюць магчымасць быць прачытаны і запісаны...першыя яны маглі быць зробленыя 99 з'яўляюцца tdi 90-110 л vag з edc15 PSOP.
праграміст не мае ніякага значэння, на групе vag, калі есць PLCC не чытаюць і не пішуць
angelolsp
06-08-2013, 16:13
зразумеў, то мы гаворым пра гольф-3 або старыя a4...таму што на самой справе леон edc 15 чытаюць
msport (exil77grande)
06-08-2013, 18:23
Але на edc15 seat або audi, а так нават? Затым mpps не мае функцыі vag edc15 ke закона і не выняць засцерагальнік?
засцерагальнік і, значыць, у plcc і іншае,у другім выпадку вы абавязаныя отпаять,чытаць,рэдагаваць,планаваць новыя plcc і прыварыць або паставіць ўнутры дзверы plcc, у сваю чаргу, зварныя.
angelolsp
06-08-2013, 20:21
ды ўсе ясна...:D