Прагляд Поўнай Версіі : fiat stilo 1.6 праблема індыкатар mil
michele30
31-07-2013, 13:42
прывітанне ўсім, мяне ? прыйшоў гасподзь у майстэрні, сказаўшы, што машына робіць гэты недахоп, перайшоўшы на шашы, перавышаючы парог у 130 км/ч ен загараецца кантрольная лямпа рухавіка, не сімптом, але прадукцыйнасць,? поспех яшчэ раз.
але відаць было іх, я зрабіў дыягностыку, нават калі ўжо ведаў, што я не знайшоў нічога, а на самой справе нічога ў дыягназе, ні эбу рухавіка, які ва ўсіх іншых блокаў кіравання.
гэтыя машыны, як шпіены, я ведаю, што яны досыць абураныя, ці не так ? калі-небудзь што-то падобнае?
ад таго, дзе я раблю...
тое, што я думаў ? толькі паспрабаваць машыну з дыягностыкі на вуліцу і паглядзець, калі ўзяць l памылка, толькі, што мне прыйдзецца чакаць наступнага набору, чаму? не мог lsciarla.
Мне ? здаралася, і не было шпулькі, што павялічвае хуткасць разгрузкі і рабіў даклад шпіена, спускаючыся ў хуткасці? і пра зніклых.
dariuccio
31-07-2013, 22:07
на stilo 1.6 не збірае асобных шпулек, акрамя таго, калі была шпулька ў дыягностыцы паказаў "не ўключаецца";
мне замест гэтага ? здаралася, заўседы на stilo 1.6, што для мяне-адмова рухавіка, але ў дыягназе нічога.
Канец гісторыі блок кіравання рухавіком сышла з розуму і на гэтыя машыны ? разлічыць вельмі і вельмі часта.
Вочы, аднак,' датчык дэтанацыі (выбуху)
rosspigna
01-08-2013, 23:07
Добры вечар ўсім.
Я пацвярджаю прапанову "ртс", нават мяне ? поспех, праблемы роўнасці і была шпулька, якая разгрузкі.
Калі ласка, праверце добра.
lamanuzzi
05-08-2013, 08:05
Тое ж самае rosspigna, я пекіна? у мінулым годзе на 1.6 і быў у шпульцы.
Michele30 то ? вярнулася на гэты выдатны аўтамабіль да istinzione....знайшоў што-то??
Было б лепш, дыягностыку код памылкі
Дакладна? напісаў, што на дыягностыцы не паказвае нічога, і p?? здарыцца, можа, калі ен мае магчымасць паставіць дыягназ з дапамогай іншых інструментаў і паглядзець, калі з'яўляецца што-то
Ці я выкарыстоўваю texa часопіса вы прыкладае яго да раз'ем obdii і зрабіце выкарыстання аўтамабіля кліенту, пакуль ен захоўвае ўсе свае падарожжа, і засмучэнні, перыядычныя
rosspigna
08-08-2013, 22:47
Вы dir? pi?,калі на самай справе ? шпулька, якая загружае і працягвае хадзіць з гэтым справіцца? пашкоджанні pi? сур'езныя "эбу сістэмы ўпырску выходзіць з ладу"
Вы dir? pi?,калі на самай справе ? шпулька, якая загружае і працягвае хадзіць з гэтым справіцца? пашкоджанні pi? сур'езныя "эбу сістэмы ўпырску выходзіць з ладу"
Згодзен, праблема ? што не запомніць, і таксама тыя, хто адкрыў пост "straattona" з info
michele30
09-08-2013, 13:58
цот машына працуе, але некалькі дзен таму ? прыйшоў, сказаўшы, што ен зрабіў дэфект напярэдадні, зрабіў disgnosi і далей вось злавіў памылку, прапусціце запальвання цыліндру 2, я ўсім рады, я яму кажу, мы павінны замяніць катушку другога цыліндру.. ен mmi назад.. глядзіце, што гэта ? ужо заменена каля месяца таму. тады я праверыў усе свечкі, якія былі ў парадку, і я адмяніў катушку з першага цыліндру.
зараз карыстаецеся, каб праверыць, ці, калі па-ранейшаму выходзіць дэфект і дзе ўзнікае... паглядзім"..
rosspigna
09-08-2013, 22:24
S?, вы павінны бачыць, калі шпулька новая ? пераведзены ў другім цыліндры.
Аднак, ты зрабіў добра, каб ігнараваць змены cos? вы бачыце асечка, дзе v
andra170
22-08-2013, 19:33
калі ласка, праверце добра ўсе colleagamenti з цела
yannsaba
30-08-2013, 14:15
Шпулькі прыносіць асобна stilo 1.6 ? як сказалі іншыя c'? ад старанна. Я ў такіх выпадках іду ў асцылограф, каб праверыць прынцыповасць. У мяне былі праблемы з іншымі брэндамі, акрамя таго, што з Beru. Дат мала, кошт прапушчаных уключэнняў і нумарацыі base. магчыма, вас падманвае, і вы памяняеце бескарысныя рэчы. У такіх выпадках асцылограф ? лепшы сябар autoriparatore.
Tinturia
02-09-2013, 17:56
Калі-то і я ? давялося аналагічная праблема, шпулька, здавалася, працавала, я кажу здавалася, таму што? свечкі рабілі іскры, але відавочна, што ваганні былі не на патрэбнай частаце, чаму? памылка выявілася ў роўнай ступені (гэта ? ідэя, што я і зрабіў). Змянілася шпулькай праблемы ? вырашана. Даччыная поўнае супраціў фарсунак, я хацеў бы даць яму.
cristianbomberos
03-09-2013, 20:23
Я таксама там выпадкова ? я замяніў усе чатыры шпулькі праблема вырашана