Перегляд Повної Версії : fiat stilo 1.6 проблема індикатор mil
michele30
31-07-2013, 13:42
привіт всім, мене ? господь прийшов в майстерні, сказавши, що машина робить цей недолік, перейшовши на шосе, перевищуючи поріг в 130 км/год він спалахує контрольна лампа двигуна, не симптом, але продуктивність,? успіх ще раз.
але видно було їх, я зробив діагностику, навіть якщо вже знав, що я не знайшов нічого, а насправді нічого в діагнозі, ні в ебу двигуна, який у всіх інших блоків управління.
ці машини, як шпигуни, я знаю, що вони досить обурені, чи не так ? коли-небудь щось подібне?
від того, де я роблю...
те, що я думав ? тільки спробувати машину з діагностики на вулицю і подивитися, якщо взяти l помилка, тільки, що мені доведеться чекати наступного набору, чому? не міг lsciarla.
Мені ? траплялося, і було котушки, що збільшує швидкість розвантаження і робив доповідь шпигуна, спускаючись у швидкості? і про зниклих.
dariuccio
31-07-2013, 22:07
на stilo 1.6 не збирає окремих котушок, крім того, якщо була котушка в діагностиці показав "не включається";
мені замість цього ? траплялося, завжди на stilo 1.6, що для мене-відмова двигуна, але в діагнозі нічого.
Кінець історії блок управління двигуном зійшла з розуму і на ці машини ? розрахувати дуже і дуже часто.
Очі, однак,' датчик детонації (вибуху)
rosspigna
01-08-2013, 23:07
Добрий вечір всім.
Я підтверджую пропозицію "ртс", навіть мене ? успіх, проблеми рівності і була котушка, яка розвантаження.
Перевірте добре.
lamanuzzi
05-08-2013, 08:05
Те ж саме rosspigna, я пекіна? у минулому році на 1.6 і був в котушці.
Michele30 ? повернулася на цей прекрасний автомобіль до istinzione....знайшов щось?
Було б краще, діагностику код помилки
Точно? написав, що на діагностиці не показує нічого, та p?? трапитися, може, якщо він має можливість поставити діагноз за допомогою інших інструментів і подивитися, якщо з'являється щось
Або я використовую texa журналу ви прикладаєте її до роз'єму obdii і зробіть використання автомобіля клієнту, поки він зберігає всі свої подорожі, і розлади, періодичні
rosspigna
08-08-2013, 22:47
Ви dir? pi?,якщо насправді ? котушка, яка завантажує і продовжує ходити з цим впоратися? пошкодження pi? серйозні "ебу системи упорскування виходить з ладу"
Ви dir? pi?,якщо насправді ? котушка, яка завантажує і продовжує ходити з цим впоратися? пошкодження pi? серйозні "ебу системи упорскування виходить з ладу"
Згоден, проблема ? що не запам'ятає, і також ті, хто відкрив пост "straattona" з info
michele30
09-08-2013, 13:58
чет машина працює, але кілька днів тому ? прийшов, сказавши, що він зробив дефект напередодні, зробив disgnosi і далі ось зловив помилку, пропустіть запалювання циліндра 2, я радий, я йому кажу, що ми повинні замінити котушку другого циліндра.. він mmi тому.. дивіться, що це ? вже замінено близько місяця тому. тоді я перевірив усі свічки, які були в порядку, і я скасував котушку з першого циліндра.
зараз використовуєте, щоб побачити, якщо раніше виходить дефект і де виникає... подивимося"..
rosspigna
09-08-2013, 22:24
S?, ви повинні бачити, якщо котушка нова ? переведений у другому циліндрі.
Однак, ти зробив добре, щоб ігнорувати зміни cos? ви бачите осічка, де v
andra170
22-08-2013, 19:33
перевірте добре все colleagamenti з тіла
yannsaba
30-08-2013, 14:15
Котушки приносить окремо stilo 1.6 ? як сказали інші c'? від ретельно. Я в таких випадках йду в осцилограф, щоб перевірити принциповість. У мене були проблеми з іншими брендами, крім того, що з Beru. Дат мало, рахунок пропущених включень і нумерації base. можливо, вас обманює, і ви поміняєте непотрібні речі. У таких випадках осцилограф ? кращий друг autoriparatore.
Tinturia
02-09-2013, 17:56
Колись і я ? довелося аналогічна проблема, котушка, здавалося, працювало, я кажу здавалося, бо що? свічки робили іскри, але очевидно, що коливання були не на потрібній частоті, чому? помилка виявилося в рівній мірі (це ? ідея, що я і зробив). Змінилася котушкою проблеми ? вирішена. Дочірня повне опір форсунок, я хотів би дати йому.
cristianbomberos
03-09-2013, 20:23
Я теж там випадково ? я замінив всі чотири котушки проблема вирішена