Прагляд Поўнай Версіі : bmw 635d 286hp dpf/cat выдаленыя х экспертаў
tonyteam
31-07-2013, 21:30
прывітанне ўсім, аддаючы перавагу супаставіць, як правільна я паспрабаваў супаставіць гэты аўтамабіль.
раней, з 20% на час ўпырску не курыў, ішоў моцны (337cv) і з boost ў дыягностыцы каля 2,1-2,2бар , хоць і трохі танцор ішоў досыць.
улічваючы, што я б з задавальненнем яго пераказ, як правільна я зрабіў я файл..я не думаю, што ен забыўся што-то, усе роўна выходзіць менш, я не ведаю, калі ўпырсквае на самай справе...я баюся, што там што-то іншае ў limitare. х, хто клапоціцца аб вас мне можа дапамагчы?
51 наведванняў няма адказу? я ведаю, што тут людзі спампаваць і калі вы, гэтак жа, маўчы...
msport (exil77grande)
06-08-2013, 18:02
яны запампавалі ўсяго 5 раз,а можа быць, хто скачать ня ведае, што сказаць, ці не парады ці, можа быць, спампаваць толькі для вывучэння з майго боку, я вам скажу, што гэта не метад мяне вельмі часта выкарыстоўваецца, таму што ў класічным стылі, калі вы не ведаеце, што рабіць, ідзе значна лепш і мацней,у мяне есць 330d e90 231cv, і я зрабіў некалькі тэстаў.
tonyteam
06-08-2013, 19:35
дзякуй msport, я рады, што есць хто-то ў маей сітуацыі...у вашым, вы нават выдалены FAP, звязаныя з dtc error?
riaggiorno на вось, сон вярнуўся, у адпаведнасці з выкананнем раней, нават калі з dis я не зразумеў, дзе вы можаце знайсці мг для IQ, калі я толькі тэмпература вады,выхлапных газаў, ціску ў магістралі rail і турбонаддувом і датчык выдатку паветра.
для тэсту я падняў абмежавальнікі IQ, якія павінны быць менавіта gi? у мг, а не мм3. на ваш погляд я, уклаўшы сапраўды тое, што я напісаў у карту nm to iq? чаму? я, здаецца, зусім трохі 88mg і больш, і я чакаў, або + cv або + дым...калі мае развагі ? дапушчальны + 82mg (100mm3) не ўпырсквае, чаму? ? менавіта апошняе значэнне bp на карце час ўпырску (працягласць)
усе гэтыя лім, які я паставіў 8500 і 9000 хан сэнсе іх cos? ці semplicemnete дастаткова settarli у 8200?
ніхто не можа мне дапамагчы?
я знайшоў яшчэ лім, я думаю, iq месцы карту, спадзеючыся, што нейкі добрая душа твар viva
tidus1985
19-08-2013, 23:11
я ўжо загружаныя, заўтра, калі вярнуся з працы, ўсе кіравання, і я бачу, табе руку за тое, што я магу :D
ад вачэй я знайшоў некалькі фільтраў, але я не закрануў яшчэ
адпаведна, вы не можаце загрузіць файлы, заўтра замест адраса абмежавальнікі, якія я знайшоў
tonyteam
20-08-2013, 13:47
ок, я хацела б пабачыць, што абмежавальнікі вы знайшлі...
я пішу пра inidirizzi, што я знайшоў я для iq limiter ..можа быць, сон-тыя ж, што ў вас trovatu ты tidus! 2 iq limiter (0C7D0A and 0ED03A) + 1 крутоўны момант limiter 0CF15C (павінна залежаць ад EGT ), cos? гавораць на розных форумах.
tidus1985
20-08-2013, 20:31
OC7CFC Павінна быць крутоўны момант limiter, OCEEDC і наступныя, OCF028 здавалася б абмежавальнік на дызельнае паліва, і таксама наступнае, OD9FF8 іншы абмежавальнік, 0DE5F= і наступнага персанажа і абмежавальнікі дызель, 0ED01C ? несумненна, абмежавальнік дызель, 0EDCA6 роўна, цяпер я знайшоў гэтыя
tonyteam
20-08-2013, 21:48
дзякуй tidus, каб ваш ўклад. мне цікава, чаму? з 80-х паведамленняў, я не магу спампаваць, зразумела, ўкладанне яшчэ..bho
tidus1985
20-08-2013, 22:48
набярыцеся цярпення, вы ўбачыце, што вам будзе ўключаны, я прыбыў на 100 паведамленняў, нават не заўважаючы,
tonyteam
20-08-2013, 23:02
адрас вы хацелі сказаць у папярэдніх гульнях серыі з 0DE5F= ...потым 0edca6 мае значэння 8192 cio? 100% паскаральнік, як вы ведаеце, што ? у iq limiter?
Я не магу спампаваць карты, размешчаныя ў гэтай машыны есць 4 абмежавальнікі крутоўнага моманту ад moddare важных астатняе...... з некалькі рэчаў, без dpf паступлення камфортна ў 350 конскіх сіл. Turbo 2,2, не ? можаце дыягназ дае значэнне не дакладна. Пастаў манометр Праўда, што ? лепш.
Beppe_SC
21-09-2013, 13:18
. Пастаў манометр Праўда, што ? лепш.